Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૫-૬. કિમત્થિયસુત્તાદિવણ્ણના

    5-6. Kimatthiyasuttādivaṇṇanā

    ૫-૬. પઞ્ચમે અયમેવાતિ એવસદ્દો નિયમત્થો. તેન અઞ્ઞં મગ્ગં પટિક્ખિપતિ. ઇમસ્મિં સુત્તે વટ્ટદુક્ખઞ્ચેવ મિસ્સકમગ્ગો ચ કથિતો. છટ્ઠં ઉત્તાનમેવ.

    5-6. Pañcame ayamevāti evasaddo niyamattho. Tena aññaṃ maggaṃ paṭikkhipati. Imasmiṃ sutte vaṭṭadukkhañceva missakamaggo ca kathito. Chaṭṭhaṃ uttānameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૫. કિમત્થિયસુત્તં • 5. Kimatthiyasuttaṃ
    ૬. પઠમઅઞ્ઞતરભિક્ખુસુત્તં • 6. Paṭhamaaññatarabhikkhusuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫-૬. કિમત્થિયસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Kimatthiyasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact