Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. કુલૂપકસુત્તવણ્ણના

    4. Kulūpakasuttavaṇṇanā

    ૧૪૭. ચતુત્થે કુલૂપકોતિ કુલઘરાનં ઉપગન્તા. દેન્તુયેવ મેતિ દદન્તુયેવ મય્હં. સન્દીયતીતિ અટ્ટીયતિ પીળિયતિ. સેસમેત્થ વુત્તનયાનુસારેનેવ વેદિતબ્બં. ચતુત્થં.

    147. Catutthe kulūpakoti kulagharānaṃ upagantā. Dentuyeva meti dadantuyeva mayhaṃ. Sandīyatīti aṭṭīyati pīḷiyati. Sesamettha vuttanayānusāreneva veditabbaṃ. Catutthaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. કુલૂપકસુત્તં • 4. Kulūpakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪. કુલૂપકસુત્તવણ્ણના • 4. Kulūpakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact