Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અપદાન-અટ્ઠકથા • Apadāna-aṭṭhakathā

    ૧૯. કુટજપુપ્ફિયવગ્ગો

    19. Kuṭajapupphiyavaggo

    ૧-૧૦. કુટજપુપ્ફિયત્થેરઅપદાનાદિવણ્ણના

    1-10. Kuṭajapupphiyattheraapadānādivaṇṇanā

    ઇતો પરમ્પિ એકૂનવીસતિમવગ્ગે આગતાનં ઇમેસં કુટજપુપ્ફિયત્થેરાદીનં દસન્નં થેરાનં અપુબ્બં નત્થિ. તેસઞ્હિ થેરાનં પુરિમબુદ્ધાનં સન્તિકે કતપુઞ્ઞસમ્ભારાનં વસેન પાકટનામાનિ ચેવ નિવાસનગરાદીનિ ચ હેટ્ઠા વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બાનીતિ તં સબ્બં અપદાનં સુવિઞ્ઞેય્યમેવાતિ.

    Ito parampi ekūnavīsatimavagge āgatānaṃ imesaṃ kuṭajapupphiyattherādīnaṃ dasannaṃ therānaṃ apubbaṃ natthi. Tesañhi therānaṃ purimabuddhānaṃ santike katapuññasambhārānaṃ vasena pākaṭanāmāni ceva nivāsanagarādīni ca heṭṭhā vuttanayeneva veditabbānīti taṃ sabbaṃ apadānaṃ suviññeyyamevāti.

    એકૂનવીસતિમવગ્ગવણ્ણના સમત્તા.

    Ekūnavīsatimavaggavaṇṇanā samattā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact