Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૪. લોકસુત્તવણ્ણના
4. Lokasuttavaṇṇanā
૪૪. અયમેત્થ વિસેસોતિ ‘‘અયં લોકસ્સા’’તિ સમુદયત્થઙ્ગમાનં વિસેસદસ્સનં. એત્થ ચતુત્થસુત્તે તતિયસુત્તતો વિસેસો.
44.Ayamettha visesoti ‘‘ayaṃ lokassā’’ti samudayatthaṅgamānaṃ visesadassanaṃ. Ettha catutthasutte tatiyasuttato viseso.
લોકસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Lokasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૪. લોકસુત્તં • 4. Lokasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪. લોકસુત્તવણ્ણના • 4. Lokasuttavaṇṇanā