Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. લોકસુત્તવણ્ણના

    8. Lokasuttavaṇṇanā

    ૧૦૯૮. પટિવિદ્ધત્તા દેસિતત્તા ચાતિ ઇમિના પટિવેધઞાણેન દેસનાઞાણેન ચ પરિગ્ગહિતત્તા અરિયસન્તકાનિ હોન્તિ અરિયસ્સ ભગવતો સન્તકભાવતો.

    1098.Paṭividdhattā desitattā cāti iminā paṭivedhañāṇena desanāñāṇena ca pariggahitattā ariyasantakāni honti ariyassa bhagavato santakabhāvato.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. લોકસુત્તં • 8. Lokasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૮. લોકસુત્તવણ્ણના • 8. Lokasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact