Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩-૪. માઘસુત્તાદિવણ્ણના

    3-4. Māghasuttādivaṇṇanā

    ૮૪. તતિયે માઘોતિ સક્કસ્સેતં નામં. સ્વેવ વત્તેન અઞ્ઞે અભિભવિત્વા દેવિસ્સરિયં પત્તોતિ વત્રભૂ, વત્રનામકં વા અસુરં અભિભવતીતિ વત્રભૂ. તતિયં.

    84. Tatiye māghoti sakkassetaṃ nāmaṃ. Sveva vattena aññe abhibhavitvā devissariyaṃ pattoti vatrabhū, vatranāmakaṃ vā asuraṃ abhibhavatīti vatrabhū. Tatiyaṃ.

    ૮૫. ચતુત્થં વુત્તત્થમેવ. ચતુત્થં.

    85. Catutthaṃ vuttatthameva. Catutthaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૩. માઘસુત્તં • 3. Māghasuttaṃ
    ૪. માગધસુત્તં • 4. Māgadhasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)
    ૩. મઘસુત્તવણ્ણના • 3. Maghasuttavaṇṇanā
    ૪. માગધસુત્તવણ્ણના • 4. Māgadhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact