Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. મહાલિસુત્તવણ્ણના

    8. Mahālisuttavaṇṇanā

    ૬૦. એકન્તદુક્ખન્તિઆદીનિ પદાનિ વુત્તનયાનેવ, તસ્મા તત્થ વુત્તનયેનેવ અત્થો વેદિતબ્બો. એત્થ ચ યથા સરાગો હેતુ પચ્ચયો સંકિલેસાય, એવં સવિપસ્સનો મગ્ગો હેતુ પચ્ચયો ચ વિસુદ્ધિયાતિ દટ્ઠબ્બં.

    60.Ekantadukkhantiādīni padāni vuttanayāneva, tasmā tattha vuttanayeneva attho veditabbo. Ettha ca yathā sarāgo hetu paccayo saṃkilesāya, evaṃ savipassano maggo hetu paccayo ca visuddhiyāti daṭṭhabbaṃ.

    મહાલિસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Mahālisuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. મહાલિસુત્તં • 8. Mahālisuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૮. મહાલિસુત્તવણ્ણના • 8. Mahālisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact