Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મહાનિદ્દેસ-અટ્ઠકથા • Mahāniddesa-aṭṭhakathā

    ૧. અટ્ઠકવગ્ગો • 1. Aṭṭhakavaggo

    ૧. કામસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 1. Kāmasuttaniddesavaṇṇanā

    ૨. ગુહટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 2. Guhaṭṭhakasuttaniddesavaṇṇanā

    ૩. દુટ્ઠટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 3. Duṭṭhaṭṭhakasuttaniddesavaṇṇanā

    ૪. સુદ્ધટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 4. Suddhaṭṭhakasuttaniddesavaṇṇanā

    ૫. પરમટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 5. Paramaṭṭhakasuttaniddesavaṇṇanā

    ૬. જરાસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 6. Jarāsuttaniddesavaṇṇanā

    ૭. તિસ્સમેત્તેય્યસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 7. Tissametteyyasuttaniddesavaṇṇanā

    ૮. પસૂરસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 8. Pasūrasuttaniddesavaṇṇanā

    ૯. માગણ્ડિયસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 9. Māgaṇḍiyasuttaniddesavaṇṇanā

    ૧૦. પુરાભેદસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 10. Purābhedasuttaniddesavaṇṇanā

    ૧૧. કલહવિવાદસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 11. Kalahavivādasuttaniddesavaṇṇanā

    ૧૨. ચૂળબ્યૂહસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 12. Cūḷabyūhasuttaniddesavaṇṇanā

    ૧૩. મહાબ્યૂહસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 13. Mahābyūhasuttaniddesavaṇṇanā

    ૧૪. તુવટકસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 14. Tuvaṭakasuttaniddesavaṇṇanā

    ૧૫. અત્તદણ્ડસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 15. Attadaṇḍasuttaniddesavaṇṇanā

    ૧૬. સારિપુત્તસુત્તનિદ્દેસવણ્ણના • 16. Sāriputtasuttaniddesavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact