Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મહાનિદ્દેસપાળિ • Mahāniddesapāḷi

    ૧. અટ્ઠકવગ્ગો • 1. Aṭṭhakavaggo

    ૧. કામસુત્તનિદ્દેસો • 1. Kāmasuttaniddeso

    ૨. ગુહટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસો • 2. Guhaṭṭhakasuttaniddeso

    ૩. દુટ્ઠટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસો • 3. Duṭṭhaṭṭhakasuttaniddeso

    ૪. સુદ્ધટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસો • 4. Suddhaṭṭhakasuttaniddeso

    ૫. પરમટ્ઠકસુત્તનિદ્દેસો • 5. Paramaṭṭhakasuttaniddeso

    ૬. જરાસુત્તનિદ્દેસો • 6. Jarāsuttaniddeso

    ૭. તિસ્સમેત્તેય્યસુત્તનિદ્દેસો • 7. Tissametteyyasuttaniddeso

    ૮. પસૂરસુત્તનિદ્દેસો • 8. Pasūrasuttaniddeso

    ૯. માગણ્ડિયસુત્તનિદ્દેસો • 9. Māgaṇḍiyasuttaniddeso

    ૧૦. પુરાભેદસુત્તનિદ્દેસો • 10. Purābhedasuttaniddeso

    ૧૧. કલહવિવાદસુત્તનિદ્દેસો • 11. Kalahavivādasuttaniddeso

    ૧૨. ચૂળવિયૂહસુત્તનિદ્દેસો • 12. Cūḷaviyūhasuttaniddeso

    ૧૩. મહાવિયૂહસુત્તનિદ્દેસો • 13. Mahāviyūhasuttaniddeso

    ૧૪. તુવટ્ટકસુત્તનિદ્દેસો • 14. Tuvaṭṭakasuttaniddeso

    ૧૫. અત્તદણ્ડસુત્તનિદ્દેસો • 15. Attadaṇḍasuttaniddeso

    ૧૬. સારિપુત્તસુત્તનિદ્દેસો • 16. Sāriputtasuttaniddeso


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact