Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā

    ૧. મહાખન્ધકં • 1. Mahākhandhakaṃ

    બોધિકથા • Bodhikathā

    અજપાલકથા • Ajapālakathā

    મુચલિન્દકથા • Mucalindakathā

    રાજાયતનકથા • Rājāyatanakathā

    બ્રહ્મયાચનકથા • Brahmayācanakathā

    પઞ્ચવગ્ગિયકથા • Pañcavaggiyakathā

    પબ્બજ્જાકથા • Pabbajjākathā

    દુતિયમારકથા • Dutiyamārakathā

    ભદ્દવગ્ગિયકથા • Bhaddavaggiyakathā

    ઉરુવેલપાટિહારિયકથા • Uruvelapāṭihāriyakathā

    બિમ્બિસારસમાગમકથા • Bimbisārasamāgamakathā

    સારિપુત્તમોગ્ગલ્લાનપબ્બજ્જાકથા • Sāriputtamoggallānapabbajjākathā

    ઉપજ્ઝાયવત્તકથા • Upajjhāyavattakathā

    સદ્ધિવિહારિકવત્તકથા • Saddhivihārikavattakathā

    નસમ્માવત્તનાદિકથા • Nasammāvattanādikathā

    રાધબ્રાહ્મણવત્થુકથા • Rādhabrāhmaṇavatthukathā

    આચરિયવત્તકથા • Ācariyavattakathā

    પણામનાખમનાકથા • Paṇāmanākhamanākathā

    નિસ્સયપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • Nissayapaṭippassaddhikathā

    ઉપસમ્પાદેતબ્બપઞ્ચકકથા • Upasampādetabbapañcakakathā

    ઉપસમ્પાદેતબ્બછક્કકથા • Upasampādetabbachakkakathā

    અઞ્ઞતિત્થિયપુબ્બવત્થુકથા • Aññatitthiyapubbavatthukathā

    પઞ્ચાબાધવત્થુકથા • Pañcābādhavatthukathā

    રાજભટવત્થુકથા • Rājabhaṭavatthukathā

    ચોરવત્થુકથા • Coravatthukathā

    ઇણાયિકવત્થુકથા • Iṇāyikavatthukathā

    દાસવત્થુકથા • Dāsavatthukathā

    કમ્મારભણ્ડુવત્થાદિકથા • Kammārabhaṇḍuvatthādikathā

    રાહુલવત્થુકથા • Rāhulavatthukathā

    સિક્ખાપદદણ્ડકમ્મવત્થુકથા • Sikkhāpadadaṇḍakammavatthukathā

    અનાપુચ્છાવરણવત્થુઆદિકથા • Anāpucchāvaraṇavatthuādikathā

    પણ્ડકવત્થુકથા • Paṇḍakavatthukathā

    થેય્યસંવાસકવત્થુકથા • Theyyasaṃvāsakavatthukathā

    તિત્થિયપક્કન્તકકથા • Titthiyapakkantakakathā

    તિરચ્છાનગતવત્થુકથા • Tiracchānagatavatthukathā

    માતુઘાતકાદિવત્થુકથા • Mātughātakādivatthukathā

    ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથા • Ubhatobyañjanakavatthukathā

    અનુપજ્ઝાયકાદિવત્થુકથા • Anupajjhāyakādivatthukathā

    અપત્તકાદિવત્થુકથા • Apattakādivatthukathā

    હત્થચ્છિન્નાદિવત્થુકથા • Hatthacchinnādivatthukathā

    અલજ્જીનિસ્સયવત્થુકથા • Alajjīnissayavatthukathā

    ગમિકાદિનિસ્સયવત્થુકથા • Gamikādinissayavatthukathā

    ઉપસમ્પદાવિધિકથા • Upasampadāvidhikathā

    ચત્તારોનિસ્સયાદિકથા • Cattāronissayādikathā

    ૨. ઉપોસથક્ખન્ધકં • 2. Uposathakkhandhakaṃ

    સન્નિપાતાનુજાનનાદિકથા • Sannipātānujānanādikathā

    સીમાનુજાનનકથા • Sīmānujānanakathā

    ઉપોસથાગારાદિકથા • Uposathāgārādikathā

    અવિપ્પવાસસીમાનુજાનનકથા • Avippavāsasīmānujānanakathā

    ગામસીમાદિકથા • Gāmasīmādikathā

    ઉપોસથભેદાદિકથા • Uposathabhedādikathā

    પાતિમોક્ખુદ્દેસકથા • Pātimokkhuddesakathā

    અધમ્મકમ્મપટિક્કોસનાદિકથા • Adhammakammapaṭikkosanādikathā

    પક્ખગણનાદિઉગ્ગહણાનુજાનનકથા • Pakkhagaṇanādiuggahaṇānujānanakathā

    દિસંગમિકાદિવત્થુકથા • Disaṃgamikādivatthukathā

    પારિસુદ્ધિદાનકથા • Pārisuddhidānakathā

    છન્દદાનકથા • Chandadānakathā

    સઙ્ઘુપોસથાદિકથા • Saṅghuposathādikathā

    આપત્તિપટિકમ્મવિધિકથા • Āpattipaṭikammavidhikathā

    અનાપત્તિપન્નરસકાદિકથા • Anāpattipannarasakādikathā

    સીમોક્કન્તિકપેય્યાલકથા • Sīmokkantikapeyyālakathā

    લિઙ્ગાદિદસ્સનકથા • Liṅgādidassanakathā

    નગન્તબ્બગન્તબ્બવારકથા • Nagantabbagantabbavārakathā

    વજ્જનીયપુગ્ગલસન્દસ્સનકથા • Vajjanīyapuggalasandassanakathā

    ૩. વસ્સૂપનાયિકક્ખન્ધકં • 3. Vassūpanāyikakkhandhakaṃ

    વસ્સૂપનાયિકાનુજાનનકથા • Vassūpanāyikānujānanakathā

    વસ્સાનેચારિકાપટિક્ખેપાદિકથા • Vassānecārikāpaṭikkhepādikathā

    સત્તાહકરણીયાનુજાનનકથા • Sattāhakaraṇīyānujānanakathā

    પઞ્ચન્નંઅપ્પહિતેપિઅનુજાનનકથા • Pañcannaṃappahitepianujānanakathā

    પહિતેયેવઅનુજાનનકથા • Pahiteyevaanujānanakathā

    અન્તરાયેઅનાપત્તિવસ્સચ્છેદકથા • Antarāyeanāpattivassacchedakathā

    સઙ્ઘભેદેઅનાપત્તિવસ્સચ્છેદકથા • Saṅghabhedeanāpattivassacchedakathā

    વજાદીસુવસ્સૂપગમનકથા • Vajādīsuvassūpagamanakathā

    અધમ્મિકકતિકાદિકથા • Adhammikakatikādikathā

    ૪. પવારણાક્ખન્ધકં • 4. Pavāraṇākkhandhakaṃ

    અફાસુકવિહારકથા • Aphāsukavihārakathā

    પવારણાભેદકથા • Pavāraṇābhedakathā

    પવારણાદાનાનુજાનનકથા • Pavāraṇādānānujānanakathā

    અનાપત્તિપન્નરસકાદિકથા • Anāpattipannarasakādikathā

    દ્વેવાચિકાદિપવારણાકથા • Dvevācikādipavāraṇākathā

    પવારણાઠપનકથા • Pavāraṇāṭhapanakathā

    વત્થુઠપનાદિકથા • Vatthuṭhapanādikathā

    ભણ્ડનકારકવત્થુકથા • Bhaṇḍanakārakavatthukathā

    પવારણાસઙ્ગહકથા • Pavāraṇāsaṅgahakathā

    ૫. ચમ્મક્ખન્ધકં • 5. Cammakkhandhakaṃ

    સોણકોળિવિસવત્થુકથા • Soṇakoḷivisavatthukathā

    સોણસ્સ પબ્બજ્જાકથા • Soṇassa pabbajjākathā

    દિગુણાદિઉપાહનપટિક્ખેપકથા • Diguṇādiupāhanapaṭikkhepakathā

    સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપકથા • Sabbanīlikādipaṭikkhepakathā

    અજ્ઝારામેઉપાહનપટિક્ખેપકથા • Ajjhārāmeupāhanapaṭikkhepakathā

    યાનાદિપટિક્ખેપકથા • Yānādipaṭikkhepakathā

    સબ્બચમ્મપટિક્ખેપાદિકથા • Sabbacammapaṭikkhepādikathā

    ૬. ભેસજ્જક્ખન્ધકં • 6. Bhesajjakkhandhakaṃ

    પઞ્ચભેસજ્જાદિકથા • Pañcabhesajjādikathā

    ગુળાદિઅનુજાનનકથા • Guḷādianujānanakathā

    હત્થિમંસાદિપટિક્ખેપકથા • Hatthimaṃsādipaṭikkhepakathā

    યાગુમધુગોળકાદિકથા • Yāgumadhugoḷakādikathā

    પાટલિગામવત્થુકથા • Pāṭaligāmavatthukathā

    સીહસેનાપતિવત્થુઆદિકથા • Sīhasenāpativatthuādikathā

    કપ્પિયભૂમિઅનુજાનનકથા • Kappiyabhūmianujānanakathā

    કેણિયજટિલવત્થુકથા • Keṇiyajaṭilavatthukathā

    રોજમલ્લાદિવત્થુકથા • Rojamallādivatthukathā

    ચતુમહાપદેસકથા • Catumahāpadesakathā

    ૭. કથિનક્ખન્ધકં • 7. Kathinakkhandhakaṃ

    કથિનાનુજાનનકથા • Kathinānujānanakathā

    આદાયસત્તકકથા • Ādāyasattakakathā

    ૮. ચીવરક્ખન્ધકં • 8. Cīvarakkhandhakaṃ

    જીવકવત્થુકથા • Jīvakavatthukathā

    સેટ્ઠિભરિયાદિવત્થુકથા • Seṭṭhibhariyādivatthukathā

    રાજગહસેટ્ઠિવત્થુકથા • Rājagahaseṭṭhivatthukathā

    પજ્જોતરાજવત્થુકથા • Pajjotarājavatthukathā

    સિવેય્યકદુસ્સયુગકથા • Siveyyakadussayugakathā

    સમત્તિંસવિરેચનકથા • Samattiṃsavirecanakathā

    વરયાચનકથા • Varayācanakathā

    કમ્બલાનુજાનનાદિકથા • Kambalānujānanādikathā

    ભણ્ડાગારસમ્મુતિઆદિકથા • Bhaṇḍāgārasammutiādikathā

    ચીવરરજનકથા • Cīvararajanakathā

    છિન્નકચીવરાનુજાનનકથા • Chinnakacīvarānujānanakathā

    તિચીવરાનુજાનનકથા • Ticīvarānujānanakathā

    અતિરેકચીવરાદિકથા • Atirekacīvarādikathā

    પચ્છિમવિકપ્પનુપગચીવરાદિકથા • Pacchimavikappanupagacīvarādikathā

    સઙ્ઘિકચીવરુપ્પાદકથા • Saṅghikacīvaruppādakathā

    ઉપનન્દસક્યપુત્તવત્થુકથા • Upanandasakyaputtavatthukathā

    ગિલાનવત્થુકથા • Gilānavatthukathā

    મતસન્તકકથા • Matasantakakathā

    કુસચીરાદિપટિક્ખેપકથા • Kusacīrādipaṭikkhepakathā

    સઙ્ઘેભિન્નેચીવરુપ્પાદકથા • Saṅghebhinnecīvaruppādakathā

    અટ્ઠચીવરમાતિકાકથા • Aṭṭhacīvaramātikākathā

    ૯. ચમ્પેય્યક્ખન્ધકં • 9. Campeyyakkhandhakaṃ

    કસ્સપગોત્તભિક્ખુવત્થુકથા • Kassapagottabhikkhuvatthukathā

    ચતુવગ્ગકરણાદિકથા • Catuvaggakaraṇādikathā

    દ્વેનિસ્સારણાદિકથા • Dvenissāraṇādikathā

    ઉપાલિપુચ્છાકથા • Upālipucchākathā

    તજ્જનીયકમ્મકથા • Tajjanīyakammakathā

    ૧૦. કોસમ્બકક્ખન્ધકં • 10. Kosambakakkhandhakaṃ

    કોસમ્બકવિવાદકથા • Kosambakavivādakathā

    પાલિલેય્યકગમનકથા • Pālileyyakagamanakathā

    અટ્ઠારસવત્થુકથા • Aṭṭhārasavatthukathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact