Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi

    મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi

    ૧. મહાખન્ધકો • 1. Mahākhandhako

    ૧. બોધિકથા • 1. Bodhikathā

    ૨. અજપાલકથા • 2. Ajapālakathā

    ૩. મુચલિન્દકથા • 3. Mucalindakathā

    ૪. રાજાયતનકથા • 4. Rājāyatanakathā

    ૫. બ્રહ્મયાચનકથા • 5. Brahmayācanakathā

    ૬. પઞ્ચવગ્ગિયકથા • 6. Pañcavaggiyakathā

    ૭. પબ્બજ્જાકથા • 7. Pabbajjākathā

    ૮. મારકથા • 8. Mārakathā

    ૯. પબ્બજ્જૂપસમ્પદાકથા • 9. Pabbajjūpasampadākathā

    ૧૦. દુતિયમારકથા • 10. Dutiyamārakathā

    ૧૧. ભદ્દવગ્ગિયવત્થુ • 11. Bhaddavaggiyavatthu

    ૧૨. ઉરુવેલપાટિહારિયકથા • 12. Uruvelapāṭihāriyakathā

    ૧૩. બિમ્બિસારસમાગમકથા • 13. Bimbisārasamāgamakathā

    ૧૪. સારિપુત્તમોગ્ગલ્લાનપબ્બજ્જાકથા • 14. Sāriputtamoggallānapabbajjākathā

    ૧૫. ઉપજ્ઝાયવત્તકથા • 15. Upajjhāyavattakathā

    ૧૬. સદ્ધિવિહારિકવત્તકથા • 16. Saddhivihārikavattakathā

    ૧૭. પણામિતકથા • 17. Paṇāmitakathā

    ૧૮. આચરિયવત્તકથા • 18. Ācariyavattakathā

    ૧૯. અન્તેવાસિકવત્તકથા • 19. Antevāsikavattakathā

    ૨૦. પણામના ખમાપના • 20. Paṇāmanā khamāpanā

    ૨૧. બાલઅબ્યત્તવત્થુ • 21. Bālaabyattavatthu

    ૨૨. નિસ્સયપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 22. Nissayapaṭippassaddhikathā

    ૨૩. ઉપસમ્પાદેતબ્બપઞ્ચકં • 23. Upasampādetabbapañcakaṃ

    ૨૪. ઉપસમ્પાદેતબ્બછક્કં • 24. Upasampādetabbachakkaṃ

    ૨૫. અઞ્ઞતિત્થિયપુબ્બકથા • 25. Aññatitthiyapubbakathā

    ૨૬. પઞ્ચાબાધવત્થુ • 26. Pañcābādhavatthu

    ૨૭. રાજભટવત્થુ • 27. Rājabhaṭavatthu

    ૨૮. અઙ્ગુલિમાલચોરવત્થુ • 28. Aṅgulimālacoravatthu

    ૨૯. કારભેદકચોરવત્થુ • 29. Kārabhedakacoravatthu

    ૩૦. લિખિતકચોરવત્થુ • 30. Likhitakacoravatthu

    ૩૧. કસાહતવત્થુ • 31. Kasāhatavatthu

    ૩૨. લક્ખણાહતવત્થુ • 32. Lakkhaṇāhatavatthu

    ૩૩. ઇણાયિકવત્થુ • 33. Iṇāyikavatthu

    ૩૪. દાસવત્થુ • 34. Dāsavatthu

    ૩૫. કમ્મારભણ્ડુવત્થુ • 35. Kammārabhaṇḍuvatthu

    ૩૬. ઉપાલિદારકવત્થુ • 36. Upālidārakavatthu

    ૩૭. અહિવાતકરોગવત્થુ • 37. Ahivātakarogavatthu

    ૩૮. કણ્ટકવત્થુ • 38. Kaṇṭakavatthu

    ૩૯. આહુન્દરિકવત્થુ • 39. Āhundarikavatthu

    ૪૦. નિસ્સયમુચ્ચનકકથા • 40. Nissayamuccanakakathā

    ૪૧. રાહુલવત્થુ • 41. Rāhulavatthu

    ૪૨. સિક્ખાપદકથા • 42. Sikkhāpadakathā

    ૪૩. દણ્ડકમ્મવત્થુ • 43. Daṇḍakammavatthu

    ૪૪. અનાપુચ્છાવરણવત્થુ • 44. Anāpucchāvaraṇavatthu

    ૪૫. અપલાળનવત્થુ • 45. Apalāḷanavatthu

    ૪૬. કણ્ટકસામણેરવત્થુ • 46. Kaṇṭakasāmaṇeravatthu

    ૪૭. પણ્ડકવત્થુ • 47. Paṇḍakavatthu

    ૪૮. થેય્યસંવાસકવત્થુ • 48. Theyyasaṃvāsakavatthu

    ૪૯. તિરચ્છાનગતવત્થુ • 49. Tiracchānagatavatthu

    ૫૦. માતુઘાતકવત્થુ • 50. Mātughātakavatthu

    ૫૧. પિતુઘાતકવત્થુ • 51. Pitughātakavatthu

    ૫૨. અરહન્તઘાતકવત્થુ • 52. Arahantaghātakavatthu

    ૫૩. ભિક્ખુનીદૂસકવત્થુ • 53. Bhikkhunīdūsakavatthu

    ૫૪. ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુ • 54. Ubhatobyañjanakavatthu

    ૫૫. અનુપજ્ઝાયકાદિવત્થૂનિ • 55. Anupajjhāyakādivatthūni

    ૫૬. અપત્તકાદિવત્થુ • 56. Apattakādivatthu

    ૫૭. નપબ્બાજેતબ્બદ્વત્તિંસવારો • 57. Napabbājetabbadvattiṃsavāro

    ૫૮. અલજ્જીનિસ્સયવત્થૂનિ • 58. Alajjīnissayavatthūni

    ૫૯. ગમિકાદિનિસ્સયવત્થૂનિ • 59. Gamikādinissayavatthūni

    ૬૦. ગોત્તેન અનુસ્સાવનાનુજાનના • 60. Gottena anussāvanānujānanā

    ૬૧. દ્વેઉપસમ્પદાપેક્ખાદિવત્થુ • 61. Dveupasampadāpekkhādivatthu

    ૬૨. ગબ્ભવીસૂપસમ્પદાનુજાનના • 62. Gabbhavīsūpasampadānujānanā

    ૬૩. ઉપસમ્પદાવિધિ • 63. Upasampadāvidhi

    ૬૪. ચત્તારો નિસ્સયા • 64. Cattāro nissayā

    ૬૫. ચત્તારિ અકરણીયાનિ • 65. Cattāri akaraṇīyāni

    ૬૬. આપત્તિયા અદસ્સને ઉક્ખિત્તકવત્થૂનિ • 66. Āpattiyā adassane ukkhittakavatthūni

    ૬૭. તસ્સુદ્દાનં • 67. Tassuddānaṃ

    ૨. ઉપોસથક્ખન્ધકો • 2. Uposathakkhandhako

    ૬૮. સન્નિપાતાનુજાનના • 68. Sannipātānujānanā

    ૬૯. પાતિમોક્ખુદ્દેસાનુજાનના • 69. Pātimokkhuddesānujānanā

    ૭૦. મહાકપ્પિનવત્થુ • 70. Mahākappinavatthu

    ૭૧. સીમાનુજાનના • 71. Sīmānujānanā

    ૭૨. ઉપોસથાગારકથા • 72. Uposathāgārakathā

    ૭૩. ઉપોસથપ્પમુખાનુજાનના • 73. Uposathappamukhānujānanā

    ૭૪. અવિપ્પવાસસીમાનુજાનના • 74. Avippavāsasīmānujānanā

    ૭૫. સીમાસમૂહનન • 75. Sīmāsamūhanana

    ૭૬. ગામસીમાદિ • 76. Gāmasīmādi

    ૭૭. ઉપોસથભેદાદિ • 77. Uposathabhedādi

    ૭૮. સંખિત્તેન પાતિમોક્ખુદ્દેસાદિ • 78. Saṃkhittena pātimokkhuddesādi

    ૭૯. વિનયપુચ્છનકથા • 79. Vinayapucchanakathā

    ૮૦. વિનયવિસ્સજ્જનકથા • 80. Vinayavissajjanakathā

    ૮૧. ચોદનાકથા • 81. Codanākathā

    ૮૨. અધમ્મકમ્મપટિક્કોસનાદિ • 82. Adhammakammapaṭikkosanādi

    ૮૩. પાતિમોક્ખુદ્દેસકઅજ્ઝેસનાદિ • 83. Pātimokkhuddesakaajjhesanādi

    ૮૪. પક્ખગણનાદિઉગ્ગહણાનુજાનના • 84. Pakkhagaṇanādiuggahaṇānujānanā

    ૮૫. પુબ્બકરણાનુજાનના • 85. Pubbakaraṇānujānanā

    ૮૬. દિસંગમિકાદિવત્થુ • 86. Disaṃgamikādivatthu

    ૮૭. પારિસુદ્ધિદાનકથા • 87. Pārisuddhidānakathā

    ૮૮. છન્દદાનકથા • 88. Chandadānakathā

    ૮૯. ઞાતકાદિગ્ગહણકથા • 89. Ñātakādiggahaṇakathā

    ૯૦. ઉમ્મત્તકસમ્મુતિ • 90. Ummattakasammuti

    ૯૧. સઙ્ઘુપોસથાદિપ્પભેદં • 91. Saṅghuposathādippabhedaṃ

    ૯૨. આપત્તિપટિકમ્મવિધિ • 92. Āpattipaṭikammavidhi

    ૯૩. આપત્તિઆવિકરણવિધિ • 93. Āpattiāvikaraṇavidhi

    ૯૪. સભાગાપત્તિપટિકમ્મવિધિ • 94. Sabhāgāpattipaṭikammavidhi

    ૯૫. અનાપત્તિપન્નરસકં • 95. Anāpattipannarasakaṃ

    ૯૬. વગ્ગાવગ્ગસઞ્ઞીપન્નરસકં • 96. Vaggāvaggasaññīpannarasakaṃ

    ૯૭. વેમતિકપન્નરસકં • 97. Vematikapannarasakaṃ

    ૯૮. કુક્કુચ્ચપકતપન્નરસકં • 98. Kukkuccapakatapannarasakaṃ

    ૯૯. ભેદપુરેક્ખારપન્નરસકં • 99. Bhedapurekkhārapannarasakaṃ

    ૧૦૦. સીમોક્કન્તિકપેય્યાલં • 100. Sīmokkantikapeyyālaṃ

    ૧૦૧. લિઙ્ગાદિદસ્સનં • 101. Liṅgādidassanaṃ

    ૧૦૨. નાનાસંવાસકાદીહિ ઉપોસથકરણં • 102. Nānāsaṃvāsakādīhi uposathakaraṇaṃ

    ૧૦૩. નગન્તબ્બવારો • 103. Nagantabbavāro

    ૧૦૪. ગન્તબ્બવારો • 104. Gantabbavāro

    ૧૦૫. વજ્જનીયપુગ્ગલસન્દસ્સના • 105. Vajjanīyapuggalasandassanā

    ૧૦૬. તસ્સુદ્દાનં • 106. Tassuddānaṃ

    ૩. વસ્સૂપનાયિકક્ખન્ધકો • 3. Vassūpanāyikakkhandhako

    ૧૦૭. વસ્સૂપનાયિકાનુજાનના • 107. Vassūpanāyikānujānanā

    ૧૦૮. વસ્સાને ચારિકાપટિક્ખેપાદિ • 108. Vassāne cārikāpaṭikkhepādi

    ૧૦૯. સત્તાહકરણીયાનુજાનના • 109. Sattāhakaraṇīyānujānanā

    ૧૧૦. પઞ્ચન્નં અપ્પહિતેપિ અનુજાનના • 110. Pañcannaṃ appahitepi anujānanā

    ૧૧૧. સત્તન્નં અપ્પહિતેપિ અનુજાનના • 111. Sattannaṃ appahitepi anujānanā

    ૧૧૨. પહિતેયેવ અનુજાનના • 112. Pahiteyeva anujānanā

    ૧૧૩. અન્તરાયે અનાપત્તિવસ્સચ્છેદવારો • 113. Antarāye anāpattivassacchedavāro

    ૧૧૪. સઙ્ઘભેદે અનાપત્તિવસ્સચ્છેદવારો • 114. Saṅghabhede anāpattivassacchedavāro

    ૧૧૫. વજાદીસુ વસ્સૂપગમનં • 115. Vajādīsu vassūpagamanaṃ

    ૧૧૬. વસ્સં અનુપગન્તબ્બટ્ઠાનાનિ • 116. Vassaṃ anupagantabbaṭṭhānāni

    ૧૧૭. અધમ્મિકકતિકા • 117. Adhammikakatikā

    ૧૧૮. પટિસ્સવદુક્કટાપત્તિ • 118. Paṭissavadukkaṭāpatti

    ૧૧૯. તસ્સુદ્દાનં • 119. Tassuddānaṃ

    ૪. પવારણાક્ખન્ધકો • 4. Pavāraṇākkhandhako

    ૧૨૦. અફાસુકવિહારો • 120. Aphāsukavihāro

    ૧૨૧. પવારણાભેદા • 121. Pavāraṇābhedā

    ૧૨૨. પવારણાદાનાનુજાનના • 122. Pavāraṇādānānujānanā

    ૧૨૩. ઞાતકાદિગ્ગહણકથા • 123. Ñātakādiggahaṇakathā

    ૧૨૪. સઙ્ઘપવારણાદિપ્પભેદા • 124. Saṅghapavāraṇādippabhedā

    ૧૨૫. આપત્તિપટિકમ્મવિધિ • 125. Āpattipaṭikammavidhi

    ૧૨૬. આપત્તિઆવિકરણવિધિ • 126. Āpattiāvikaraṇavidhi

    ૧૨૭. સભાગાપત્તિપટિકમ્મવિધિ • 127. Sabhāgāpattipaṭikammavidhi

    ૧૨૮. અનાપત્તિપન્નરસકં • 128. Anāpattipannarasakaṃ

    ૧૨૯. વગ્ગાવગ્ગસઞ્ઞીપન્નરસકં • 129. Vaggāvaggasaññīpannarasakaṃ

    ૧૩૦. વેમતિકપન્નરસકં • 130. Vematikapannarasakaṃ

    ૧૩૧. કુક્કુચ્ચપકતપન્નરસકં • 131. Kukkuccapakatapannarasakaṃ

    ૧૩૨. ભેદપુરેક્ખારપન્નરસકં • 132. Bhedapurekkhārapannarasakaṃ

    ૧૩૩. સીમોત્તન્તિકપેય્યાલં • 133. Sīmottantikapeyyālaṃ

    ૧૩૪. દિવસનાનત્તં • 134. Divasanānattaṃ

    ૧૩૫. લિઙ્ગાદિદસ્સનં • 135. Liṅgādidassanaṃ

    ૧૩૬. નાનાસંવાસકાદીહિ પવારણા • 136. Nānāsaṃvāsakādīhi pavāraṇā

    ૧૩૭. ન ગન્તબ્બવારો • 137. Na gantabbavāro

    ૧૩૮. ગન્તબ્બવારો • 138. Gantabbavāro

    ૧૩૯. વજ્જનીયપુગ્ગલસન્દસ્સના • 139. Vajjanīyapuggalasandassanā

    ૧૪૦. દ્વેવાચિકાદિપવારણા • 140. Dvevācikādipavāraṇā

    ૧૪૧. પવારણાઠપનં • 141. Pavāraṇāṭhapanaṃ

    ૧૪૨. થુલ્લચ્ચયવત્થુકાદિ • 142. Thullaccayavatthukādi

    ૧૪૩. વત્થુઠપનાદિ • 143. Vatthuṭhapanādi

    ૧૪૪. ભણ્ડનકારકવત્થુ • 144. Bhaṇḍanakārakavatthu

    ૧૪૫. પવારણાસઙ્ગહો • 145. Pavāraṇāsaṅgaho

    ૧૪૬. તસ્સુદ્દાનં • 146. Tassuddānaṃ

    ૫. ચમ્મક્ખન્ધકો • 5. Cammakkhandhako

    ૧૪૭. સોણકોળિવિસવત્થુ • 147. Soṇakoḷivisavatthu

    ૧૪૮. દિગુણાદિઉપાહનપટિક્ખેપો • 148. Diguṇādiupāhanapaṭikkhepo

    ૧૪૯. સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપો • 149. Sabbanīlikādipaṭikkhepo

    ૧૫૦. ઓમુક્કગુણઙ્ગુણૂપાહનાનુજાનના • 150. Omukkaguṇaṅguṇūpāhanānujānanā

    ૧૫૧. અજ્ઝારામે ઉપાહનપટિક્ખેપો • 151. Ajjhārāme upāhanapaṭikkhepo

    ૧૫૨. કટ્ઠપાદુકાદિપટિક્ખેપો • 152. Kaṭṭhapādukādipaṭikkhepo

    ૧૫૩. યાનાદિપટિક્ખેપો • 153. Yānādipaṭikkhepo

    ૧૫૪. ઉચ્ચાસયનમહાસયનપટિક્ખેપો • 154. Uccāsayanamahāsayanapaṭikkhepo

    ૧૫૫. સબ્બચમ્મપટિક્ખેપો • 155. Sabbacammapaṭikkhepo

    ૧૫૬. ગિહિવિકતાનુઞ્ઞાતાદિ • 156. Gihivikatānuññātādi

    ૧૫૭. સોણકુટિકણ્ણવત્થુ • 157. Soṇakuṭikaṇṇavatthu

    ૧૫૮. મહાકચ્ચાનસ્સ પઞ્ચવરપરિદસ્સના • 158. Mahākaccānassa pañcavaraparidassanā

    ૧૫૯. તસ્સુદ્દાનં • 159. Tassuddānaṃ

    ૬. ભેસજ્જક્ખન્ધકો • 6. Bhesajjakkhandhako

    ૧૬૦. પઞ્ચભેસજ્જકથા • 160. Pañcabhesajjakathā

    ૧૬૧. મૂલાદિભેસજ્જકથા • 161. Mūlādibhesajjakathā

    ૧૬૨. પિલિન્દવચ્છવત્થુ • 162. Pilindavacchavatthu

    ૧૬૩. ગુળાદિઅનુજાનના • 163. Guḷādianujānanā

    ૧૬૪. અન્તોવુટ્ઠાદિપટિક્ખેપકથા • 164. Antovuṭṭhādipaṭikkhepakathā

    ૧૬૫. ઉગ્ગહિતપટિગ્ગહણા • 165. Uggahitapaṭiggahaṇā

    ૧૬૬. પટિગ્ગહિતાદિઅનુજાનના • 166. Paṭiggahitādianujānanā

    ૧૬૭. સત્થકમ્મપટિક્ખેપકથા • 167. Satthakammapaṭikkhepakathā

    ૧૬૮. મનુસ્સમંસપટિક્ખેપકથા • 168. Manussamaṃsapaṭikkhepakathā

    ૧૬૯. હત્થિમંસાદિપટિક્ખેપકથા • 169. Hatthimaṃsādipaṭikkhepakathā

    ૧૭૦. યાગુમધુગોળકાનુજાનના • 170. Yāgumadhugoḷakānujānanā

    ૧૭૧. તરુણપસન્નમહામત્તવત્થુ • 171. Taruṇapasannamahāmattavatthu

    ૧૭૨. બેલટ્ઠકચ્ચાનવત્થુ • 172. Belaṭṭhakaccānavatthu

    ૧૭૩. પાટલિગામવત્થુ • 173. Pāṭaligāmavatthu

    ૧૭૪. સુનિધવસ્સકારવત્થુ • 174. Sunidhavassakāravatthu

    ૧૭૫. કોટિગામે સચ્ચકથા • 175. Koṭigāme saccakathā

    ૧૭૬. અમ્બપાલીવત્થુ • 176. Ambapālīvatthu

    ૧૭૭. લિચ્છવીવત્થુ • 177. Licchavīvatthu

    ૧૭૮. સીહસેનાપતિવત્થુ • 178. Sīhasenāpativatthu

    ૧૭૯. કપ્પિયભૂમિઅનુજાનના • 179. Kappiyabhūmianujānanā

    ૧૮૦. મેણ્ડકગહપતિવત્થુ • 180. Meṇḍakagahapativatthu

    ૧૮૧. પઞ્ચગોરસાદિઅનુજાનના • 181. Pañcagorasādianujānanā

    ૧૮૨. કેણિયજટિલવત્થુ • 182. Keṇiyajaṭilavatthu

    ૧૮૩. રોજમલ્લવત્થુ • 183. Rojamallavatthu

    ૧૮૪. વુડ્ઢપબ્બજિતવત્થુ • 184. Vuḍḍhapabbajitavatthu

    ૧૮૫. ચતુમહાપદેસકથા • 185. Catumahāpadesakathā

    ૧૮૬. તસ્સુદ્દાનં • 186. Tassuddānaṃ

    ૭. કથિનક્ખન્ધકો • 7. Kathinakkhandhako

    ૧૮૭. કથિનાનુજાનના • 187. Kathinānujānanā

    ૧૮૮. આદાયસત્તકં • 188. Ādāyasattakaṃ

    ૧૮૯. સમાદાયસત્તકં • 189. Samādāyasattakaṃ

    ૧૯૦. આદાયછક્કં • 190. Ādāyachakkaṃ

    ૧૯૧. સમાદાયછક્કં • 191. Samādāyachakkaṃ

    ૧૯૨. આદાયપન્નરસકં • 192. Ādāyapannarasakaṃ

    ૧૯૩. સમાદાયપન્નરસકાદિ • 193. Samādāyapannarasakādi

    ૧૯૪. વિપ્પકતસમાદાયપન્નરસકં • 194. Vippakatasamādāyapannarasakaṃ

    ૧૯૫. અનાસાદોળસકં • 195. Anāsādoḷasakaṃ

    ૧૯૬. આસાદોળસકં • 196. Āsādoḷasakaṃ

    ૧૯૭. કરણીયદોળસકં • 197. Karaṇīyadoḷasakaṃ

    ૧૯૮. અપવિલાયનનવકં • 198. Apavilāyananavakaṃ

    ૧૯૯. ફાસુવિહારપઞ્ચકં • 199. Phāsuvihārapañcakaṃ

    ૨૦૦. પલિબોધાપલિબોધકથા • 200. Palibodhāpalibodhakathā

    ૨૦૧. તસ્સુદ્દાનં • 201. Tassuddānaṃ

    ૮. ચીવરક્ખન્ધકો • 8. Cīvarakkhandhako

    ૨૦૨. જીવકવત્થુ • 202. Jīvakavatthu

    ૨૦૩. સેટ્ઠિભરિયાવત્થુ • 203. Seṭṭhibhariyāvatthu

    ૨૦૪. બિમ્બિસારરાજવત્થુ • 204. Bimbisārarājavatthu

    ૨૦૫. રાજગહસેટ્ઠિવત્થુ • 205. Rājagahaseṭṭhivatthu

    ૨૦૬. સેટ્ઠિપુત્તવત્થુ • 206. Seṭṭhiputtavatthu

    ૨૦૭. પજ્જોતરાજવત્થુ • 207. Pajjotarājavatthu

    ૨૦૮. સિવેય્યકદુસ્સયુગકથા • 208. Siveyyakadussayugakathā

    ૨૦૯. સમત્તિંસવિરેચનકથા • 209. Samattiṃsavirecanakathā

    ૨૧૦. વરયાચનાકથા • 210. Varayācanākathā

    ૨૧૧. કમ્બલાનુજાનનાદિકથા • 211. Kambalānujānanādikathā

    ૨૧૨. પંસુકૂલપરિયેસનકથા • 212. Paṃsukūlapariyesanakathā

    ૨૧૩. ચીવરપટિગ્ગાહકસમ્મુતિકથા • 213. Cīvarapaṭiggāhakasammutikathā

    ૨૧૪. ભણ્ડાગારસમ્મુતિઆદિકથા • 214. Bhaṇḍāgārasammutiādikathā

    ૨૧૫. ચીવરરજનકથા • 215. Cīvararajanakathā

    ૨૧૬. છિન્નકચીવરાનુજાનના • 216. Chinnakacīvarānujānanā

    ૨૧૭. તિચીવરાનુજાનના • 217. Ticīvarānujānanā

    ૨૧૮. અતિરેકચીવરકથા • 218. Atirekacīvarakathā

    ૨૧૯. વિસાખાવત્થુ • 219. Visākhāvatthu

    ૨૨૦. નિસીદનાદિઅનુજાનના • 220. Nisīdanādianujānanā

    ૨૨૧. પચ્છિમવિકપ્પનુપગચીવરાદિકથા • 221. Pacchimavikappanupagacīvarādikathā

    ૨૨૨. સઙ્ઘિકચીવરુપ્પાદકથા • 222. Saṅghikacīvaruppādakathā

    ૨૨૩. ઉપનન્દસક્યપુત્તવત્થુ • 223. Upanandasakyaputtavatthu

    ૨૨૪. ગિલાનવત્થુકથા • 224. Gilānavatthukathā

    ૨૨૫. મતસન્તકકથા • 225. Matasantakakathā

    ૨૨૬. નગ્ગિયપટિક્ખેપકથા • 226. Naggiyapaṭikkhepakathā

    ૨૨૭. કુસચીરાદિપટિક્ખેપકથા • 227. Kusacīrādipaṭikkhepakathā

    ૨૨૮. સબ્બનીલકાદિપટિક્ખેપકથા • 228. Sabbanīlakādipaṭikkhepakathā

    ૨૨૯. વસ્સંવુટ્ઠાનં અનુપ્પન્નચીવરકથા • 229. Vassaṃvuṭṭhānaṃ anuppannacīvarakathā

    ૨૩૦. સઙ્ઘે ભિન્ને ચીવરુપ્પાદકથા • 230. Saṅghe bhinne cīvaruppādakathā

    ૨૩૧. દુગ્ગહિતસુગ્ગહિતાદિકથા • 231. Duggahitasuggahitādikathā

    ૨૩૨. અટ્ઠચીવરમાતિકા • 232. Aṭṭhacīvaramātikā

    ૨૩૩. તસ્સુદ્દાનં • 233. Tassuddānaṃ

    ૯. ચમ્પેય્યક્ખન્ધકો • 9. Campeyyakkhandhako

    ૨૩૪. કસ્સપગોત્તભિક્ખુવત્થુ • 234. Kassapagottabhikkhuvatthu

    ૨૩૫. અધમ્મેન વગ્ગાદિકમ્મકથા • 235. Adhammena vaggādikammakathā

    ૨૩૬. ઞત્તિવિપન્નકમ્માદિકથા • 236. Ñattivipannakammādikathā

    ૨૩૭. ચતુવગ્ગકરણાદિકથા • 237. Catuvaggakaraṇādikathā

    ૨૩૮. પારિવાસિકાદિકથા • 238. Pārivāsikādikathā

    ૨૩૯. દ્વેનિસ્સારણાદિકથા • 239. Dvenissāraṇādikathā

    ૨૪૦. અધમ્મકમ્માદિકથા • 240. Adhammakammādikathā

    ૨૪૧. ઉપાલિપુચ્છાકથા • 241. Upālipucchākathā

    ૨૪૨. તજ્જનીયકમ્મકથા • 242. Tajjanīyakammakathā

    ૨૪૩. નિયસ્સકમ્મકથા • 243. Niyassakammakathā

    ૨૪૪. પબ્બાજનીયકમ્મકથા • 244. Pabbājanīyakammakathā

    ૨૪૫. પટિસારણીયકમ્મકથા • 245. Paṭisāraṇīyakammakathā

    ૨૪૬. અદસ્સને ઉક્ખેપનીયકમ્મકથા • 246. Adassane ukkhepanīyakammakathā

    ૨૪૭. અપ્પટિકમ્મે ઉક્ખેપનીયકમ્મકથા • 247. Appaṭikamme ukkhepanīyakammakathā

    ૨૪૮. અપ્પટિનિસ્સગ્ગે ઉક્ખેપનીયકમ્મકથા • 248. Appaṭinissagge ukkhepanīyakammakathā

    ૨૪૯. તજ્જનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 249. Tajjanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૫૦. નિયસ્સકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 250. Niyassakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૫૧. પબ્બાજનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 251. Pabbājanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૫૨. પટિસારણીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 252. Paṭisāraṇīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૫૩. અદસ્સને ઉક્ખેપનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 253. Adassane ukkhepanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૫૪. અપ્પટિકમ્મે ઉક્ખેપનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 254. Appaṭikamme ukkhepanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૫૫. અપ્પટિનિસ્સગ્ગે ઉક્ખેપનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 255. Appaṭinissagge ukkhepanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૫૬. તજ્જનીયકમ્મવિવાદકથા • 256. Tajjanīyakammavivādakathā

    ૨૫૭. નિયસ્સકમ્મવિવાદકથા • 257. Niyassakammavivādakathā

    ૨૫૮. પબ્બાજનીયકમ્મવિવાદકથા • 258. Pabbājanīyakammavivādakathā

    ૨૫૯. પટિસારણીયકમ્મવિવાદકથા • 259. Paṭisāraṇīyakammavivādakathā

    ૨૬૦. અદસ્સને ઉક્ખેપનીયકમ્મવિવાદકથા • 260. Adassane ukkhepanīyakammavivādakathā

    ૨૬૧. અપ્પટિકમ્મે ઉક્ખેપનીયકમ્મવિવાદકથા • 261. Appaṭikamme ukkhepanīyakammavivādakathā

    ૨૬૨. અપ્પટિનિસ્સગ્ગે ઉક્ખેપનીયકમ્મવિવાદકથા • 262. Appaṭinissagge ukkhepanīyakammavivādakathā

    ૨૬૩. તજ્જનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 263. Tajjanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૬૪. નિયસ્સકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 264. Niyassakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૬૫. પબ્બાજનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 265. Pabbājanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૬૬. પટિસારણીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 266. Paṭisāraṇīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૬૭. અદસ્સને ઉક્ખેપનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 267. Adassane ukkhepanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૬૮. અપ્પટિકમ્મે ઉક્ખેપનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 268. Appaṭikamme ukkhepanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૬૯. અપ્પટિનિસ્સગ્ગે ઉક્ખેપનીયકમ્મપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 269. Appaṭinissagge ukkhepanīyakammapaṭippassaddhikathā

    ૨૭૦. તસ્સુદ્દાનં • 270. Tassuddānaṃ

    ૧૦. કોસમ્બકક્ખન્ધકો • 10. Kosambakakkhandhako

    ૨૭૧. કોસમ્બકવિવાદકથા • 271. Kosambakavivādakathā

    ૨૭૨. દીઘાવુવત્થુ • 272. Dīghāvuvatthu

    ૨૭૩. બાલકલોણકગમનકથા • 273. Bālakaloṇakagamanakathā

    ૨૭૪. પાચીનવંસદાયગમનકથા • 274. Pācīnavaṃsadāyagamanakathā

    ૨૭૫. પાલિલેય્યકગમનકથા • 275. Pālileyyakagamanakathā

    ૨૭૬. અટ્ઠારસવત્થુકથા • 276. Aṭṭhārasavatthukathā

    ૨૭૭. ઓસારણાનુજાનના • 277. Osāraṇānujānanā

    ૨૭૮. સઙ્ઘસામગ્ગીકથા • 278. Saṅghasāmaggīkathā

    ૨૭૯. ઉપાલિસઙ્ઘસામગ્ગીપુચ્છા • 279. Upālisaṅghasāmaggīpucchā

    ૨૮૦. તસ્સુદ્દાનં • 280. Tassuddānaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact