Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā

    પારાજિકકણ્ડ-અટ્ઠકથા (પઠમો ભાગો) • Pārājikakaṇḍa-aṭṭhakathā (paṭhamo bhāgo)

    બાહિરનિદાનકથા • Bāhiranidānakathā

    પઠમમહાસઙ્ગીતિકથા • Paṭhamamahāsaṅgītikathā

    દુતિયસઙ્ગીતિકથા • Dutiyasaṅgītikathā

    તતિયસઙ્ગીતિકથા • Tatiyasaṅgītikathā

    વેરઞ્જકણ્ડવણ્ણના • Verañjakaṇḍavaṇṇanā

    પઠમજ્ઝાનકથા • Paṭhamajjhānakathā

    દુતિયજ્ઝાનકથા • Dutiyajjhānakathā

    તતિયજ્ઝાનકથા • Tatiyajjhānakathā

    ચતુત્થજ્ઝાનકથા • Catutthajjhānakathā

    પુબ્બેનિવાસકથા • Pubbenivāsakathā

    દિબ્બચક્ખુઞાણકથા • Dibbacakkhuñāṇakathā

    આસવક્ખયઞાણકથા • Āsavakkhayañāṇakathā

    દેસનાનુમોદનકથા • Desanānumodanakathā

    પસન્નાકારકથા • Pasannākārakathā

    સરણગમનકથા • Saraṇagamanakathā

    ઉપાસકત્તપટિવેદનાકથા • Upāsakattapaṭivedanākathā

    દુબ્ભિક્ખકથા • Dubbhikkhakathā

    મહામોગ્ગલ્લાનસ્સસીહનાદકથા • Mahāmoggallānassasīhanādakathā

    વિનયપઞ્ઞત્તિયાચનકથાવણ્ણના • Vinayapaññattiyācanakathāvaṇṇanā

    બુદ્ધાચિણ્ણકથા • Buddhāciṇṇakathā

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપારાજિકં • 1. Paṭhamapārājikaṃ

    ૨. દુતિયપારાજિકં • 2. Dutiyapārājikaṃ

    પારાજિકકણ્ડ-અટ્ઠકથા (દુતિયો ભાગો) • Pārājikakaṇḍa-aṭṭhakathā (dutiyo bhāgo)

    ૩. તતિયપારાજિકં • 3. Tatiyapārājikaṃ

    ૪. ચતુત્થપારાજિકં • 4. Catutthapārājikaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૧. સુક્કવિસ્સટ્ઠિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sukkavissaṭṭhisikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. કાયસંસગ્ગસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Kāyasaṃsaggasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દુટ્ઠુલ્લવાચાસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Duṭṭhullavācāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અત્તકામપારિચરિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Attakāmapāricariyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. સઞ્ચરિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Sañcarittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. કુટિકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Kuṭikārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. પઠમદુટ્ઠદોસસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Paṭhamaduṭṭhadosasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુતિયદુટ્ઠદોસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Dutiyaduṭṭhadosasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પઠમસઙ્ઘભેદસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Paṭhamasaṅghabhedasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. દુતિયસઙ્ઘભેદસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dutiyasaṅghabhedasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. દુબ્બચસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Dubbacasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩. કુલદૂસકસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Kuladūsakasikkhāpadavaṇṇanā

    નિગમનવણ્ણના • Nigamanavaṇṇanā

    ૩. અનિયતકણ્ડં • 3. Aniyatakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમઅનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamaaniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયઅનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyaaniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • 4. Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. ચીવરવગ્ગો • 1. Cīvaravaggo

    ૧. પઠમકથિનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamakathinasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઉદોસિતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Udositasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયકથિનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyakathinasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પુરાણચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Purāṇacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરપટિગ્ગહણસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvarapaṭiggahaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અઞ્ઞાતકવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Aññātakaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. તતુત્તરિસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Tatuttarisikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. પઠમઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Paṭhamaupakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુતિયઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Dutiyaupakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રાજસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rājasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. કોસિયવગ્ગો • 2. Kosiyavaggo

    ૧. કોસિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kosiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Suddhakāḷakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દ્વેભાગસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Dvebhāgasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. નિસીદનસન્થતસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Nisīdanasanthatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. એળકલોમસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Eḷakalomasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. એળકલોમધોવાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Eḷakalomadhovāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. રૂપિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Rūpiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રૂપિયસંવોહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Rūpiyasaṃvohārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કયવિક્કયસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kayavikkayasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પત્તવગ્ગો • 3. Pattavaggo

    ૧. પત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Pattasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઊનપઞ્ચબન્ધનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ūnapañcabandhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ભેસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Bhesajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. વસ્સિકસાટિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Vassikasāṭikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરઅચ્છિન્દનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvaraacchindanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. સુત્તવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Suttaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. મહાપેસકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Mahāpesakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અચ્ચેકચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Accekacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સાસઙ્કસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Sāsaṅkasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પરિણતસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Pariṇatasikkhāpadavaṇṇanā

    પાચિત્તિય-અટ્ઠકથા • Pācittiya-aṭṭhakathā

    ૫. પાચિત્તિયકણ્ડં • 5. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. મુસાવાદવગ્ગો • 1. Musāvādavaggo

    ૧. મુસાવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Musāvādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઓમસવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Omasavādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પેસુઞ્ઞસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Pesuññasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પદસોધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Padasodhammasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. સહસેય્યસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Sahaseyyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. દુતિયસહસેય્યસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Dutiyasahaseyyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. ધમ્મદેસનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Dhammadesanāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ભૂતારોચનસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Bhūtārocanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુટ્ઠુલ્લારોચનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Duṭṭhullārocanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પથવીખણનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Pathavīkhaṇanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    ૧. ભૂતગામસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Bhūtagāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અઞ્ઞવાદકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Aññavādakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઉજ્ઝાપનકસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ujjhāpanakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પઠમસેનાસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Paṭhamasenāsanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. દુતિયસેનાસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Dutiyasenāsanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અનુપખજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Anupakhajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નિક્કડ્ઢનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nikkaḍḍhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. મહલ્લકવિહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Mahallakavihārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઓવાદવગ્ગો • 3. Ovādavaggo

    ૧. ઓવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Ovādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અત્થઙ્ગતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Atthaṅgatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ભિક્ખુનુપસ્સયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Bhikkhunupassayasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. આમિસસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Āmisasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરદાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvaradānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ચીવરસિબ્બનસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Cīvarasibbanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. નાવાભિરુહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Nāvābhiruhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પરિપાચિતસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paripācitasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રહોનિસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rahonisajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૧. આવસથપિણ્ડસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Āvasathapiṇḍasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ગણભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Gaṇabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પરમ્પરભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Paramparabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. કાણમાતાસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Kāṇamātāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઠમપવારણસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Paṭhamapavāraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. દુતિયપવારણસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Dutiyapavāraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિકાલભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vikālabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સન્નિધિકારકસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Sannidhikārakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પણીતભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paṇītabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દન્તપોનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dantaponasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૧. અચેલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Acelakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઉય્યોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Uyyojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ચારિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Cārittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. મહાનામસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Mahānāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સેનાવાસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Senāvāsasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. ઉય્યોધિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Uyyodhikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    ૧. સુરાપાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Surāpānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અઙ્ગુલિપતોદકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Aṅgulipatodakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. હસધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Hasadhammasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અનાદરિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Anādariyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ભિંસાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Bhiṃsāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. જોતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Jotisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નહાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nahānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. દુબ્બણ્ણકરણસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Dubbaṇṇakaraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. વિકપ્પનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Vikappanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. ચીવરાપનિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Cīvarāpanidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૧. સઞ્ચિચ્ચપાણસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sañciccapāṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઉક્કોટનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ukkoṭanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. દુટ્ઠુલ્લસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Duṭṭhullasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ઊનવીસતિવસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Ūnavīsativassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અરિટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Ariṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. ઉક્ખિત્તસમ્ભોગસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Ukkhittasambhogasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કણ્ટકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kaṇṭakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. વિલેખનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Vilekhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. મોહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Mohanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Pahārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. તલસત્તિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Talasattikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અમૂલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Amūlakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sañciccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉપસ્સુતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Upassutisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Kammapaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. છન્દંઅદત્વાગમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Chandaṃadatvāgamanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Pariṇāmanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રતનવગ્ગો • 9. Ratanavaggo

    ૧. અન્તેપુરસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Antepurasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. રતનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ratanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. વિકાલગામપ્પવિસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Vikālagāmappavisanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. મઞ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Mañcasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. તૂલોનદ્ધસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Tūlonaddhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. કણ્ડુપટિચ્છાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Kaṇḍupaṭicchādisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. વસ્સિકસાટિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Vassikasāṭikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. નન્દત્થેરસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Nandattherasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. પાટિદેસનીયકણ્ડં • 6. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthapāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સેખિયકણ્ડં • 7. Sekhiyakaṇḍaṃ

    ૧. પરિમણ્ડલવગ્ગવણ્ણના • 1. Parimaṇḍalavaggavaṇṇanā

    ૨. ઉજ્જગ્ઘિકવગ્ગવણ્ણના • 2. Ujjagghikavaggavaṇṇanā

    ૩. ખમ્ભકતવગ્ગવણ્ણના • 3. Khambhakatavaggavaṇṇanā

    ૪. સક્કચ્ચવગ્ગવણ્ણના • 4. Sakkaccavaggavaṇṇanā

    ૫. કબળવગ્ગવણ્ણના • 5. Kabaḷavaggavaṇṇanā

    ૬. સુરુસુરુવગ્ગવણ્ણના • 6. Surusuruvaggavaṇṇanā

    ૭. પાદુકવગ્ગવણ્ણના • 7. Pādukavaggavaṇṇanā

    ૮. સત્તાધિકરણસમથા • 8. Sattādhikaraṇasamathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact