Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મજ્ઝિમનિકાય (ટીકા) • Majjhimanikāya (ṭīkā)

    મૂલપણ્ણાસ-ટીકા • Mūlapaṇṇāsa-ṭīkā

    ૧. મૂલપરિયાયવગ્ગો • 1. Mūlapariyāyavaggo

    ૧. મૂલપરિયાયસુત્તવણ્ણના • 1. Mūlapariyāyasuttavaṇṇanā

    ૨. સબ્બાસવસુત્તવણ્ણના • 2. Sabbāsavasuttavaṇṇanā

    ૩. ધમ્મદાયાદસુત્તવણ્ણના • 3. Dhammadāyādasuttavaṇṇanā

    ૪. ભયભેરવસુત્તવણ્ણના • 4. Bhayabheravasuttavaṇṇanā

    ૫. અનઙ્ગણસુત્તવણ્ણના • 5. Anaṅgaṇasuttavaṇṇanā

    ૬. આકઙ્ખેય્યસુત્તવણ્ણના • 6. Ākaṅkheyyasuttavaṇṇanā

    ૭. વત્થસુત્તવણ્ણના • 7. Vatthasuttavaṇṇanā

    ૮. સલ્લેખસુત્તવણ્ણના • 8. Sallekhasuttavaṇṇanā

    ૯. સમ્માદિટ્ઠિસુત્તવણ્ણના • 9. Sammādiṭṭhisuttavaṇṇanā

    ૧૦. સતિપટ્ઠાનસુત્તવણ્ણના • 10. Satipaṭṭhānasuttavaṇṇanā

    મૂલપણ્ણાસ-ટીકા • Mūlapaṇṇāsa-ṭīkā

    ૨. સીહનાદવગ્ગો • 2. Sīhanādavaggo

    ૧. ચૂળસીહનાદસુત્તવણ્ણના • 1. Cūḷasīhanādasuttavaṇṇanā

    ૨. મહાસીહનાદસુત્તવણ્ણના • 2. Mahāsīhanādasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાદુક્ખક્ખન્ધસુત્તવણ્ણના • 3. Mahādukkhakkhandhasuttavaṇṇanā

    ૪. ચૂળદુક્ખક્ખન્ધસુત્તવણ્ણના • 4. Cūḷadukkhakkhandhasuttavaṇṇanā

    ૫. અનુમાનસુત્તવણ્ણના • 5. Anumānasuttavaṇṇanā

    ૬. ચેતોખિલસુત્તવણ્ણના • 6. Cetokhilasuttavaṇṇanā

    ૭. વનપત્થપરિયાયસુત્તવણ્ણના • 7. Vanapatthapariyāyasuttavaṇṇanā

    ૮. મધુપિણ્ડિકસુત્તવણ્ણના • 8. Madhupiṇḍikasuttavaṇṇanā

    ૯. દ્વેધાવિતક્કસુત્તવણ્ણના • 9. Dvedhāvitakkasuttavaṇṇanā

    ૧૦. વિતક્કસણ્ઠાનસુત્તવણ્ણના • 10. Vitakkasaṇṭhānasuttavaṇṇanā

    ૩. ઓપમ્મવગ્ગો • 3. Opammavaggo

    ૧. કકચૂપમસુત્તવણ્ણના • 1. Kakacūpamasuttavaṇṇanā

    ૨. અલગદ્દૂપમસુત્તવણ્ણના • 2. Alagaddūpamasuttavaṇṇanā

    ૩. વમ્મિકસુત્તવણ્ણના • 3. Vammikasuttavaṇṇanā

    ૪. રથવિનીતસુત્તવણ્ણના • 4. Rathavinītasuttavaṇṇanā

    ૫. નિવાપસુત્તવણ્ણના • 5. Nivāpasuttavaṇṇanā

    ૬. પાસરાસિસુત્તવણ્ણના • 6. Pāsarāsisuttavaṇṇanā

    ૭. ચૂળહત્થિપદોપમસુત્તવણ્ણના • 7. Cūḷahatthipadopamasuttavaṇṇanā

    ૮. મહાહત્થિપદોપમસુત્તવણ્ણના • 8. Mahāhatthipadopamasuttavaṇṇanā

    ૯. મહાસારોપમસુત્તવણ્ણના • 9. Mahāsāropamasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચૂળસારોપમસુત્તવણ્ણના • 10. Cūḷasāropamasuttavaṇṇanā

    ૪. મહાયમકવગ્ગો • 4. Mahāyamakavaggo

    ૧. ચૂળગોસિઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 1. Cūḷagosiṅgasuttavaṇṇanā

    ૨. મહાગોસિઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 2. Mahāgosiṅgasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાગોપાલકસુત્તવણ્ણના • 3. Mahāgopālakasuttavaṇṇanā

    ૪. ચૂળગોપાલકસુત્તવણ્ણના • 4. Cūḷagopālakasuttavaṇṇanā

    ૫. ચૂળસચ્ચકસુત્તવણ્ણના • 5. Cūḷasaccakasuttavaṇṇanā

    ૬. મહાસચ્ચકસુત્તવણ્ણના • 6. Mahāsaccakasuttavaṇṇanā

    ૭. ચૂળતણ્હાસઙ્ખયસુત્તવણ્ણના • 7. Cūḷataṇhāsaṅkhayasuttavaṇṇanā

    ૮. મહાતણ્હાસઙ્ખયસુત્તવણ્ણના • 8. Mahātaṇhāsaṅkhayasuttavaṇṇanā

    ૯. મહાઅસ્સપુરસુત્તવણ્ણના • 9. Mahāassapurasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચૂળઅસ્સપુરસુત્તવણ્ણના • 10. Cūḷaassapurasuttavaṇṇanā

    ૫. ચૂળયમકવગ્ગો • 5. Cūḷayamakavaggo

    ૧. સાલેય્યકસુત્તવણ્ણના • 1. Sāleyyakasuttavaṇṇanā

    ૨. વેરઞ્જકસુત્તવણ્ણના • 2. Verañjakasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાવેદલ્લસુત્તવણ્ણના • 3. Mahāvedallasuttavaṇṇanā

    ૪. ચૂળવેદલ્લસુત્તવણ્ણના • 4. Cūḷavedallasuttavaṇṇanā

    ૫. ચૂળધમ્મસમાદાનસુત્તવણ્ણના • 5. Cūḷadhammasamādānasuttavaṇṇanā

    ૬. મહાધમ્મસમાદાનસુત્તવણ્ણના • 6. Mahādhammasamādānasuttavaṇṇanā

    ૭. વીમંસકસુત્તવણ્ણના • 7. Vīmaṃsakasuttavaṇṇanā

    ૮. કોસમ્બિયસુત્તવણ્ણના • 8. Kosambiyasuttavaṇṇanā

    ૯. બ્રહ્મનિમન્તનિકસુત્તવણ્ણના • 9. Brahmanimantanikasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મારતજ્જનીયસુત્તવણ્ણના • 10. Māratajjanīyasuttavaṇṇanā

    મજ્ઝિમપણ્ણાસટીકા • Majjhimapaṇṇāsaṭīkā

    ૧. ગહપતિવગ્ગો • 1. Gahapativaggo

    ૧. કન્દરકસુત્તવણ્ણના • 1. Kandarakasuttavaṇṇanā

    ૨. અટ્ઠકનાગરસુત્તવણ્ણના • 2. Aṭṭhakanāgarasuttavaṇṇanā

    ૩. સેખસુત્તવણ્ણના • 3. Sekhasuttavaṇṇanā

    ૪. પોતલિયસુત્તવણ્ણના • 4. Potaliyasuttavaṇṇanā

    ૫. જીવકસુત્તવણ્ણના • 5. Jīvakasuttavaṇṇanā

    ૬. ઉપાલિસુત્તવણ્ણના • 6. Upālisuttavaṇṇanā

    ૭. કુક્કુરવતિકસુત્તવણ્ણના • 7. Kukkuravatikasuttavaṇṇanā

    ૮. અભયરાજકુમારસુત્તવણ્ણના • 8. Abhayarājakumārasuttavaṇṇanā

    ૯. બહુવેદનિયસુત્તવણ્ણના • 9. Bahuvedaniyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. અપણ્ણકસુત્તવણ્ણના • 10. Apaṇṇakasuttavaṇṇanā

    ૨. ભિક્ખુવગ્ગો • 2. Bhikkhuvaggo

    ૧. અમ્બલટ્ઠિકરાહુલોવાદસુત્તવણ્ણના • 1. Ambalaṭṭhikarāhulovādasuttavaṇṇanā

    ૨. મહારાહુલોવાદસુત્તવણ્ણના • 2. Mahārāhulovādasuttavaṇṇanā

    ૩. ચૂળમાલુક્યસુત્તવણ્ણના • 3. Cūḷamālukyasuttavaṇṇanā

    ૪. મહામાલુક્યસુત્તવણ્ણના • 4. Mahāmālukyasuttavaṇṇanā

    ૫. ભદ્દાલિસુત્તવણ્ણના • 5. Bhaddālisuttavaṇṇanā

    ૬. લટુકિકોપમસુત્તવણ્ણના • 6. Laṭukikopamasuttavaṇṇanā

    ૭. ચાતુમસુત્તવણ્ણના • 7. Cātumasuttavaṇṇanā

    ૮. નળકપાનસુત્તવણ્ણના • 8. Naḷakapānasuttavaṇṇanā

    ૯. ગોલિયાનિસુત્તવણ્ણના • 9. Goliyānisuttavaṇṇanā

    ૧૦. કીટાગિરિસુત્તવણ્ણના • 10. Kīṭāgirisuttavaṇṇanā

    ૩. પરિબ્બાજકવગ્ગો • 3. Paribbājakavaggo

    ૧. તેવિજ્જવચ્છસુત્તવણ્ણના • 1. Tevijjavacchasuttavaṇṇanā

    ૨. અગ્ગિવચ્છસુત્તવણ્ણના • 2. Aggivacchasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાવચ્છસુત્તવણ્ણના • 3. Mahāvacchasuttavaṇṇanā

    ૪. દીઘનખસુત્તવણ્ણના • 4. Dīghanakhasuttavaṇṇanā

    ૫. માગણ્ડિયસુત્તવણ્ણના • 5. Māgaṇḍiyasuttavaṇṇanā

    ૬. સન્દકસુત્તવણ્ણના • 6. Sandakasuttavaṇṇanā

    ૭. મહાસકુલુદાયિસુત્તવણ્ણના • 7. Mahāsakuludāyisuttavaṇṇanā

    ૮. સમણમુણ્ડિકાપુત્તસુત્તવણ્ણના • 8. Samaṇamuṇḍikāputtasuttavaṇṇanā

    ૯. ચૂળસકુલુદાયિસુત્તવણ્ણના • 9. Cūḷasakuludāyisuttavaṇṇanā

    ૧૦. વેખનસસુત્તવણ્ણના • 10. Vekhanasasuttavaṇṇanā

    ૪. રાજવગ્ગો • 4. Rājavaggo

    ૧. ઘટિકારસુત્તવણ્ણના • 1. Ghaṭikārasuttavaṇṇanā

    ૨. રટ્ઠપાલસુત્તવણ્ણના • 2. Raṭṭhapālasuttavaṇṇanā

    ૩. મઘદેવસુત્તવણ્ણના • 3. Maghadevasuttavaṇṇanā

    ૪. મધુરસુત્તવણ્ણના • 4. Madhurasuttavaṇṇanā

    ૫. બોધિરાજકુમારસુત્તવણ્ણના • 5. Bodhirājakumārasuttavaṇṇanā

    ૬. અઙ્ગુલિમાલસુત્તવણ્ણના • 6. Aṅgulimālasuttavaṇṇanā

    ૭. પિયજાતિકસુત્તવણ્ણના • 7. Piyajātikasuttavaṇṇanā

    ૮. બાહિતિકસુત્તવણ્ણના • 8. Bāhitikasuttavaṇṇanā

    ૯. ધમ્મચેતિયસુત્તવણ્ણના • 9. Dhammacetiyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. કણ્ણકત્થલસુત્તવણ્ણના • 10. Kaṇṇakatthalasuttavaṇṇanā

    ૫. બ્રાહ્મણવગ્ગો • 5. Brāhmaṇavaggo

    ૧. બ્રહ્માયુસુત્તવણ્ણના • 1. Brahmāyusuttavaṇṇanā

    ૨. સેલસુત્તવણ્ણના • 2. Selasuttavaṇṇanā

    ૩. અસ્સલાયનસુત્તવણ્ણના • 3. Assalāyanasuttavaṇṇanā

    ૪. ઘોટમુખસુત્તવણ્ણના • 4. Ghoṭamukhasuttavaṇṇanā

    ૫. ચઙ્કીસુત્તવણ્ણના • 5. Caṅkīsuttavaṇṇanā

    ૬. એસુકારીસુત્તવણ્ણના • 6. Esukārīsuttavaṇṇanā

    ૭. ધનઞ્જાનિસુત્તવણ્ણના • 7. Dhanañjānisuttavaṇṇanā

    ૮. વાસેટ્ઠસુત્તવણ્ણના • 8. Vāseṭṭhasuttavaṇṇanā

    ૯. સુભસુત્તવણ્ણના • 9. Subhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. સઙ્ગારવસુત્તવણ્ણના • 10. Saṅgāravasuttavaṇṇanā

    ઉપરિપણ્ણાસ-ટીકા • Uparipaṇṇāsa-ṭīkā

    ૧. દેવદહવગ્ગો • 1. Devadahavaggo

    ૧. દેવદહસુત્તવણ્ણના • 1. Devadahasuttavaṇṇanā

    ૨. પઞ્ચત્તયસુત્તવણ્ણના • 2. Pañcattayasuttavaṇṇanā

    ૩. કિન્તિસુત્તવણ્ણના • 3. Kintisuttavaṇṇanā

    ૪. સામગામસુત્તવણ્ણના • 4. Sāmagāmasuttavaṇṇanā

    ૫. સુનક્ખત્તસુત્તવણ્ણના • 5. Sunakkhattasuttavaṇṇanā

    ૬. આનેઞ્જસપ્પાયસુત્તવણ્ણના • 6. Āneñjasappāyasuttavaṇṇanā

    ૭. ગણકમોગ્ગલ્લાનસુત્તવણ્ણના • 7. Gaṇakamoggallānasuttavaṇṇanā

    ૮. ગોપકમોગ્ગલ્લાનસુત્તવણ્ણના • 8. Gopakamoggallānasuttavaṇṇanā

    ૯. મહાપુણ્ણમસુત્તવણ્ણના • 9. Mahāpuṇṇamasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચૂળપુણ્ણમસુત્તવણ્ણના • 10. Cūḷapuṇṇamasuttavaṇṇanā

    ૨. અનુપદવગ્ગો • 2. Anupadavaggo

    ૧. અનુપદસુત્તવણ્ણના • 1. Anupadasuttavaṇṇanā

    ૨. છબ્બિસોધનસુત્તવણ્ણના • 2. Chabbisodhanasuttavaṇṇanā

    ૩. સપ્પુરિસધમ્મસુત્તવણ્ણના • 3. Sappurisadhammasuttavaṇṇanā

    ૪. સેવિતબ્બાસેવિતબ્બસુત્તવણ્ણના • 4. Sevitabbāsevitabbasuttavaṇṇanā

    ૫. બહુધાતુકસુત્તવણ્ણના • 5. Bahudhātukasuttavaṇṇanā

    ૬. ઇસિગિલિસુત્તવણ્ણના • 6. Isigilisuttavaṇṇanā

    ૭. મહાચત્તારીસકસુત્તવણ્ણના • 7. Mahācattārīsakasuttavaṇṇanā

    ૮. આનાપાનસ્સતિસુત્તવણ્ણના • 8. Ānāpānassatisuttavaṇṇanā

    ૯. કાયગતાસતિસુત્તવણ્ણના • 9. Kāyagatāsatisuttavaṇṇanā

    ૧૦. સઙ્ખારુપપત્તિસુત્તવણ્ણના • 10. Saṅkhārupapattisuttavaṇṇanā

    ૩. સુઞ્ઞતવગ્ગો • 3. Suññatavaggo

    ૧. ચૂળસુઞ્ઞતસુત્તવણ્ણના • 1. Cūḷasuññatasuttavaṇṇanā

    ૨. મહાસુઞ્ઞતસુત્તવણ્ણના • 2. Mahāsuññatasuttavaṇṇanā

    ૩. અચ્છરિયબ્ભુતસુત્તવણ્ણના • 3. Acchariyabbhutasuttavaṇṇanā

    ૪. બાકુલસુત્તવણ્ણના • 4. Bākulasuttavaṇṇanā

    ૫. દન્તભૂમિસુત્તવણ્ણના • 5. Dantabhūmisuttavaṇṇanā

    ૬. ભૂમિજસુત્તવણ્ણના • 6. Bhūmijasuttavaṇṇanā

    ૭. અનુરુદ્ધસુત્તવણ્ણના • 7. Anuruddhasuttavaṇṇanā

    ૮. ઉપક્કિલેસસુત્તવણ્ણના • 8. Upakkilesasuttavaṇṇanā

    ૯. બાલપણ્ડિતસુત્તવણ્ણના • 9. Bālapaṇḍitasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દેવદૂતસુત્તવણ્ણના • 10. Devadūtasuttavaṇṇanā

    ૪. વિભઙ્ગવગ્ગો • 4. Vibhaṅgavaggo

    ૧. ભદ્દેકરત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Bhaddekarattasuttavaṇṇanā

    ૨. આનન્દભદ્દેકરત્તસુત્તવણ્ણના • 2. Ānandabhaddekarattasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાકચ્ચાનભદ્દેકરત્તસુત્તવણ્ણના • 3. Mahākaccānabhaddekarattasuttavaṇṇanā

    ૪. લોમસકકઙ્ગિયભદ્દેકરત્તસુત્તવણ્ણના • 4. Lomasakakaṅgiyabhaddekarattasuttavaṇṇanā

    ૫. ચૂળકમ્મવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 5. Cūḷakammavibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૬. મહાકમ્મવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 6. Mahākammavibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૭. સળાયતનવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 7. Saḷāyatanavibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૮. ઉદ્દેસવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 8. Uddesavibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૯. અરણવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 9. Araṇavibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ધાતુવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 10. Dhātuvibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૧૧. સચ્ચવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 11. Saccavibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૧૨. દક્ખિણાવિભઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 12. Dakkhiṇāvibhaṅgasuttavaṇṇanā

    ૫. સળાયતનવગ્ગો • 5. Saḷāyatanavaggo

    ૧. અનાથપિણ્ડિકોવાદસુત્તવણ્ણના • 1. Anāthapiṇḍikovādasuttavaṇṇanā

    ૨. છન્નોવાદસુત્તવણ્ણના • 2. Channovādasuttavaṇṇanā

    ૩. પુણ્ણોવાદસુત્તવણ્ણના • 3. Puṇṇovādasuttavaṇṇanā

    ૪. નન્દકોવાદસુત્તવણ્ણના • 4. Nandakovādasuttavaṇṇanā

    ૫. રાહુલોવાદસુત્તવણ્ણના • 5. Rāhulovādasuttavaṇṇanā

    ૬. છછક્કસુત્તવણ્ણના • 6. Chachakkasuttavaṇṇanā

    ૭. મહાસળાયતનિકસુત્તવણ્ણના • 7. Mahāsaḷāyatanikasuttavaṇṇanā

    ૮. નગરવિન્દેય્યસુત્તવણ્ણના • 8. Nagaravindeyyasuttavaṇṇanā

    ૯. પિણ્ડપાતપારિસુદ્ધિસુત્તવણ્ણના • 9. Piṇḍapātapārisuddhisuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઇન્દ્રિયભાવનાસુત્તવણ્ણના • 10. Indriyabhāvanāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact