Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મજ્ઝિમનિકાય • Majjhimanikāya

    મૂલપણ્ણાસપાળિ • Mūlapaṇṇāsapāḷi

    ૧. મૂલપરિયાયવગ્ગો • 1. Mūlapariyāyavaggo

    ૧. મૂલપરિયાયસુત્તં • 1. Mūlapariyāyasuttaṃ

    ૨. સબ્બાસવસુત્તં • 2. Sabbāsavasuttaṃ

    ૩. ધમ્મદાયાદસુત્તં • 3. Dhammadāyādasuttaṃ

    ૪. ભયભેરવસુત્તં • 4. Bhayabheravasuttaṃ

    ૫. અનઙ્ગણસુત્તં • 5. Anaṅgaṇasuttaṃ

    ૬. આકઙ્ખેય્યસુત્તં • 6. Ākaṅkheyyasuttaṃ

    ૭. વત્થસુત્તં • 7. Vatthasuttaṃ

    ૮. સલ્લેખસુત્તં • 8. Sallekhasuttaṃ

    ૯. સમ્માદિટ્ઠિસુત્તં • 9. Sammādiṭṭhisuttaṃ

    ૧૦. મહાસતિપટ્ઠાનસુત્તં • 10. Mahāsatipaṭṭhānasuttaṃ

    ૨. સીહનાદવગ્ગો • 2. Sīhanādavaggo

    ૧. ચૂળસીહનાદસુત્તં • 1. Cūḷasīhanādasuttaṃ

    ૨. મહાસીહનાદસુત્તં • 2. Mahāsīhanādasuttaṃ

    ૩. મહાદુક્ખક્ખન્ધસુત્તં • 3. Mahādukkhakkhandhasuttaṃ

    ૪. ચૂળદુક્ખક્ખન્ધસુત્તં • 4. Cūḷadukkhakkhandhasuttaṃ

    ૫. અનુમાનસુત્તં • 5. Anumānasuttaṃ

    ૬. ચેતોખિલસુત્તં • 6. Cetokhilasuttaṃ

    ૭. વનપત્થસુત્તં • 7. Vanapatthasuttaṃ

    ૮. મધુપિણ્ડિકસુત્તં • 8. Madhupiṇḍikasuttaṃ

    ૯. દ્વેધાવિતક્કસુત્તં • 9. Dvedhāvitakkasuttaṃ

    ૧૦. વિતક્કસણ્ઠાનસુત્તં • 10. Vitakkasaṇṭhānasuttaṃ

    ૩. ઓપમ્મવગ્ગો • 3. Opammavaggo

    ૧. કકચૂપમસુત્તં • 1. Kakacūpamasuttaṃ

    ૨. અલગદ્દૂપમસુત્તં • 2. Alagaddūpamasuttaṃ

    ૩. વમ્મિકસુત્તં • 3. Vammikasuttaṃ

    ૪. રથવિનીતસુત્તં • 4. Rathavinītasuttaṃ

    ૫. નિવાપસુત્તં • 5. Nivāpasuttaṃ

    ૬. પાસરાસિસુત્તં • 6. Pāsarāsisuttaṃ

    ૭. ચૂળહત્થિપદોપમસુત્તં • 7. Cūḷahatthipadopamasuttaṃ

    ૮. મહાહત્થિપદોપમસુત્તં • 8. Mahāhatthipadopamasuttaṃ

    ૯. મહાસારોપમસુત્તં • 9. Mahāsāropamasuttaṃ

    ૧૦. ચૂળસારોપમસુત્તં • 10. Cūḷasāropamasuttaṃ

    ૪. મહાયમકવગ્ગો • 4. Mahāyamakavaggo

    ૧. ચૂળગોસિઙ્ગસુત્તં • 1. Cūḷagosiṅgasuttaṃ

    ૨. મહાગોસિઙ્ગસુત્તં • 2. Mahāgosiṅgasuttaṃ

    ૩. મહાગોપાલકસુત્તં • 3. Mahāgopālakasuttaṃ

    ૪. ચૂળગોપાલકસુત્તં • 4. Cūḷagopālakasuttaṃ

    ૫. ચૂળસચ્ચકસુત્તં • 5. Cūḷasaccakasuttaṃ

    ૬. મહાસચ્ચકસુત્તં • 6. Mahāsaccakasuttaṃ

    ૭. ચૂળતણ્હાસઙ્ખયસુત્તં • 7. Cūḷataṇhāsaṅkhayasuttaṃ

    ૮. મહાતણ્હાસઙ્ખયસુત્તં • 8. Mahātaṇhāsaṅkhayasuttaṃ

    ૯. મહાઅસ્સપુરસુત્તં • 9. Mahāassapurasuttaṃ

    ૧૦. ચૂળઅસ્સપુરસુત્તં • 10. Cūḷaassapurasuttaṃ

    ૫. ચૂળયમકવગ્ગો • 5. Cūḷayamakavaggo

    ૧. સાલેય્યકસુત્તં • 1. Sāleyyakasuttaṃ

    ૨. વેરઞ્જકસુત્તં • 2. Verañjakasuttaṃ

    ૩. મહાવેદલ્લસુત્તં • 3. Mahāvedallasuttaṃ

    ૪. ચૂળવેદલ્લસુત્તં • 4. Cūḷavedallasuttaṃ

    ૫. ચૂળધમ્મસમાદાનસુત્તં • 5. Cūḷadhammasamādānasuttaṃ

    ૬. મહાધમ્મસમાદાનસુત્તં • 6. Mahādhammasamādānasuttaṃ

    ૭. વીમંસકસુત્તં • 7. Vīmaṃsakasuttaṃ

    ૮. કોસમ્બિયસુત્તં • 8. Kosambiyasuttaṃ

    ૯. બ્રહ્મનિમન્તનિકસુત્તં • 9. Brahmanimantanikasuttaṃ

    ૧૦. મારતજ્જનીયસુત્તં • 10. Māratajjanīyasuttaṃ

    મજ્ઝિમપણ્ણાસપાળિ • Majjhimapaṇṇāsapāḷi

    ૧. ગહપતિવગ્ગો • 1. Gahapativaggo

    ૧. કન્દરકસુત્તં • 1. Kandarakasuttaṃ

    ૨. અટ્ઠકનાગરસુત્તં • 2. Aṭṭhakanāgarasuttaṃ

    ૩. સેખસુત્તં • 3. Sekhasuttaṃ

    ૪. પોતલિયસુત્તં • 4. Potaliyasuttaṃ

    ૫. જીવકસુત્તં • 5. Jīvakasuttaṃ

    ૬. ઉપાલિસુત્તં • 6. Upālisuttaṃ

    ૭. કુક્કુરવતિકસુત્તં • 7. Kukkuravatikasuttaṃ

    ૮. અભયરાજકુમારસુત્તં • 8. Abhayarājakumārasuttaṃ

    ૯. બહુવેદનીયસુત્તં • 9. Bahuvedanīyasuttaṃ

    ૧૦. અપણ્ણકસુત્તં • 10. Apaṇṇakasuttaṃ

    ૨. ભિક્ખુવગ્ગો • 2. Bhikkhuvaggo

    ૧. અમ્બલટ્ઠિકરાહુલોવાદસુત્તં • 1. Ambalaṭṭhikarāhulovādasuttaṃ

    ૨. મહારાહુલોવાદસુત્તં • 2. Mahārāhulovādasuttaṃ

    ૩. ચૂળમાલુક્યસુત્તં • 3. Cūḷamālukyasuttaṃ

    ૪. મહામાલુક્યસુત્તં • 4. Mahāmālukyasuttaṃ

    ૫. ભદ્દાલિસુત્તં • 5. Bhaddālisuttaṃ

    ૬. લટુકિકોપમસુત્તં • 6. Laṭukikopamasuttaṃ

    ૭. ચાતુમસુત્તં • 7. Cātumasuttaṃ

    ૮. નળકપાનસુત્તં • 8. Naḷakapānasuttaṃ

    ૯. ગોલિયાનિસુત્તં • 9. Goliyānisuttaṃ

    ૧૦. કીટાગિરિસુત્તં • 10. Kīṭāgirisuttaṃ

    ૩. પરિબ્બાજકવગ્ગો • 3. Paribbājakavaggo

    ૧. તેવિજ્જવચ્છસુત્તં • 1. Tevijjavacchasuttaṃ

    ૨. અગ્ગિવચ્છસુત્તં • 2. Aggivacchasuttaṃ

    ૩. મહાવચ્છસુત્તં • 3. Mahāvacchasuttaṃ

    ૪. દીઘનખસુત્તં • 4. Dīghanakhasuttaṃ

    ૫. માગણ્ડિયસુત્તં • 5. Māgaṇḍiyasuttaṃ

    ૬. સન્દકસુત્તં • 6. Sandakasuttaṃ

    ૭. મહાસકુલુદાયિસુત્તં • 7. Mahāsakuludāyisuttaṃ

    ૮. સમણમુણ્ડિકસુત્તં • 8. Samaṇamuṇḍikasuttaṃ

    ૯. ચૂળસકુલુદાયિસુત્તં • 9. Cūḷasakuludāyisuttaṃ

    ૧૦. વેખનસસુત્તં • 10. Vekhanasasuttaṃ

    ૪. રાજવગ્ગો • 4. Rājavaggo

    ૧. ઘટિકારસુત્તં • 1. Ghaṭikārasuttaṃ

    ૨. રટ્ઠપાલસુત્તં • 2. Raṭṭhapālasuttaṃ

    ૩. મઘદેવસુત્તં • 3. Maghadevasuttaṃ

    ૪. મધુરસુત્તં • 4. Madhurasuttaṃ

    ૫. બોધિરાજકુમારસુત્તં • 5. Bodhirājakumārasuttaṃ

    ૬. અઙ્ગુલિમાલસુત્તં • 6. Aṅgulimālasuttaṃ

    ૭. પિયજાતિકસુત્તં • 7. Piyajātikasuttaṃ

    ૮. બાહિતિકસુત્તં • 8. Bāhitikasuttaṃ

    ૯. ધમ્મચેતિયસુત્તં • 9. Dhammacetiyasuttaṃ

    ૧૦. કણ્ણકત્થલસુત્તં • 10. Kaṇṇakatthalasuttaṃ

    ૫. બ્રાહ્મણવગ્ગો • 5. Brāhmaṇavaggo

    ૧. બ્રહ્માયુસુત્તં • 1. Brahmāyusuttaṃ

    ૨. સેલસુત્તં • 2. Selasuttaṃ

    ૩. અસ્સલાયનસુત્તં • 3. Assalāyanasuttaṃ

    ૪. ઘોટમુખસુત્તં • 4. Ghoṭamukhasuttaṃ

    ૫. ચઙ્કીસુત્તં • 5. Caṅkīsuttaṃ

    ૬. એસુકારીસુત્તં • 6. Esukārīsuttaṃ

    ૭. ધનઞ્જાનિસુત્તં • 7. Dhanañjānisuttaṃ

    ૮. વાસેટ્ઠસુત્તં • 8. Vāseṭṭhasuttaṃ

    ૯. સુભસુત્તં • 9. Subhasuttaṃ

    ૧૦. સઙ્ગારવસુત્તં • 10. Saṅgāravasuttaṃ

    ઉપરિપણ્ણાસપાળિ • Uparipaṇṇāsapāḷi

    ૧. દેવદહવગ્ગો • 1. Devadahavaggo

    ૧. દેવદહસુત્તં • 1. Devadahasuttaṃ

    ૨. પઞ્ચત્તયસુત્તં • 2. Pañcattayasuttaṃ

    ૩. કિન્તિસુત્તં • 3. Kintisuttaṃ

    ૪. સામગામસુત્તં • 4. Sāmagāmasuttaṃ

    ૫. સુનક્ખત્તસુત્તં • 5. Sunakkhattasuttaṃ

    ૬. આનેઞ્જસપ્પાયસુત્તં • 6. Āneñjasappāyasuttaṃ

    ૭. ગણકમોગ્ગલ્લાનસુત્તં • 7. Gaṇakamoggallānasuttaṃ

    ૮. ગોપકમોગ્ગલ્લાનસુત્તં • 8. Gopakamoggallānasuttaṃ

    ૯. મહાપુણ્ણમસુત્તં • 9. Mahāpuṇṇamasuttaṃ

    ૧૦. ચૂળપુણ્ણમસુત્તં • 10. Cūḷapuṇṇamasuttaṃ

    ૨. અનુપદવગ્ગો • 2. Anupadavaggo

    ૧. અનુપદસુત્તં • 1. Anupadasuttaṃ

    ૨. છબ્બિસોધનસુત્તં • 2. Chabbisodhanasuttaṃ

    ૩. સપ્પુરિસસુત્તં • 3. Sappurisasuttaṃ

    ૪. સેવિતબ્બાસેવિતબ્બસુત્તં • 4. Sevitabbāsevitabbasuttaṃ

    ૫. બહુધાતુકસુત્તં • 5. Bahudhātukasuttaṃ

    ૬. ઇસિગિલિસુત્તં • 6. Isigilisuttaṃ

    ૭. મહાચત્તારીસકસુત્તં • 7. Mahācattārīsakasuttaṃ

    ૮. આનાપાનસ્સતિસુત્તં • 8. Ānāpānassatisuttaṃ

    ૯. કાયગતાસતિસુત્તં • 9. Kāyagatāsatisuttaṃ

    ૧૦. સઙ્ખારુપપત્તિસુત્તં • 10. Saṅkhārupapattisuttaṃ

    ૩. સુઞ્ઞતવગ્ગો • 3. Suññatavaggo

    ૧. ચૂળસુઞ્ઞતસુત્તં • 1. Cūḷasuññatasuttaṃ

    ૨. મહાસુઞ્ઞતસુત્તં • 2. Mahāsuññatasuttaṃ

    ૩. અચ્છરિયઅબ્ભુતસુત્તં • 3. Acchariyaabbhutasuttaṃ

    ૪. બાકુલસુત્તં • 4. Bākulasuttaṃ

    ૫. દન્તભૂમિસુત્તં • 5. Dantabhūmisuttaṃ

    ૬. ભૂમિજસુત્તં • 6. Bhūmijasuttaṃ

    ૭. અનુરુદ્ધસુત્તં • 7. Anuruddhasuttaṃ

    ૮. ઉપક્કિલેસસુત્તં • 8. Upakkilesasuttaṃ

    ૯. બાલપણ્ડિતસુત્તં • 9. Bālapaṇḍitasuttaṃ

    ૧૦. દેવદૂતસુત્તં • 10. Devadūtasuttaṃ

    ૪. વિભઙ્ગવગ્ગો • 4. Vibhaṅgavaggo

    ૧. ભદ્દેકરત્તસુત્તં • 1. Bhaddekarattasuttaṃ

    ૨. આનન્દભદ્દેકરત્તસુત્તં • 2. Ānandabhaddekarattasuttaṃ

    ૩. મહાકચ્ચાનભદ્દેકરત્તસુત્તં • 3. Mahākaccānabhaddekarattasuttaṃ

    ૪. લોમસકઙ્ગિયભદ્દેકરત્તસુત્તં • 4. Lomasakaṅgiyabhaddekarattasuttaṃ

    ૫. ચૂળકમ્મવિભઙ્ગસુત્તં • 5. Cūḷakammavibhaṅgasuttaṃ

    ૬. મહાકમ્મવિભઙ્ગસુત્તં • 6. Mahākammavibhaṅgasuttaṃ

    ૭. સળાયતનવિભઙ્ગસુત્તં • 7. Saḷāyatanavibhaṅgasuttaṃ

    ૮. ઉદ્દેસવિભઙ્ગસુત્તં • 8. Uddesavibhaṅgasuttaṃ

    ૯. અરણવિભઙ્ગસુત્તં • 9. Araṇavibhaṅgasuttaṃ

    ૧૦. ધાતુવિભઙ્ગસુત્તં • 10. Dhātuvibhaṅgasuttaṃ

    ૧૧. સચ્ચવિભઙ્ગસુત્તં • 11. Saccavibhaṅgasuttaṃ

    ૧૨. દક્ખિણાવિભઙ્ગસુત્તં • 12. Dakkhiṇāvibhaṅgasuttaṃ

    ૫. સળાયતનવગ્ગો • 5. Saḷāyatanavaggo

    ૧. અનાથપિણ્ડિકોવાદસુત્તં • 1. Anāthapiṇḍikovādasuttaṃ

    ૨. છન્નોવાદસુત્તં • 2. Channovādasuttaṃ

    ૩. પુણ્ણોવાદસુત્તં • 3. Puṇṇovādasuttaṃ

    ૪. નન્દકોવાદસુત્તં • 4. Nandakovādasuttaṃ

    ૫. ચૂળરાહુલોવાદસુત્તં • 5. Cūḷarāhulovādasuttaṃ

    ૬. છછક્કસુત્તં • 6. Chachakkasuttaṃ

    ૭. મહાસળાયતનિકસુત્તં • 7. Mahāsaḷāyatanikasuttaṃ

    ૮. નગરવિન્દેય્યસુત્તં • 8. Nagaravindeyyasuttaṃ

    ૯. પિણ્ડપાતપારિસુદ્ધિસુત્તં • 9. Piṇḍapātapārisuddhisuttaṃ

    ૧૦. ઇન્દ્રિયભાવનાસુત્તં • 10. Indriyabhāvanāsuttaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact