Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૭. મક્કટસુત્તવણ્ણના

    7. Makkaṭasuttavaṇṇanā

    ૩૭૩. સઞ્ચારોતિ સઞ્ચરણં. લેપન્તિ સિલેસસદિસં આલેપનં. કાજસિક્કા વિયાતિ કાજદણ્ડકે ઓલગ્ગેતબ્બા સિક્કા વિય. અપિચ ચતસ્સો રજ્જુયો ઉપરિ બન્ધનટ્ઠાનઞ્ચાતિ પઞ્ચટ્ઠાનં. ઓડ્ડિતોતિ ઓલમ્બિતો. થુનન્તોતિ નિત્થુનન્તો.

    373.Sañcāroti sañcaraṇaṃ. Lepanti silesasadisaṃ ālepanaṃ. Kājasikkā viyāti kājadaṇḍake olaggetabbā sikkā viya. Apica catasso rajjuyo upari bandhanaṭṭhānañcāti pañcaṭṭhānaṃ. Oḍḍitoti olambito. Thunantoti nitthunanto.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. મક્કટસુત્તં • 7. Makkaṭasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭. મક્કટસુત્તવણ્ણના • 7. Makkaṭasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact