Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. મલ્લિકસુત્તવણ્ણના

    2. Mallikasuttavaṇṇanā

    ૫૨૨. દુતિયે મલ્લેસૂતિ એવંનામકે જનપદે. ઇમસ્મિં સુત્તે ચત્તારિ ઇન્દ્રિયાનિ મિસ્સકાનિ, અરિયઞાણં લોકુત્તરં. તમ્પિ પન ચતુક્કિન્દ્રિયનિસ્સિતં કત્વા મિસ્સકન્તિ ભાજેતું વટ્ટતિ.

    522. Dutiye mallesūti evaṃnāmake janapade. Imasmiṃ sutte cattāri indriyāni missakāni, ariyañāṇaṃ lokuttaraṃ. Tampi pana catukkindriyanissitaṃ katvā missakanti bhājetuṃ vaṭṭati.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. મલ્લિકસુત્તં • 2. Mallikasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. મલ્લિકસુત્તવણ્ણના • 2. Mallikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact