Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā |
૧૮. અટ્ઠારસમવગ્ગો
18. Aṭṭhārasamavaggo
૧. મનુસ્સલોકકથાવણ્ણના
1. Manussalokakathāvaṇṇanā
૮૦૨-૮૦૩. અયોનિસોતિ ‘‘તુસિતપુરં સન્ધાયા’’તિઆદિકં ગહણં સન્ધાયાહ.
802-803. Ayonisoti ‘‘tusitapuraṃ sandhāyā’’tiādikaṃ gahaṇaṃ sandhāyāha.
મનુસ્સલોકકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Manussalokakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૭૭) ૧. મનુસ્સલોકકથા • (177) 1. Manussalokakathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. મનુસ્સલોકકથાવણ્ણના • 1. Manussalokakathāvaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. મનુસ્સલોકકથાવણ્ણના • 1. Manussalokakathāvaṇṇanā