Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૯. માતુપોસકસુત્તવણ્ણના

    9. Mātuposakasuttavaṇṇanā

    ૨૦૫. ઇતોતિ મનુસ્સત્તભાવતો. પટિગન્ત્વાતિ અભિગન્ત્વા. સગ્ગે હિ નિબ્બત્તન્તો કમ્મફલેન ધમ્મતાવસેન પટિસન્ધિકાલતો પટ્ઠાય અભિરતિવસેન અભિરમતિ એવ નામાતિ.

    205.Itoti manussattabhāvato. Paṭigantvāti abhigantvā. Sagge hi nibbattanto kammaphalena dhammatāvasena paṭisandhikālato paṭṭhāya abhirativasena abhiramati eva nāmāti.

    માતુપોસકસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Mātuposakasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. માતુપોસકસુત્તં • 9. Mātuposakasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯. માતુપોસકસુત્તવણ્ણના • 9. Mātuposakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact