Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૧૦-૧૨. મિચ્છાદિટ્ઠિપહાનસુત્તાદિવણ્ણના
10-12. Micchādiṭṭhipahānasuttādivaṇṇanā
૧૬૫-૧૬૭. દસમાદીનિ તીણિ પાટિયેક્કેન પુગ્ગલજ્ઝાસયવસેન વુત્તાનિ. તેસં અત્થો વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બોતિ.
165-167. Dasamādīni tīṇi pāṭiyekkena puggalajjhāsayavasena vuttāni. Tesaṃ attho vuttanayeneva veditabboti.
નન્દિક્ખયવગ્ગો સોલસમો.
Nandikkhayavaggo solasamo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૧૦. મિચ્છાદિટ્ઠિપહાનસુત્તં • 10. Micchādiṭṭhipahānasuttaṃ
૧૧. સક્કાયદિટ્ઠિપહાનસુત્તં • 11. Sakkāyadiṭṭhipahānasuttaṃ
૧૨. અત્તાનુદિટ્ઠિપહાનસુત્તં • 12. Attānudiṭṭhipahānasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦-૧૨. મિચ્છાદિટ્ઠિપહાનસુત્તાદિવણ્ણના • 10-12. Micchādiṭṭhipahānasuttādivaṇṇanā