Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૧૦-૧૨. મિચ્છાદિટ્ઠિપહાનસુત્તાદિવણ્ણના
10-12. Micchādiṭṭhipahānasuttādivaṇṇanā
૧૬૫-૧૬૭. પાટિયેક્કન્તિ વિસું વિસું. વુત્તનયેનેવાતિ હેટ્ઠા વુત્તનયેનેવ અપુબ્બસ્સ વત્તબ્બસ્સ અભાવા.
165-167.Pāṭiyekkanti visuṃ visuṃ. Vuttanayenevāti heṭṭhā vuttanayeneva apubbassa vattabbassa abhāvā.
મિચ્છાદિટ્ઠિપહાનસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Micchādiṭṭhipahānasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
નન્દિક્ખયવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Nandikkhayavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૧૦. મિચ્છાદિટ્ઠિપહાનસુત્તં • 10. Micchādiṭṭhipahānasuttaṃ
૧૧. સક્કાયદિટ્ઠિપહાનસુત્તં • 11. Sakkāyadiṭṭhipahānasuttaṃ
૧૨. અત્તાનુદિટ્ઠિપહાનસુત્તં • 12. Attānudiṭṭhipahānasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦-૧૨. મિચ્છાદિટ્ઠિપહાનસુત્તાદિવણ્ણના • 10-12. Micchādiṭṭhipahānasuttādivaṇṇanā