Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૫. મીળ્હકસુત્તવણ્ણના

    5. Mīḷhakasuttavaṇṇanā

    ૧૬૧. મીળ્હકાતિ એવં ઇત્થિલિઙ્ગવસેન વુચ્ચમાના. ગૂથપાણકાતિ ગૂથભક્ખપાણકા. અન્તોતિ કુચ્છિયં.

    161.Mīḷhakāti evaṃ itthiliṅgavasena vuccamānā. Gūthapāṇakāti gūthabhakkhapāṇakā. Antoti kucchiyaṃ.

    મીળ્હકસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Mīḷhakasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૫. મીળ્હકસુત્તં • 5. Mīḷhakasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૫. મીળ્હકસુત્તવણ્ણના • 5. Mīḷhakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact