Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    મિલિન્દપઞ્હપાળિ • Milindapañhapāḷi

    મિલિન્દપઞ્હપાળિ • Milindapañhapāḷi

    પુબ્બયોગાદિ • Pubbayogādi

    ૨-૩. મિલિન્દપઞ્હો • 2-3. Milindapañho

    ૧. મહાવગ્ગો • 1. Mahāvaggo

    ૧. પઞ્ઞત્તિપઞ્હો • 1. Paññattipañho

    ૨. વસ્સગણનપઞ્હો • 2. Vassagaṇanapañho

    ૩. વીમંસનપઞ્હો • 3. Vīmaṃsanapañho

    ૪. અનન્તકાયપઞ્હો • 4. Anantakāyapañho

    ૫. પબ્બજ્જપઞ્હો • 5. Pabbajjapañho

    ૬. પટિસન્ધિપઞ્હો • 6. Paṭisandhipañho

    ૭. યોનિસોમનસિકારપઞ્હો • 7. Yonisomanasikārapañho

    ૮. મનસિકારલક્ખણપઞ્હો • 8. Manasikāralakkhaṇapañho

    ૯. સીલલક્ખણપઞ્હો • 9. Sīlalakkhaṇapañho

    ૧૦. સમ્પસાદનલક્ખણસદ્ધાપઞ્હો • 10. Sampasādanalakkhaṇasaddhāpañho

    ૧૧. સમ્પક્ખન્દનલક્ખણસદ્ધાપઞ્હો • 11. Sampakkhandanalakkhaṇasaddhāpañho

    ૧૨. વીરિયલક્ખણપઞ્હો • 12. Vīriyalakkhaṇapañho

    ૧૩. સતિલક્ખણપઞ્હો • 13. Satilakkhaṇapañho

    ૧૪. સમાધિપઞ્હો • 14. Samādhipañho

    ૧૫. પઞ્ઞાલક્ખણપઞ્હો • 15. Paññālakkhaṇapañho

    ૧૬. નાનાધમ્માનં એકકિચ્ચઅભિનિપ્ફાદનપઞ્હો • 16. Nānādhammānaṃ ekakiccaabhinipphādanapañho

    ૨. અદ્ધાનવગ્ગો • 2. Addhānavaggo

    ૧. ધમ્મસન્તતિપઞ્હો • 1. Dhammasantatipañho

    ૨. પટિસન્દહનપઞ્હો • 2. Paṭisandahanapañho

    ૩. ઞાણપઞ્ઞાપઞ્હો • 3. Ñāṇapaññāpañho

    ૪. પટિસન્દહનપુગ્ગલવેદિયનપઞ્હો • 4. Paṭisandahanapuggalavediyanapañho

    ૫. વેદનાપઞ્હો • 5. Vedanāpañho

    ૬. નામરૂપએકત્તનાનત્તપઞ્હો • 6. Nāmarūpaekattanānattapañho

    ૭. થેરપટિસન્દહનાપટિસન્દહનપઞ્હો • 7. Therapaṭisandahanāpaṭisandahanapañho

    ૮. નામરૂપપટિસન્દહનપઞ્હો • 8. Nāmarūpapaṭisandahanapañho

    ૯. અદ્ધાનપઞ્હો • 9. Addhānapañho

    ૩. વિચારવગ્ગો • 3. Vicāravaggo

    ૧. અદ્ધાનમૂલપઞ્હો • 1. Addhānamūlapañho

    ૨. પુરિમકોટિપઞ્હો • 2. Purimakoṭipañho

    ૩. કોટિપઞ્ઞાયનપઞ્હો • 3. Koṭipaññāyanapañho

    ૪. સઙ્ખારજાયમાનપઞ્હો • 4. Saṅkhārajāyamānapañho

    ૫. ભવન્તસઙ્ખારજાયમાનપઞ્હો • 5. Bhavantasaṅkhārajāyamānapañho

    ૬. વેદગૂપઞ્હો • 6. Vedagūpañho

    ૭. ચક્ખુવિઞ્ઞાણાદિપઞ્હો • 7. Cakkhuviññāṇādipañho

    ૮. ફસ્સલક્ખણપઞ્હો • 8. Phassalakkhaṇapañho

    ૯. વેદનાલક્ખણપઞ્હો • 9. Vedanālakkhaṇapañho

    ૧૦. સઞ્ઞાલક્ખણપઞ્હો • 10. Saññālakkhaṇapañho

    ૧૧. ચેતનાલક્ખણપઞ્હો • 11. Cetanālakkhaṇapañho

    ૧૨. વિઞ્ઞાણલક્ખણપઞ્હો • 12. Viññāṇalakkhaṇapañho

    ૧૩. વિતક્કલક્ખણપઞ્હો • 13. Vitakkalakkhaṇapañho

    ૧૪. વિચારલક્ખણપઞ્હો • 14. Vicāralakkhaṇapañho

    ૪. નિબ્બાનવગ્ગો • 4. Nibbānavaggo

    ૧. ફસ્સાદિવિનિબ્ભુજનપઞ્હો • 1. Phassādivinibbhujanapañho

    ૨. નાગસેનપઞ્હો • 2. Nāgasenapañho

    ૩. પઞ્ચાયતનકમ્મનિબ્બત્તપઞ્હો • 3. Pañcāyatanakammanibbattapañho

    ૪. કમ્મનાનાકરણપઞ્હો • 4. Kammanānākaraṇapañho

    ૫. વાયામકરણપઞ્હો • 5. Vāyāmakaraṇapañho

    ૬. નેરયિકગ્ગિઉણ્હભાવપઞ્હો • 6. Nerayikaggiuṇhabhāvapañho

    ૭. પથવિસન્ધારકપઞ્હો • 7. Pathavisandhārakapañho

    ૮. નિરોધનિબ્બાનપઞ્હો • 8. Nirodhanibbānapañho

    ૯. નિબ્બાનલભનપઞ્હો • 9. Nibbānalabhanapañho

    ૧૦. નિબ્બાનસુખજાનનપઞ્હો • 10. Nibbānasukhajānanapañho

    ૫. બુદ્ધવગ્ગો • 5. Buddhavaggo

    ૧. બુદ્ધસ્સ અત્થિનત્થિભાવપઞ્હો • 1. Buddhassa atthinatthibhāvapañho

    ૨. બુદ્ધસ્સ અનુત્તરભાવપઞ્હો • 2. Buddhassa anuttarabhāvapañho

    ૩. બુદ્ધસ્સ અનુત્તરભાવજાનનપઞ્હો • 3. Buddhassa anuttarabhāvajānanapañho

    ૪. ધમ્મદિટ્ઠપઞ્હો • 4. Dhammadiṭṭhapañho

    ૫. અસઙ્કમનપટિસન્દહનપઞ્હો • 5. Asaṅkamanapaṭisandahanapañho

    ૬. વેદગૂપઞ્હો • 6. Vedagūpañho

    ૭. અઞ્ઞકાયસઙ્કમનપઞ્હો • 7. Aññakāyasaṅkamanapañho

    ૮. કમ્મફલઅત્થિભાવપઞ્હો • 8. Kammaphalaatthibhāvapañho

    ૯. ઉપ્પજ્જતિજાનનપઞ્હો • 9. Uppajjatijānanapañho

    ૧૦. બુદ્ધનિદસ્સનપઞ્હો • 10. Buddhanidassanapañho

    ૬. સતિવગ્ગો • 6. Sativaggo

    ૧. કાયપિયાયનપઞ્હો • 1. Kāyapiyāyanapañho

    ૨. સબ્બઞ્ઞૂભાવપઞ્હો • 2. Sabbaññūbhāvapañho

    ૩. મહાપુરિસલક્ખણપઞ્હો • 3. Mahāpurisalakkhaṇapañho

    ૪. ભગવતો બ્રહ્મચારિપઞ્હો • 4. Bhagavato brahmacāripañho

    ૫. ભગવતો ઉપસમ્પદાપઞ્હો • 5. Bhagavato upasampadāpañho

    ૬. અસ્સુભેસજ્જાભેસજ્જપઞ્હો • 6. Assubhesajjābhesajjapañho

    ૭. સરાગવીતરાગનાનાકરણપઞ્હો • 7. Sarāgavītarāganānākaraṇapañho

    ૮. પઞ્ઞાપતિટ્ઠાનપઞ્હો • 8. Paññāpatiṭṭhānapañho

    ૯. સંસારપઞ્હો • 9. Saṃsārapañho

    ૧૦. ચિરકતસરણપઞ્હો • 10. Cirakatasaraṇapañho

    ૧૧. અભિજાનન્તસતિપઞ્હો • 11. Abhijānantasatipañho

    ૭. અરૂપધમ્મવવત્તનવગ્ગો • 7. Arūpadhammavavattanavaggo

    ૧. સતિઉપ્પજ્જનપઞ્હો • 1. Satiuppajjanapañho

    ૨. બુદ્ધગુણસતિપટિલાભપઞ્હો • 2. Buddhaguṇasatipaṭilābhapañho

    ૩. દુક્ખપ્પહાનવાયમપઞ્હો • 3. Dukkhappahānavāyamapañho

    ૪. બ્રહ્મલોકપઞ્હો • 4. Brahmalokapañho

    ૫. દ્વિન્નં લોકુપ્પન્નાનં સમકભાવપઞ્હો • 5. Dvinnaṃ lokuppannānaṃ samakabhāvapañho

    ૬. બોજ્ઝઙ્ગપઞ્હો • 6. Bojjhaṅgapañho

    ૭. પાપપુઞ્ઞાનં અપ્પાનપ્પભાવપઞ્હો • 7. Pāpapuññānaṃ appānappabhāvapañho

    ૮. જાનન્તાજાનન્તપાપકરણપઞ્હો • 8. Jānantājānantapāpakaraṇapañho

    ૯. ઉત્તરકુરુકાદિગમનપઞ્હો • 9. Uttarakurukādigamanapañho

    ૧૦. દીઘટ્ઠિપઞ્હો • 10. Dīghaṭṭhipañho

    ૧૧. અસ્સાસપસ્સાસનિરોધપઞ્હો • 11. Assāsapassāsanirodhapañho

    ૧૨. સમુદ્દપઞ્હો • 12. Samuddapañho

    ૧૩. સમુદ્દએકરસપઞ્હો • 13. Samuddaekarasapañho

    ૧૪. સુખુમપઞ્હો • 14. Sukhumapañho

    ૧૫. વિઞ્ઞાણનાનત્થપઞ્હો • 15. Viññāṇanānatthapañho

    ૧૬. અરૂપધમ્મવવત્થાનદુક્કરપઞ્હો • 16. Arūpadhammavavatthānadukkarapañho

    મિલિન્દપઞ્હપુચ્છાવિસજ્જના • Milindapañhapucchāvisajjanā

    મેણ્ડકપઞ્હારમ્ભકથા • Meṇḍakapañhārambhakathā

    અટ્ઠમન્તપરિવજ્જનીયટ્ઠાનાનિ • Aṭṭhamantaparivajjanīyaṭṭhānāni

    અટ્ઠમન્તવિનાસકપુગ્ગલા • Aṭṭhamantavināsakapuggalā

    નવગુય્હમન્તવિધંસકં • Navaguyhamantavidhaṃsakaṃ

    અટ્ઠ પઞ્ઞાપટિલાભકારણં • Aṭṭha paññāpaṭilābhakāraṇaṃ

    આચરિયગુણં • Ācariyaguṇaṃ

    ઉપાસકગુણં • Upāsakaguṇaṃ

    ૪. મેણ્ડકપઞ્હો • 4. Meṇḍakapañho

    ૧. ઇદ્ધિબલવગ્ગો • 1. Iddhibalavaggo

    ૧. કતાધિકારસફલપઞ્હો • 1. Katādhikārasaphalapañho

    ૨. સબ્બઞ્ઞુભાવપઞ્હો • 2. Sabbaññubhāvapañho

    ૩. દેવદત્તપબ્બજ્જપઞ્હો • 3. Devadattapabbajjapañho

    ૪. પથવિચલનપઞ્હો • 4. Pathavicalanapañho

    ૫. સિવિરાજચક્ખુદાનપઞ્હો • 5. Sivirājacakkhudānapañho

    ૬. ગબ્ભાવક્કન્તિપઞ્હો • 6. Gabbhāvakkantipañho

    ૭. સદ્ધમ્મન્તરધાનપઞ્હો • 7. Saddhammantaradhānapañho

    ૮. અકુસલચ્છેદનપઞ્હો • 8. Akusalacchedanapañho

    ૯. ઉત્તરિકરણીયપઞ્હો • 9. Uttarikaraṇīyapañho

    ૧૦. ઇદ્ધિબલદસ્સનપઞ્હો • 10. Iddhibaladassanapañho

    ૨. અભેજ્જવગ્ગો • 2. Abhejjavaggo

    ૧. ખુદ્દાનુખુદ્દકપઞ્હો • 1. Khuddānukhuddakapañho

    ૨. અબ્યાકરણીયપઞ્હો • 2. Abyākaraṇīyapañho

    ૩. મચ્ચુભાયનાભાયનપઞ્હો • 3. Maccubhāyanābhāyanapañho

    ૪. મચ્ચુપાસમુત્તિપઞ્હો • 4. Maccupāsamuttipañho

    ૫. બુદ્ધલાભન્તરાયપઞ્હો • 5. Buddhalābhantarāyapañho

    ૬. અપુઞ્ઞપઞ્હો • 6. Apuññapañho

    ૭. ભિક્ખુસઙ્ઘપરિહરણપઞ્હો • 7. Bhikkhusaṅghapariharaṇapañho

    ૮. અભેજ્જપરિસપઞ્હો • 8. Abhejjaparisapañho

    ૩. પણામિતવગ્ગો • 3. Paṇāmitavaggo

    ૧. સેટ્ઠધમ્મપઞ્હો • 1. Seṭṭhadhammapañho

    ૨. સબ્બસત્તહિતફરણપઞ્હો • 2. Sabbasattahitapharaṇapañho

    ૩. વત્થગુય્હનિદસ્સનપઞ્હો • 3. Vatthaguyhanidassanapañho

    ૪. ફરુસવાચાભાવપઞ્હો • 4. Pharusavācābhāvapañho

    ૫. રુક્ખઅચેતનાભાવપઞ્હો • 5. Rukkhaacetanābhāvapañho

    ૬. પિણ્ડપાતમહપ્ફલપઞ્હો • 6. Piṇḍapātamahapphalapañho

    ૭. બુદ્ધપૂજનપઞ્હો • 7. Buddhapūjanapañho

    ૮. પાદસકલિકાહતપઞ્હો • 8. Pādasakalikāhatapañho

    ૯. અગ્ગગ્ગસમણપઞ્હો • 9. Aggaggasamaṇapañho

    ૧૦. વણ્ણભણનપઞ્હો • 10. Vaṇṇabhaṇanapañho

    ૧૧. અહિંસાનિગ્ગહપઞ્હો • 11. Ahiṃsāniggahapañho

    ૧૨. ભિક્ખુપણામિતપઞ્હો • 12. Bhikkhupaṇāmitapañho

    ૪. સબ્બઞ્ઞુતઞાણવગ્ગો • 4. Sabbaññutañāṇavaggo

    ૧. ઇદ્ધિકમ્મવિપાકપઞ્હો • 1. Iddhikammavipākapañho

    ૨. ધમ્મવિનયપટિચ્છન્નાપટિચ્છન્નપઞ્હો • 2. Dhammavinayapaṭicchannāpaṭicchannapañho

    ૩. મુસાવાદગરુલહુભાવપઞ્હો • 3. Musāvādagarulahubhāvapañho

    ૪. બોધિસત્તધમ્મતાપઞ્હો • 4. Bodhisattadhammatāpañho

    ૫. અત્તનિપાતનપઞ્હો • 5. Attanipātanapañho

    ૬. મેત્તાભાવનાનિસંસપઞ્હો • 6. Mettābhāvanānisaṃsapañho

    ૭. કુસલાકુસલસમવિસમપઞ્હો • 7. Kusalākusalasamavisamapañho

    ૮. અમરાદેવીપઞ્હો • 8. Amarādevīpañho

    ૯. અરહન્તઅભાયનપઞ્હો • 9. Arahantaabhāyanapañho

    ૧૦. બુદ્ધસબ્બઞ્ઞુભાવપઞ્હો • 10. Buddhasabbaññubhāvapañho

    ૫. સન્થવવગ્ગો • 5. Santhavavaggo

    ૧. સન્થવપઞ્હો • 1. Santhavapañho

    ૨. ઉદરસંયતપઞ્હો • 2. Udarasaṃyatapañho

    ૩. બુદ્ધઅપ્પાબાધપઞ્હો • 3. Buddhaappābādhapañho

    ૪. મગ્ગુપ્પાદનપઞ્હો • 4. Magguppādanapañho

    ૫. બુદ્ધઅવિહેઠકપઞ્હો • 5. Buddhaaviheṭhakapañho

    ૬. છદ્દન્તજોતિપાલારબ્ભપઞ્હો • 6. Chaddantajotipālārabbhapañho

    ૭. ઘટિકારપઞ્હો • 7. Ghaṭikārapañho

    ૮. બ્રાહ્મણરાજવાદપઞ્હો • 8. Brāhmaṇarājavādapañho

    ૯. ગાથાભિગીતભોજનકથાપઞ્હો • 9. Gāthābhigītabhojanakathāpañho

    ૧૦. ધમ્મદેસનાય અપ્પોસ્સુક્કપઞ્હો • 10. Dhammadesanāya appossukkapañho

    ૧૧. આચરિયાનાચરિયપઞ્હો • 11. Ācariyānācariyapañho

    ૫. અનુમાનપઞ્હો • 5. Anumānapañho

    ૧. બુદ્ધવગ્ગો • 1. Buddhavaggo

    ૧. દ્વિન્નં બુદ્ધાનં અનુપ્પજ્જમાનપઞ્હો • 1. Dvinnaṃ buddhānaṃ anuppajjamānapañho

    ૨. ગોતમિવત્થદાનપઞ્હો • 2. Gotamivatthadānapañho

    ૩. ગિહિપબ્બજિતસમ્માપટિપત્તિપઞ્હો • 3. Gihipabbajitasammāpaṭipattipañho

    ૪. પટિપદાદોસપઞ્હો • 4. Paṭipadādosapañho

    ૫. હીનાયાવત્તનપઞ્હો • 5. Hīnāyāvattanapañho

    ૬. અરહન્તવેદનાવેદિયનપઞ્હો • 6. Arahantavedanāvediyanapañho

    ૭. અભિસમયન્તરાયકરપઞ્હો • 7. Abhisamayantarāyakarapañho

    ૮. દુસ્સીલપઞ્હો • 8. Dussīlapañho

    ૯. ઉદકસત્તજીવપઞ્હો • 9. Udakasattajīvapañho

    ૨. નિપ્પપઞ્ચવગ્ગો • 2. Nippapañcavaggo

    ૧. નિપ્પપઞ્ચપઞ્હો • 1. Nippapañcapañho

    ૨. ખીણાસવભાવપઞ્હો • 2. Khīṇāsavabhāvapañho

    ૩. ખીણાસવસતિસમ્મોસપઞ્હો • 3. Khīṇāsavasatisammosapañho

    ૪. લોકે નત્થિભાવપઞ્હો • 4. Loke natthibhāvapañho

    ૫. અકમ્મજાદિપઞ્હો • 5. Akammajādipañho

    ૬. કમ્મજાદિપઞ્હો • 6. Kammajādipañho

    ૭. યક્ખપઞ્હો • 7. Yakkhapañho

    ૮. અનવસેસસિક્ખાપદપઞ્હો • 8. Anavasesasikkhāpadapañho

    ૯. સૂરિયતપનપઞ્હો • 9. Sūriyatapanapañho

    ૧૦. કઠિનતપનપઞ્હો • 10. Kaṭhinatapanapañho

    ૩. વેસ્સન્તરવગ્ગો • 3. Vessantaravaggo

    ૧. વેસ્સન્તરપઞ્હો • 1. Vessantarapañho

    ૨. દુક્કરકારિકપઞ્હો • 2. Dukkarakārikapañho

    ૩. કુસલાકુસલબલવતરપઞ્હો • 3. Kusalākusalabalavatarapañho

    ૪. પુબ્બપેતાદિસપઞ્હો • 4. Pubbapetādisapañho

    ૫. સુપિનપઞ્હો • 5. Supinapañho

    ૬. અકાલમરણપઞ્હો • 6. Akālamaraṇapañho

    ૭. ચેતિયપાટિહારિયપઞ્હો • 7. Cetiyapāṭihāriyapañho

    ૮. ધમ્માભિસમયપઞ્હો • 8. Dhammābhisamayapañho

    ૯. એકન્તસુખનિબ્બાનપઞ્હો • 9. Ekantasukhanibbānapañho

    ૧૦. નિબ્બાનરૂપસણ્ઠાનપઞ્હો • 10. Nibbānarūpasaṇṭhānapañho

    ૧૧. નિબ્બાનસચ્છિકરણપઞ્હો • 11. Nibbānasacchikaraṇapañho

    ૧૨. નિબ્બાનસન્નિહિતપઞ્હો • 12. Nibbānasannihitapañho

    ૪. અનુમાનવગ્ગો • 4. Anumānavaggo

    ૧. અનુમાનપઞ્હો • 1. Anumānapañho

    ૨. ધુતઙ્ગપઞ્હો • 2. Dhutaṅgapañho

    ૬. ઓપમ્મકથાપઞ્હો • 6. Opammakathāpañho

    ૧. ગદ્રભવગ્ગો • 1. Gadrabhavaggo

    ૧. ગદ્રભઙ્ગપઞ્હો • 1. Gadrabhaṅgapañho

    ૨. કુક્કુટઙ્ગપઞ્હો • 2. Kukkuṭaṅgapañho

    ૩. કલન્દકઙ્ગપઞ્હો • 3. Kalandakaṅgapañho

    ૪. દીપિનિયઙ્ગપઞ્હો • 4. Dīpiniyaṅgapañho

    ૫. દીપિકઙ્ગપઞ્હો • 5. Dīpikaṅgapañho

    ૬. કુમ્મઙ્ગપઞ્હો • 6. Kummaṅgapañho

    ૭. વંસઙ્ગપઞ્હો • 7. Vaṃsaṅgapañho

    ૮. ચાપઙ્ગપઞ્હો • 8. Cāpaṅgapañho

    ૯. વાયસઙ્ગપઞ્હો • 9. Vāyasaṅgapañho

    ૧૦. મક્કટઙ્ગપઞ્હો • 10. Makkaṭaṅgapañho

    ૨. સમુદ્દવગ્ગો • 2. Samuddavaggo

    ૧. લાબુલતઙ્ગપઞ્હો • 1. Lābulataṅgapañho

    ૨. પદુમઙ્ગપઞ્હો • 2. Padumaṅgapañho

    ૩. બીજઙ્ગપઞ્હો • 3. Bījaṅgapañho

    ૪. સાલકલ્યાણિકઙ્ગપઞ્હો • 4. Sālakalyāṇikaṅgapañho

    ૫. નાવઙ્ગપઞ્હો • 5. Nāvaṅgapañho

    ૬. નાવાલગ્ગનકઙ્ગપઞ્હો • 6. Nāvālagganakaṅgapañho

    ૭. કૂપઙ્ગપઞ્હો • 7. Kūpaṅgapañho

    ૮. નિયામકઙ્ગપઞ્હો • 8. Niyāmakaṅgapañho

    ૯. કમ્મકારઙ્ગપઞ્હો • 9. Kammakāraṅgapañho

    ૧૦. સમુદ્દઙ્ગપઞ્હો • 10. Samuddaṅgapañho

    ૩. પથવીવગ્ગો • 3. Pathavīvaggo

    ૧. પથવીઅઙ્ગપઞ્હો • 1. Pathavīaṅgapañho

    ૨. આપઙ્ગપઞ્હો • 2. Āpaṅgapañho

    ૩. તેજઙ્ગપઞ્હો • 3. Tejaṅgapañho

    ૪. વાયુઙ્ગપઞ્હો • 4. Vāyuṅgapañho

    ૫. પબ્બતઙ્ગપઞ્હો • 5. Pabbataṅgapañho

    ૬. આકાસઙ્ગપઞ્હો • 6. Ākāsaṅgapañho

    ૭. ચન્દઙ્ગપઞ્હો • 7. Candaṅgapañho

    ૮. સૂરિયઙ્ગપઞ્હો • 8. Sūriyaṅgapañho

    ૯. સક્કઙ્ગપઞ્હો • 9. Sakkaṅgapañho

    ૧૦. ચક્કવત્તિઙ્ગપઞ્હો • 10. Cakkavattiṅgapañho

    ૪. ઉપચિકાવગ્ગો • 4. Upacikāvaggo

    ૧. ઉપચિકઙ્ગપઞ્હો • 1. Upacikaṅgapañho

    ૨. બિળારઙ્ગપઞ્હો • 2. Biḷāraṅgapañho

    ૩. ઉન્દૂરઙ્ગપઞ્હો • 3. Undūraṅgapañho

    ૪. વિચ્છિકઙ્ગપઞ્હો • 4. Vicchikaṅgapañho

    ૫. નકુલઙ્ગપઞ્હો • 5. Nakulaṅgapañho

    ૬. જરસિઙ્ગાલઙ્ગપઞ્હો • 6. Jarasiṅgālaṅgapañho

    ૭. મિગઙ્ગપઞ્હો • 7. Migaṅgapañho

    ૮. ગોરૂપઙ્ગપઞ્હો • 8. Gorūpaṅgapañho

    ૯. વરાહઙ્ગપઞ્હો • 9. Varāhaṅgapañho

    ૧૦. હત્થિઙ્ગપઞ્હો • 10. Hatthiṅgapañho

    ૫. સીહવગ્ગો • 5. Sīhavaggo

    ૧. સીહઙ્ગપઞ્હો • 1. Sīhaṅgapañho

    ૨. ચક્કવાકઙ્ગપઞ્હો • 2. Cakkavākaṅgapañho

    ૩. પેણાહિકઙ્ગપઞ્હો • 3. Peṇāhikaṅgapañho

    ૪. ઘરકપોતઙ્ગપઞ્હો • 4. Gharakapotaṅgapañho

    ૫. ઉલૂકઙ્ગપઞ્હો • 5. Ulūkaṅgapañho

    ૬. સતપત્તઙ્ગપઞ્હો • 6. Satapattaṅgapañho

    ૭. વગ્ગુલિઙ્ગપઞ્હો • 7. Vagguliṅgapañho

    ૮. જલૂકઙ્ગપઞ્હો • 8. Jalūkaṅgapañho

    ૯. સપ્પઙ્ગપઞ્હો • 9. Sappaṅgapañho

    ૧૦. અજગરઙ્ગપઞ્હો • 10. Ajagaraṅgapañho

    ૬. મક્કટકવગ્ગો • 6. Makkaṭakavaggo

    ૧. પન્થમક્કટકઙ્ગપઞ્હો • 1. Panthamakkaṭakaṅgapañho

    ૨. થનસ્સિતદારકઙ્ગપઞ્હો • 2. Thanassitadārakaṅgapañho

    ૩. ચિત્તકધરકુમ્મઙ્ગપઞ્હો • 3. Cittakadharakummaṅgapañho

    ૪. પવનઙ્ગપઞ્હો • 4. Pavanaṅgapañho

    ૫. રુક્ખઙ્ગપઞ્હો • 5. Rukkhaṅgapañho

    ૬. મેઘઙ્ગપઞ્હો • 6. Meghaṅgapañho

    ૭. મણિરતનઙ્ગપઞ્હો • 7. Maṇiratanaṅgapañho

    ૮. માગવિકઙ્ગપઞ્હો • 8. Māgavikaṅgapañho

    ૯. બાળિસિકઙ્ગપઞ્હો • 9. Bāḷisikaṅgapañho

    ૧૦. તચ્છકઙ્ગપઞ્હો • 10. Tacchakaṅgapañho

    ૭. કુમ્ભવગ્ગો • 7. Kumbhavaggo

    ૧. કુમ્ભઙ્ગપઞ્હો • 1. Kumbhaṅgapañho

    ૨. કાળાયસઙ્ગપઞ્હો • 2. Kāḷāyasaṅgapañho

    ૩. છત્તઙ્ગપઞ્હો • 3. Chattaṅgapañho

    ૪. ખેત્તઙ્ગપઞ્હો • 4. Khettaṅgapañho

    ૫. અગદઙ્ગપઞ્હો • 5. Agadaṅgapañho

    ૬. ભોજનઙ્ગપઞ્હો • 6. Bhojanaṅgapañho

    ૭. ઇસ્સાસઙ્ગપઞ્હો • 7. Issāsaṅgapañho

    નિગમનં • Nigamanaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact