Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરીગાથાપાળિ • Therīgāthāpāḷi

    ૮. મિત્તાથેરીગાથા

    8. Mittātherīgāthā

    .

    8.

    ‘‘સદ્ધાય પબ્બજિત્વાન, મિત્તે મિત્તરતા ભવ;

    ‘‘Saddhāya pabbajitvāna, mitte mittaratā bhava;

    ભાવેહિ કુસલે ધમ્મે, યોગક્ખેમસ્સ પત્તિયા’’તિ.

    Bhāvehi kusale dhamme, yogakkhemassa pattiyā’’ti.

    … મિત્તા થેરી….

    … Mittā therī….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરીગાથા-અટ્ઠકથા • Therīgāthā-aṭṭhakathā / ૫-૧૦. તિસ્સાદિથેરીગાથાવણ્ણના • 5-10. Tissāditherīgāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact