Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. મોગ્ગલ્લાનસુત્તવણ્ણના

    10. Moggallānasuttavaṇṇanā

    ૨૧૮. દસમે સમન્નેસતીતિ પરિયેસતિ પચ્ચવેક્ખતિ. નગસ્સાતિ પબ્બતસ્સ. મુનિન્તિ બુદ્ધમુનિં. દુક્ખસ્સ પારગુન્તિ દુક્ખપારં ગતં. સમન્નેસન્તિ સમન્નેસન્તો. એવં સબ્બઙ્ગસમ્પન્નન્તિ એવં સબ્બગુણસમ્પન્નં. અનેકાકારસમ્પન્નન્તિ અનેકેહિ ગુણેહિ સમન્નાગતં. દસમં.

    218. Dasame samannesatīti pariyesati paccavekkhati. Nagassāti pabbatassa. Muninti buddhamuniṃ. Dukkhassa pāragunti dukkhapāraṃ gataṃ. Samannesanti samannesanto. Evaṃ sabbaṅgasampannanti evaṃ sabbaguṇasampannaṃ. Anekākārasampannanti anekehi guṇehi samannāgataṃ. Dasamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. મોગ્ગલ્લાનસુત્તં • 10. Moggallānasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. મોગ્ગલ્લાનસુત્તવણ્ણના • 10. Moggallānasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact