Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અપદાન-અટ્ઠકથા • Apadāna-aṭṭhakathā |
૫. નન્દકત્થેરઅપદાનવણ્ણના
5. Nandakattheraapadānavaṇṇanā
પઞ્ચમાપદાને પદુમુત્તરો નામ જિનોતિઆદિકં આયસ્મતો નન્દકત્થેરસ્સ અપદાનં. અયમ્પિ પુરિમબુદ્ધેસુ કતાધિકારોતિઆદિ સબ્બં પાઠાનુસારેન સુવિઞ્ઞેય્યમેવાતિ.
Pañcamāpadāne padumuttaro nāma jinotiādikaṃ āyasmato nandakattherassa apadānaṃ. Ayampi purimabuddhesu katādhikārotiādi sabbaṃ pāṭhānusārena suviññeyyamevāti.
નન્દકત્થેરઅપદાનવણ્ણના સમત્તા.
Nandakattheraapadānavaṇṇanā samattā.