Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૮. નન્દસુત્તવણ્ણ્ણના
8. Nandasuttavaṇṇṇanā
૨૪૨. આરઞ્ઞિકોતિઆદીસુ અરઞ્ઞકથાસીસેન સેનાસનપટિસંયુત્તાનં ધુતઙ્ગાનં, પિણ્ડપાતકથાસીસેન પિણ્ડપાતપટિસંયુત્તાનં, પંસુકૂલિકસીસેન ચીવરપટિસંયુત્તાનં, તગ્ગહણેનેવ વીરિયનિસ્સિતધુતઙ્ગસ્સ ચ સમાદાય વત્તનં દીપિતન્તિ વેદિતબ્બં. આગતેન ભગવતા અપરભાગે કથિતં.
242.Āraññikotiādīsu araññakathāsīsena senāsanapaṭisaṃyuttānaṃ dhutaṅgānaṃ, piṇḍapātakathāsīsena piṇḍapātapaṭisaṃyuttānaṃ, paṃsukūlikasīsena cīvarapaṭisaṃyuttānaṃ, taggahaṇeneva vīriyanissitadhutaṅgassa ca samādāya vattanaṃ dīpitanti veditabbaṃ. Āgatena bhagavatā aparabhāge kathitaṃ.
નન્દસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Nandasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. નન્દસુત્તં • 8. Nandasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૮. નન્દસુત્તવણ્ણના • 8. Nandasuttavaṇṇanā