Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. નન્દિયસક્કસુત્તવણ્ણના

    10. Nandiyasakkasuttavaṇṇanā

    ૧૦૩૬. દસમે દિવા પવિવેકાય રત્તિં પટિસલ્લાનાયાતિ દિવા પવિવેકત્થાય રત્તિં પટિસલ્લાનત્થાય . ધમ્મા ન પાતુભવન્તીતિ સમથવિપસ્સના ધમ્મા ન ઉપ્પજ્જન્તિ. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનમેવાતિ.

    1036. Dasame divā pavivekāya rattiṃ paṭisallānāyāti divā pavivekatthāya rattiṃ paṭisallānatthāya . Dhammā na pātubhavantīti samathavipassanā dhammā na uppajjanti. Sesaṃ sabbattha uttānamevāti.

    પુઞ્ઞાભિસન્દવગ્ગો ચતુત્થો.

    Puññābhisandavaggo catuttho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. નન્દિયસક્કસુત્તં • 10. Nandiyasakkasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. નન્દિયસક્કસુત્તવણ્ણના • 10. Nandiyasakkasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact