Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૦. નન્દિયસક્કસુત્તવણ્ણના

    10. Nandiyasakkasuttavaṇṇanā

    ૧૦૩૬. પવિવેકત્થાયાતિ પવિવેકસુખત્થાય. પટિસલ્લાનત્થાયાતિ બહિદ્ધા નાનારમ્મણતો ચિત્તં પટિનિવત્તેત્વા કમ્મટ્ઠાને સમ્મદેવ લીનત્થાય.

    1036.Pavivekatthāyāti pavivekasukhatthāya. Paṭisallānatthāyāti bahiddhā nānārammaṇato cittaṃ paṭinivattetvā kammaṭṭhāne sammadeva līnatthāya.

    પુઞ્ઞાભિસન્દવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Puññābhisandavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. નન્દિયસક્કસુત્તં • 10. Nandiyasakkasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦. નન્દિયસક્કસુત્તવણ્ણના • 10. Nandiyasakkasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact