Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૪. નતુમ્હાકંવગ્ગો

    4. Natumhākaṃvaggo

    ૧. નતુમ્હાકંસુત્તવણ્ણના

    1. Natumhākaṃsuttavaṇṇanā

    ૩૩. છન્દરાગપ્પહાનેનાતિ તપ્પટિબદ્ધસ્સ છન્દરાગસ્સ પજહનેન. દબ્બાદિ પાકતિકતિણં પાકટમેવાતિ અપાકટં દસ્સેતું તાલનાળિકેરાદિ દસ્સિતં, તિણકટ્ઠાનં વા ભેદદસ્સનત્થં. પિયાલો ફારુસકં.

    33.Chandarāgappahānenāti tappaṭibaddhassa chandarāgassa pajahanena. Dabbādi pākatikatiṇaṃ pākaṭamevāti apākaṭaṃ dassetuṃ tālanāḷikerādi dassitaṃ, tiṇakaṭṭhānaṃ vā bhedadassanatthaṃ. Piyālo phārusakaṃ.

    નતુમ્હાકંસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Natumhākaṃsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. નતુમ્હાકંસુત્તં • 1. Natumhākaṃsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧. નતુમ્હાકસુત્તવણ્ણના • 1. Natumhākasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact