Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    નેત્તિપ્પકરણ-અટ્ઠકથા • Nettippakaraṇa-aṭṭhakathā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ૧. સઙ્ગહવારવણ્ણના • 1. Saṅgahavāravaṇṇanā

    ૨. ઉદ્દેસવારવણ્ણના • 2. Uddesavāravaṇṇanā

    ૩. નિદ્દેસવારવણ્ણના • 3. Niddesavāravaṇṇanā

    ૪. પટિનિદ્દેસવારવણ્ણના • 4. Paṭiniddesavāravaṇṇanā

    ૧. દેસનાહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 1. Desanāhāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૨. વિચયહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 2. Vicayahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૩. યુત્તિહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 3. Yuttihāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૪. પદટ્ઠાનહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 4. Padaṭṭhānahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૫. લક્ખણહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 5. Lakkhaṇahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૬. ચતુબ્યૂહહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 6. Catubyūhahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૭. આવટ્ટહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 7. Āvaṭṭahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૮. વિભત્તિહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 8. Vibhattihāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૯. પરિવત્તનહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 9. Parivattanahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧૦. વેવચનહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 10. Vevacanahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧૧. પઞ્ઞત્તિહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 11. Paññattihāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧૨. ઓતરણહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 12. Otaraṇahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧૩. સોધનહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 13. Sodhanahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧૪. અધિટ્ઠાનહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 14. Adhiṭṭhānahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧૫. પરિક્ખારહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 15. Parikkhārahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧૬. સમારોપનહારવિભઙ્ગવણ્ણના • 16. Samāropanahāravibhaṅgavaṇṇanā

    ૧. દેસનાહારસમ્પાતવણ્ણના • 1. Desanāhārasampātavaṇṇanā

    ૨. વિચયહારસમ્પાતવણ્ણના • 2. Vicayahārasampātavaṇṇanā

    ૩. યુત્તિહારસમ્પાતવણ્ણના • 3. Yuttihārasampātavaṇṇanā

    ૪. પદટ્ઠાનહારસમ્પાતવણ્ણના • 4. Padaṭṭhānahārasampātavaṇṇanā

    ૫. લક્ખણહારસમ્પાતવણ્ણના • 5. Lakkhaṇahārasampātavaṇṇanā

    ૬. ચતુબ્યૂહહારસમ્પાતવણ્ણના • 6. Catubyūhahārasampātavaṇṇanā

    ૭. આવટ્ટહારસમ્પાતવણ્ણના • 7. Āvaṭṭahārasampātavaṇṇanā

    ૮. વિભત્તિહારસમ્પાતવણ્ણના • 8. Vibhattihārasampātavaṇṇanā

    ૯. પરિવત્તનહારસમ્પાતવણ્ણના • 9. Parivattanahārasampātavaṇṇanā

    ૧૦. વેવચનહારસમ્પાતવણ્ણના • 10. Vevacanahārasampātavaṇṇanā

    ૧૧. પઞ્ઞત્તિહારસમ્પાતવણ્ણના • 11. Paññattihārasampātavaṇṇanā

    ૧૪. અધિટ્ઠાનહારસમ્પાતવણ્ણના • 14. Adhiṭṭhānahārasampātavaṇṇanā

    મિસ્સકહારસમ્પાતવણ્ણના • Missakahārasampātavaṇṇanā

    નયસમુટ્ઠાનવારવણ્ણના • Nayasamuṭṭhānavāravaṇṇanā

    સાસનપટ્ઠાનવારવણ્ણના • Sāsanapaṭṭhānavāravaṇṇanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact