Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    નેત્તિપ્પકરણપાળિ • Nettippakaraṇapāḷi

    ૧. સઙ્ગહવારો • 1. Saṅgahavāro

    ૨. ઉદ્દેસવારો • 2. Uddesavāro

    ૩. નિદ્દેસવારો • 3. Niddesavāro

    ૪. પટિનિદ્દેસવારો • 4. Paṭiniddesavāro

    ૧. દેસનાહારવિભઙ્ગો • 1. Desanāhāravibhaṅgo

    ૨. વિચયહારવિભઙ્ગો • 2. Vicayahāravibhaṅgo

    ૩. યુત્તિહારવિભઙ્ગો • 3. Yuttihāravibhaṅgo

    ૪. પદટ્ઠાનહારવિભઙ્ગો • 4. Padaṭṭhānahāravibhaṅgo

    ૫. લક્ખણહારવિભઙ્ગો • 5. Lakkhaṇahāravibhaṅgo

    ૬. ચતુબ્યૂહહારવિભઙ્ગો • 6. Catubyūhahāravibhaṅgo

    ૭. આવટ્ટહારવિભઙ્ગો • 7. Āvaṭṭahāravibhaṅgo

    ૮. વિભત્તિહારવિભઙ્ગો • 8. Vibhattihāravibhaṅgo

    ૯. પરિવત્તનહારવિભઙ્ગો • 9. Parivattanahāravibhaṅgo

    ૧૦. વેવચનહારવિભઙ્ગો • 10. Vevacanahāravibhaṅgo

    ૧૧. પઞ્ઞત્તિહારવિભઙ્ગો • 11. Paññattihāravibhaṅgo

    ૧૨. ઓતરણહારવિભઙ્ગો • 12. Otaraṇahāravibhaṅgo

    ૧૩. સોધનહારવિભઙ્ગો • 13. Sodhanahāravibhaṅgo

    ૧૪. અધિટ્ઠાનહારવિભઙ્ગો • 14. Adhiṭṭhānahāravibhaṅgo

    ૧૫. પરિક્ખારહારવિભઙ્ગો • 15. Parikkhārahāravibhaṅgo

    ૧૬. સમારોપનહારવિભઙ્ગો • 16. Samāropanahāravibhaṅgo

    ૧. દેસનાહારસમ્પાતો • 1. Desanāhārasampāto

    ૨. વિચયહારસમ્પાતો • 2. Vicayahārasampāto

    ૩. યુત્તિહારસમ્પાતો • 3. Yuttihārasampāto

    ૪. પદટ્ઠાનહારસમ્પાતો • 4. Padaṭṭhānahārasampāto

    ૫. લક્ખણહારસમ્પાતો • 5. Lakkhaṇahārasampāto

    ૬. ચતુબ્યૂહહારસમ્પાતો • 6. Catubyūhahārasampāto

    ૭. આવટ્ટહારસમ્પાતો • 7. Āvaṭṭahārasampāto

    ૮. વિભત્તિહારસમ્પાતો • 8. Vibhattihārasampāto

    ૯. પરિવત્તનહારસમ્પાતો • 9. Parivattanahārasampāto

    ૧૦. વેવચનહારસમ્પાતો • 10. Vevacanahārasampāto

    ૧૧. પઞ્ઞત્તિહારસમ્પાતો • 11. Paññattihārasampāto

    ૧૨. ઓતરણહારસમ્પાતો • 12. Otaraṇahārasampāto

    ૧૩. સોધનહારસમ્પાતો • 13. Sodhanahārasampāto

    ૧૪. અધિટ્ઠાનહારસમ્પાતો • 14. Adhiṭṭhānahārasampāto

    ૧૫. પરિક્ખારહારસમ્પાતો • 15. Parikkhārahārasampāto

    ૧૬. સમારોપનહારસમ્પાતો • 16. Samāropanahārasampāto

    નયસમુટ્ઠાનં • Nayasamuṭṭhānaṃ

    સાસનપટ્ઠાનં • Sāsanapaṭṭhānaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact