Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    નેત્તિવિભાવિની • Nettivibhāvinī

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ૧. સઙ્ગહવારઅત્થવિભાવના • 1. Saṅgahavāraatthavibhāvanā

    ૨. ઉદ્દેસવારઅત્થવિભાવના • 2. Uddesavāraatthavibhāvanā

    ૩. નિદ્દેસવારઅત્થવિભાવના • 3. Niddesavāraatthavibhāvanā

    ૪. પટિનિદ્દેસવારઅત્થવિભાવના • 4. Paṭiniddesavāraatthavibhāvanā

    ૧. દેસનાહારવિભઙ્ગવિભાવના • 1. Desanāhāravibhaṅgavibhāvanā

    ૨. વિચયહારવિભઙ્ગવિભાવના • 2. Vicayahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૩. યુત્તિહારવિભઙ્ગવિભાવના • 3. Yuttihāravibhaṅgavibhāvanā

    ૪. પદટ્ઠાનહારવિભઙ્ગવિભાવના • 4. Padaṭṭhānahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૫. લક્ખણહારવિભઙ્ગવિભાવના • 5. Lakkhaṇahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૬. ચતુબ્યૂહહારવિભઙ્ગવિભાવના • 6. Catubyūhahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૭. આવટ્ટહારવિભઙ્ગવિભાવના • 7. Āvaṭṭahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૮. વિભત્તિહારવિભઙ્ગવિભાવના • 8. Vibhattihāravibhaṅgavibhāvanā

    ૯. પરિવત્તનહારવિભઙ્ગવિભાવના • 9. Parivattanahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧૦. વેવચનહારવિભઙ્ગવિભાવના • 10. Vevacanahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧૧. પઞ્ઞત્તિહારવિભઙ્ગવિભાવના • 11. Paññattihāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧૨. ઓતરણહારવિભઙ્ગવિભાવના • 12. Otaraṇahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧૩. સોધનહારવિભઙ્ગવિભાવના • 13. Sodhanahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧૪. અધિટ્ઠાનહારવિભઙ્ગવિભાવના • 14. Adhiṭṭhānahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧૫. પરિક્ખારહારવિભઙ્ગવિભાવના • 15. Parikkhārahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧૬. સમારોપનહારવિભઙ્ગવિભાવના • 16. Samāropanahāravibhaṅgavibhāvanā

    ૧. દેસનાહારસમ્પાતવિભાવના • 1. Desanāhārasampātavibhāvanā

    ૨. વિચયહારસમ્પાતવિભાવના • 2. Vicayahārasampātavibhāvanā

    ૩. યુત્તિહારસમ્પાતવિભાવના • 3. Yuttihārasampātavibhāvanā

    ૪. પદટ્ઠાનહારસમ્પાતવિભાવના • 4. Padaṭṭhānahārasampātavibhāvanā

    ૫. લક્ખણહારસમ્પાતવિભાવના • 5. Lakkhaṇahārasampātavibhāvanā

    ૬. ચતુબ્યૂહહારસમ્પાતવિભાવના • 6. Catubyūhahārasampātavibhāvanā

    ૭. આવટ્ટહારસમ્પાતવિભાવના • 7. Āvaṭṭahārasampātavibhāvanā

    ૮. વિભત્તિહારસમ્પાતવિભાવના • 8. Vibhattihārasampātavibhāvanā

    ૯. પરિવત્તનહારસમ્પાતવિભાવના • 9. Parivattanahārasampātavibhāvanā

    ૧૦. વેવચનહારસમ્પાતવિભાવના • 10. Vevacanahārasampātavibhāvanā

    ૧૧. પઞ્ઞત્તિહારસમ્પાતવિભાવના • 11. Paññattihārasampātavibhāvanā

    ૧૨. ઓતરણહારસમ્પાતવિભાવના • 12. Otaraṇahārasampātavibhāvanā

    ૧૩. સોધનહારસમ્પાતવિભાવના • 13. Sodhanahārasampātavibhāvanā

    ૧૫. પરિક્ખારહારસમ્પાતવિભાવના • 15. Parikkhārahārasampātavibhāvanā

    ૧૬. સમારોપનહારસમ્પાતવિભાવના • 16. Samāropanahārasampātavibhāvanā

    નયસમુટ્ઠાનવિભાવના • Nayasamuṭṭhānavibhāvanā

    સાસનપટ્ઠાનવિભાવના • Sāsanapaṭṭhānavibhāvanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact