Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૩. નિચ્છવિત્થિસુત્તવણ્ણના

    3. Nicchavitthisuttavaṇṇanā

    ૨૧૪. માતુગામો સસ્સામિકો અત્તનો ફસ્સે અનિસ્સરો. વટ્ટિત્વાતિ ભસ્સિત્વા અપરં ગન્ત્વા.

    214.Mātugāmo sassāmiko attano phasse anissaro. Vaṭṭitvāti bhassitvā aparaṃ gantvā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. નિચ્છવિત્થિસુત્તં • 3. Nicchavitthisuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩. નિચ્છવિત્થિસુત્તવણ્ણના • 3. Nicchavitthisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact