Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / નેત્તિપ્પકરણ-ટીકા • Nettippakaraṇa-ṭīkā

    નિગમનકથાવણ્ણના

    Nigamanakathāvaṇṇanā

    સદ્ધમ્માવતરટ્ઠાનેતિ દેસન્તરતો આગન્ત્વા સદ્ધમ્મસ્સ અવતરણોકાસભૂતે સદ્ધમ્મસ્સવનધારણપરિચયપરિપુચ્છામનસિકારબહુલાનં નિવાસટ્ઠાનતં સન્ધાયેતં વુત્તં, અત્તનો વા સન્તાને પરિયત્તિસદ્ધમ્મસ્સ અનુપ્પવેસનટ્ઠાનતાય એવં વુત્તં. સેસં સુવિઞ્ઞેય્યમેવાતિ.

    Saddhammāvataraṭṭhāneti desantarato āgantvā saddhammassa avataraṇokāsabhūte saddhammassavanadhāraṇaparicayaparipucchāmanasikārabahulānaṃ nivāsaṭṭhānataṃ sandhāyetaṃ vuttaṃ, attano vā santāne pariyattisaddhammassa anuppavesanaṭṭhānatāya evaṃ vuttaṃ. Sesaṃ suviññeyyamevāti.

    નેત્તિઅટ્ઠકથાય લીનત્થવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Nettiaṭṭhakathāya līnatthavaṇṇanā niṭṭhitā.

    નેત્તિપ્પકરણ-ટીકા નિટ્ઠિતા.

    Nettippakaraṇa-ṭīkā niṭṭhitā.




    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / નેત્તિપ્પકરણ-અટ્ઠકથા • Nettippakaraṇa-aṭṭhakathā / નિગમનકથા • Nigamanakathā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ખુદ્દકનિકાય (ટીકા) • Khuddakanikāya (ṭīkā) / નેત્તિવિભાવિની • Nettivibhāvinī / નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact