Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૪. નિસ્સયવારવણ્ણના

    4. Nissayavāravaṇṇanā

    ૩૨૯-૩૩૭. પચ્ચયવારેન નિસ્સયપચ્ચયભાવન્તિ નિસ્સયવારે વુત્તસ્સ નિસ્સયપચ્ચયભાવં નિયમેતુન્તિ અત્થો.

    329-337. Paccayavārena nissayapaccayabhāvanti nissayavāre vuttassa nissayapaccayabhāvaṃ niyametunti attho.

    નિસ્સયવારવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Nissayavāravaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / પટ્ઠાનપાળિ • Paṭṭhānapāḷi / ૧. કુસલત્તિકં • 1. Kusalattikaṃ

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૪. નિસ્સયવારવણ્ણના • 4. Nissayavāravaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact