Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૬. છટ્ઠવગ્ગો

    6. Chaṭṭhavaggo

    ૧. નિયામકથાવણ્ણના

    1. Niyāmakathāvaṇṇanā

    ૪૪૫-૪૪૭. અનિયતો નામ ન હોતીતિ યથા મિચ્છત્તનિયતસ્સ ભવન્તરે અનિયતં નામ હોતિ, એવં એતસ્સ કદાચિપિ અનિયતતા ન હોતીતિ યો નિયામો, સો અસઙ્ખતોતિ અધિપ્પાયો.

    445-447. Aniyatonāma na hotīti yathā micchattaniyatassa bhavantare aniyataṃ nāma hoti, evaṃ etassa kadācipi aniyatatā na hotīti yo niyāmo, so asaṅkhatoti adhippāyo.

    નિયામકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Niyāmakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૫૩) ૧. નિયામકથા • (53) 1. Niyāmakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. નિયામકથાવણ્ણના • 1. Niyāmakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. નિયામકથાવણ્ણના • 1. Niyāmakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact