Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૮. નિયામોક્કન્તિકથાવણ્ણના

    8. Niyāmokkantikathāvaṇṇanā

    ૪૦૩. ઠપેત્વા પારમીપૂરણન્તિ પારમીપૂરણેનેવ તે ‘‘બોધિયા નિયતા નરા’’તિ વુચ્ચન્તીતિ દસ્સેતિ. કેવલઞ્હિ નન્તિઆદિના ચ ન નિયામકસ્સ નામ કસ્સચિ ઉપ્પન્નત્તા બ્યાકરોન્તીતિ દસ્સેતિ.

    403. Ṭhapetvāpāramīpūraṇanti pāramīpūraṇeneva te ‘‘bodhiyā niyatā narā’’ti vuccantīti dasseti. Kevalañhi nantiādinā ca na niyāmakassa nāma kassaci uppannattā byākarontīti dasseti.

    નિયામોક્કન્તિકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Niyāmokkantikathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૪૦) ૮. નિયામોક્કન્તિકથા • (40) 8. Niyāmokkantikathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૮. નિયામોક્કન્તિકથાવણ્ણના • 8. Niyāmokkantikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૮. નિયામોક્કન્તિકથાવણ્ણના • 8. Niyāmokkantikathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact