Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā |
૪. ઓધિસોકથાવણ્ણના
4. Odhisokathāvaṇṇanā
૨૭૪. ઓધિસો ઓધિસોતિ એતસ્સ અત્થં દસ્સેન્તો ‘‘એકદેસેન એકદેસેના’’તિ આહ.
274. Odhisoodhisoti etassa atthaṃ dassento ‘‘ekadesena ekadesenā’’ti āha.
ઓધિસોકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Odhisokathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / ૩. ઓધિસોકથા • 3. Odhisokathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૩. બ્રહ્મચરિયકથા • 3. Brahmacariyakathā
ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૩. બ્રહ્મચરિયકથા • 3. Brahmacariyakathā