Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૧. ઓઘવગ્ગો

    11. Oghavaggo

    ૧-૨. ઓઘસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Oghasuttādivaṇṇanā

    ૧૭૨-૧૭૩. વટ્ટે ઓહનન્તિ ઓસીદાપેન્તીતિ ઓઘા. રૂપારૂપભવેતિ રૂપભવે ચ અરૂપભવે ચ રૂપારૂપતણ્હોપનિસ્સયા રૂપારૂપાવચરકમ્મનિબ્બત્તા ખન્ધા. યોજનટ્ઠેન યોગો.

    172-173. Vaṭṭe ohananti osīdāpentīti oghā. Rūpārūpabhaveti rūpabhave ca arūpabhave ca rūpārūpataṇhopanissayā rūpārūpāvacarakammanibbattā khandhā. Yojanaṭṭhena yogo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. ઓઘસુત્તં • 1. Oghasuttaṃ
    ૨. યોગસુત્તં • 2. Yogasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૨. ઓઘસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Oghasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact