Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૧૫. પન્નરસમવગ્ગો

    15. Pannarasamavaggo

    ૧. પચ્ચયતાકથાવણ્ણના

    1. Paccayatākathāvaṇṇanā

    ૭૧૧-૭૧૭. તસ્મા પચ્ચયતા વવત્થિતાતિ હેતુપચ્ચયભૂતસ્સ ધમ્મસ્સ આરમ્મણપચ્ચયભાવાદિના વિય અધિપતિપચ્ચયતાદિના ચ ન ભવિતબ્બન્તિ હેતુપચ્ચયભાવોયેવેતસ્સ વવત્થિતો હોતીતિ અત્થો.

    711-717. Tasmā paccayatā vavatthitāti hetupaccayabhūtassa dhammassa ārammaṇapaccayabhāvādinā viya adhipatipaccayatādinā ca na bhavitabbanti hetupaccayabhāvoyevetassa vavatthito hotīti attho.

    પચ્ચયતાકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Paccayatākathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૪૫) ૧. પચ્ચયતાકથા • (145) 1. Paccayatākathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. પચ્ચયતાકથાવણ્ણના • 1. Paccayatākathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. પચ્ચયતાકથાવણ્ણના • 1. Paccayatākathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact