Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    પાચિત્તિયયોજના • Pācittiyayojanā

    ૫. પાચિત્તિયકણ્ડં • 5. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. મુસાવાદસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Musāvādasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. ઓમસવાદ સિક્ખાપદં • 2. Omasavāda sikkhāpadaṃ

    ૩. પેસુઞ્ઞસિક્ખાપદં • 3. Pesuññasikkhāpadaṃ

    ૪. પદસોધમ્મસિક્ખાપદં • 4. Padasodhammasikkhāpadaṃ

    ૫. સહસેય્યસિક્ખાપદં • 5. Sahaseyyasikkhāpadaṃ

    ૬. દુતિયસહસેય્યસિક્ખાપદં • 6. Dutiyasahaseyyasikkhāpadaṃ

    ૭. ધમ્મદેસનાસિક્ખાપદં • 7. Dhammadesanāsikkhāpadaṃ

    ૮. ભૂતારોચનસિક્ખાપદં • 8. Bhūtārocanasikkhāpadaṃ

    ૯. દુટ્ઠુલ્લારોચનસિક્ખાપદં • 9. Duṭṭhullārocanasikkhāpadaṃ

    ૧૦. પથવીખણનસિક્ખાપદં • 10. Pathavīkhaṇanasikkhāpadaṃ

    ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    ૧. ભૂતગામસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Bhūtagāmasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. અઞ્ઞવાદકસિક્ખાપદં • 2. Aññavādakasikkhāpadaṃ

    ૩. ઉજ્ઝાપનકસિક્ખાપદં • 3. Ujjhāpanakasikkhāpadaṃ

    ૪. પઠમસેનાસનસિક્ખાપદં • 4. Paṭhamasenāsanasikkhāpadaṃ

    ૫. દુતિયસેનાસનસિક્ખાપદં • 5. Dutiyasenāsanasikkhāpadaṃ

    ૬. અનુપખજ્જસિક્ખાપદં • 6. Anupakhajjasikkhāpadaṃ

    ૭. નિક્કડ્ઢનસિક્ખાપદં • 7. Nikkaḍḍhanasikkhāpadaṃ

    ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદં • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadaṃ

    ૯. મહલ્લકવિહારસિક્ખાપદં • 9. Mahallakavihārasikkhāpadaṃ

    ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદં • 10. Sappāṇakasikkhāpadaṃ

    ૩. ઓવાદવગ્ગો • 3. Ovādavaggo

    ૧. ઓવાદસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Ovādasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. અત્થઙ્ગતસિક્ખાપદં • 2. Atthaṅgatasikkhāpadaṃ

    ૩. ભિક્ખુનુપસ્સયસિક્ખાપદં • 3. Bhikkhunupassayasikkhāpadaṃ

    પકિણ્ણકકથા • Pakiṇṇakakathā

    ૪. આમિસસિક્ખાપદં • 4. Āmisasikkhāpadaṃ

    ૫. ચીવરદાનસિક્ખાપદં • 5. Cīvaradānasikkhāpadaṃ

    ૬. ચીવરસિબ્બનસિક્ખાપદં • 6. Cīvarasibbanasikkhāpadaṃ

    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદં • 7. Saṃvidhānasikkhāpadaṃ

    ૮. નાવાભિરુહનસિક્ખાપદં • 8. Nāvābhiruhanasikkhāpadaṃ

    ૯. પરિપાચિતસિક્ખાપદં • 9. Paripācitasikkhāpadaṃ

    ૧૦. રહોનિસજ્જસિક્ખાપદં • 10. Rahonisajjasikkhāpadaṃ

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૧. આવસથપિણ્ડસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Āvasathapiṇḍasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. ગણભોજનસિક્ખાપદં • 2. Gaṇabhojanasikkhāpadaṃ

    ૩. પરમ્પરભોજનસિક્ખાપદં • 3. Paramparabhojanasikkhāpadaṃ

    ૪. કાણમાતાસિક્ખાપદં • 4. Kāṇamātāsikkhāpadaṃ

    ૫. પઠમપવારણસિક્ખાપદં • 5. Paṭhamapavāraṇasikkhāpadaṃ

    ૬. દુતિયપવારણસિક્ખાપદં • 6. Dutiyapavāraṇasikkhāpadaṃ

    ૭. વિકાલભોજનસિક્ખાપદં • 7. Vikālabhojanasikkhāpadaṃ

    ૮. સન્નિધિકારકસિક્ખાપદં • 8. Sannidhikārakasikkhāpadaṃ

    ૯. પણીતભોજનસિક્ખાપદં • 9. Paṇītabhojanasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દન્તપોનસિક્ખાપદં • 10. Dantaponasikkhāpadaṃ

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૧. અચેલકસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Acelakasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. ઉય્યોજનસિક્ખાપદં • 2. Uyyojanasikkhāpadaṃ

    ૩. સભોજનસિક્ખાપદં • 3. Sabhojanasikkhāpadaṃ

    ૬. ચારિત્તસિક્ખાપદં • 6. Cārittasikkhāpadaṃ

    ૭. મહાનામસિક્ખાપદં • 7. Mahānāmasikkhāpadaṃ

    ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદં • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadaṃ

    ૯. સેનાવાસસિક્ખાપદં • 9. Senāvāsasikkhāpadaṃ

    ૧૦. ઉય્યોધિકસિક્ખાપદં • 10. Uyyodhikasikkhāpadaṃ

    ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    ૧. સુરાપાનસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Surāpānasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. અઙ્ગુલિપતોદકસિક્ખાપદં • 2. Aṅgulipatodakasikkhāpadaṃ

    ૩. હસધમ્મસિક્ખાપદં • 3. Hasadhammasikkhāpadaṃ

    ૪. અનાદરિયસિક્ખાપદં • 4. Anādariyasikkhāpadaṃ

    ૬. જોતિસિક્ખાપદં • 6. Jotisikkhāpadaṃ

    ૭. નહાનસિક્ખાપદં • 7. Nahānasikkhāpadaṃ

    ૮. દુબ્બણ્ણકરણસિક્ખાપદં • 8. Dubbaṇṇakaraṇasikkhāpadaṃ

    ૯. વિકપ્પનસિક્ખાપદં • 9. Vikappanasikkhāpadaṃ

    ૧૦. ચીવરાપનિધાનસિક્ખાપદં • 10. Cīvarāpanidhānasikkhāpadaṃ

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૧. સઞ્ચિચ્ચપાણસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Sañciccapāṇasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદં • 2. Sappāṇakasikkhāpadaṃ

    ૩. ઉક્કોટનસિક્ખાપદં • 3. Ukkoṭanasikkhāpadaṃ

    ૪. દુટ્ઠુલ્લસિક્ખાપદં • 4. Duṭṭhullasikkhāpadaṃ

    ૫. ઊનવીસતિવસ્સસિક્ખાપદં • 5. Ūnavīsativassasikkhāpadaṃ

    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદં • 6. Theyyasatthasikkhāpadaṃ

    ૭. સંવિધાનસિક્ખાપદં • 7. Saṃvidhānasikkhāpadaṃ

    ૮. અરિટ્ઠસિક્ખાપદં • 8. Ariṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૯. ઉક્ખિત્તસમ્ભોગસિક્ખાપદં • 9. Ukkhittasambhogasikkhāpadaṃ

    ૧૦. કણ્ટકસિક્ખાપદં • 10. Kaṇṭakasikkhāpadaṃ

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Sahadhammikasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. વિલેખનસિક્ખાપદં • 2. Vilekhanasikkhāpadaṃ

    ૩. મોહનસિક્ખાપદં • 3. Mohanasikkhāpadaṃ

    ૪. પહારસિક્ખાપદં • 4. Pahārasikkhāpadaṃ

    ૫. તલસત્તિકસિક્ખાપદં • 5. Talasattikasikkhāpadaṃ

    ૬. અમૂલકસિક્ખાપદં • 6. Amūlakasikkhāpadaṃ

    ૭. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદં • 7. Sañciccasikkhāpadaṃ

    ૮. ઉપસ્સુતિસિક્ખાપદં • 8. Upassutisikkhāpadaṃ

    ૯. કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદં • 9. Kammapaṭibāhanasikkhāpadaṃ

    ૧૦. છન્દં અદત્વાગમનસિક્ખાપદં • 10. Chandaṃ adatvāgamanasikkhāpadaṃ

    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદં • 11. Dubbalasikkhāpadaṃ

    ૧૨. પરિણામનસિક્ખાપદં • 12. Pariṇāmanasikkhāpadaṃ

    ૯. રતનવગ્ગો • 9. Ratanavaggo

    ૧. અન્તેપુરસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Antepurasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. રતનસિક્ખાપદં • 2. Ratanasikkhāpadaṃ

    ૩. વિકાલગામપ્પવિસનસિક્ખાપદં • 3. Vikālagāmappavisanasikkhāpadaṃ

    ૪. સૂચિઘરસિક્ખાપદં • 4. Sūcigharasikkhāpadaṃ

    ૫. મઞ્ચસિક્ખાપદં • 5. Mañcasikkhāpadaṃ

    ૬. તૂલોનદ્ધસિક્ખાપદં • 6. Tūlonaddhasikkhāpadaṃ

    ૭. નિસીદનસિક્ખાપદં • 7. Nisīdanasikkhāpadaṃ

    ૮. કણ્ડુપટિચ્છાદિસિક્ખાપદં • 8. Kaṇḍupaṭicchādisikkhāpadaṃ

    ૯. વસ્સિકસાટિકસિક્ખાપદં • 9. Vassikasāṭikasikkhāpadaṃ

    ૧૦. નન્દત્થેરસિક્ખાપદં • 10. Nandattherasikkhāpadaṃ

    ૬. પાટિદેસનીયકણ્ડં • 6. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપાટિદેસનીયસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamapāṭidesanīyasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyapāṭidesanīyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયપાટિદેસનીયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyapāṭidesanīyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થપાટિદેસનીયસિક્ખાપદં • 4. Catutthapāṭidesanīyasikkhāpadaṃ

    ૭. સેખિયકણ્ડં • 7. Sekhiyakaṇḍaṃ

    ૧. પરિમણ્ડલવગ્ગ-અત્થયોજના • 1. Parimaṇḍalavagga-atthayojanā

    ૨. ઉજ્જગ્ઘિકવગ્ગ-અત્થયોજના • 2. Ujjagghikavagga-atthayojanā

    ૩. ખમ્ભકતવગ્ગ-અત્થયોજના • 3. Khambhakatavagga-atthayojanā

    ૪. સક્કચ્ચવગ્ગ-અત્થયોજના • 4. Sakkaccavagga-atthayojanā

    ૫. કબળવગ્ગ-અત્થયોજના • 5. Kabaḷavagga-atthayojanā

    ૬. સુરુસુરુવગ્ગ-અત્થયોજના • 6. Surusuruvagga-atthayojanā

    ૭. પાદુકવગ્ગ-અત્થયોજના • 7. Pādukavagga-atthayojanā

    ૮. સત્તાધિકરણસમથ-અત્થયોજના • 8. Sattādhikaraṇasamatha-atthayojanā

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો • Bhikkhunīvibhaṅgo

    ૧. પારાજિકકણ્ડઅત્થયોજના • 1. Pārājikakaṇḍaatthayojanā

    ૧. પઠમપારાજિકસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamapārājikasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયપારાજિકસિક્ખાપદં • 2. Dutiyapārājikasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયપારાજિકસિક્ખાપદં • 3. Tatiyapārājikasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થપારાજિકસિક્ખાપદં • 4. Catutthapārājikasikkhāpadaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasaṅghādisesasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 4. Catutthasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 9. Navamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 10. Dasamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૩. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • 3. Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamanissaggiyapācittiyasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 4. Catutthanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 5. Pañcamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 7. Sattamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 9. Navamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 10. Dasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૧૧. એકાદસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 11. Ekādasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૧૨. દ્વાદસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 12. Dvādasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ

    ૪. પાચિત્તિયકણ્ડં • 4. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. લસુણવગ્ગો • 1. Lasuṇavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૨. અન્ધકારવગ્ગો • 2. Andhakāravaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૩. નગ્ગવગ્ગો • 3. Naggavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૪. તુવટ્ટવગ્ગો • 4. Tuvaṭṭavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬-૯. છટ્ઠાદિસિક્ખાપદં • 6-9. Chaṭṭhādisikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગો • 5. Cittāgāravaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૬. આરામવગ્ગો • 6. Ārāmavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩-૪. તતિય-ચતુત્થસિક્ખાપદં • 3-4. Tatiya-catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭-૯. સત્તમ-અટ્ઠમ-નવમસિક્ખાપદં • 7-9. Sattama-aṭṭhama-navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૭. ગબ્ભિનિવગ્ગો • 7. Gabbhinivaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫-૯. પઞ્ચમાદિસિક્ખાપદં • 5-9. Pañcamādisikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૮. કુમારિભૂતવગ્ગો • 8. Kumāribhūtavaggo

    ૧-૨-૩. પઠમ-દુતિય-તતિયસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1-2-3. Paṭhama-dutiya-tatiyasikkhāpada-atthayojanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬-૭-૮. છટ્ઠ-સત્તમ-અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 6-7-8. Chaṭṭha-sattama-aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદં • 11. Ekādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૨. દ્વાદસમસિક્ખાપદં • 12. Dvādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં • 13. Terasamasikkhāpadaṃ

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગો • 9. Chattupāhanavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 1. Paṭhamasikkhāpada-atthayojanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮-૧૦. અટ્ઠમાદિસિક્ખાપદં • 8-10. Aṭṭhamādisikkhāpadaṃ

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદં • 11. Ekādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૨. દ્વાદસમસિક્ખાપદં • 12. Dvādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં • 13. Terasamasikkhāpadaṃ

    ૫. પાટિદેસનીયસિક્ખાપદ-અત્થયોજના • 5. Pāṭidesanīyasikkhāpada-atthayojanā

    મહાવગ્ગયોજના • Mahāvaggayojanā

    ૧. મહાખન્ધકં • 1. Mahākhandhakaṃ

    ૧. બોધિકથા • 1. Bodhikathā

    ૨. અજપાલકથા • 2. Ajapālakathā

    ૩. મુચલિન્દકથા • 3. Mucalindakathā

    ૪. રાજાયતનકથા • 4. Rājāyatanakathā

    ૫. બ્રહ્મયાચનકથા • 5. Brahmayācanakathā

    ૬. પઞ્ચવગ્ગિયકથા • 6. Pañcavaggiyakathā

    ૭. પબ્બજ્જાકથા • 7. Pabbajjākathā

    ૧૦. દુતિયમારકથા • 10. Dutiyamārakathā

    ૧૧. ભદ્દવગ્ગિયકથા • 11. Bhaddavaggiyakathā

    ૧૨. ઉરુવેલપાટિહારિયકથા • 12. Uruvelapāṭihāriyakathā

    ૧૩. બિમ્બિસારસમાગમકથા • 13. Bimbisārasamāgamakathā

    ૧૪. સારિપુત્તમોગ્ગલ્લાન પબ્બજ્જાકથા • 14. Sāriputtamoggallāna pabbajjākathā

    ૧૫. ઉપજ્ઝાયવત્તકથા • 15. Upajjhāyavattakathā

    ૧૬. સદ્ધિવિહારિકવત્તકથા • 16. Saddhivihārikavattakathā

    નસમ્માવત્તનાદિકથા • Nasammāvattanādikathā

    રાધબ્રાહ્મણવત્થુકથા • Rādhabrāhmaṇavatthukathā

    ૧૮. આચરિયવત્તકથા • 18. Ācariyavattakathā

    ૨૦. પણામનાખમાપનાકથા • 20. Paṇāmanākhamāpanākathā

    ૨૨. નિસ્સયપટિપ્પસ્સદ્ધિકથા • 22. Nissayapaṭippassaddhikathā

    ૨૩. ઉપસમ્પાદેતબ્બપઞ્ચકકથા • 23. Upasampādetabbapañcakakathā

    ૨૪. ઉપસમ્પાદેતબ્બછક્કકથા • 24. Upasampādetabbachakkakathā

    ૨૫. અઞ્ઞતિત્થિયપુબ્બવત્થુકથા • 25. Aññatitthiyapubbavatthukathā

    ૨૬. પઞ્ચાબાધવત્થુકથા • 26. Pañcābādhavatthukathā

    ૨૭. રાજભટવત્થુકથા • 27. Rājabhaṭavatthukathā

    ૨૮. ચોરવત્થુકથા • 28. Coravatthukathā

    ૩૩. ઇણાયિકવત્થુકથા • 33. Iṇāyikavatthukathā

    ૩૪. દાસવત્થુકથા • 34. Dāsavatthukathā

    ૩૫. કમ્મારભણ્ડુવત્થુઆદિકથા • 35. Kammārabhaṇḍuvatthuādikathā

    ૪૦. નિસ્સયમુચ્ચનકકથા • 40. Nissayamuccanakakathā

    ૪૧. રાહુલવત્થુકથા • 41. Rāhulavatthukathā

    ૪૨. સિક્ખાપદદણ્ડકમ્મવત્થુકથા • 42. Sikkhāpadadaṇḍakammavatthukathā

    ૪૩. અનાપુચ્છાવરણવત્થુઆદિકથા • 43. Anāpucchāvaraṇavatthuādikathā

    ૪૭. પણ્ડકવત્થુકથા • 47. Paṇḍakavatthukathā

    ૪૮. થેય્યસંવાસકવત્થુકથા • 48. Theyyasaṃvāsakavatthukathā

    ૪૮. તિત્થિયપક્કન્તકકથા • 48. Titthiyapakkantakakathā

    ૪૯. તિરચ્છાનગતવત્થુ • 49. Tiracchānagatavatthu

    ૫૦. માતુઘાતકાદિવત્થુકથા • 50. Mātughātakādivatthukathā

    ૫૪. ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથા • 54. Ubhatobyañjanakavatthukathā

    ૫૫. અનુપજ્ઝાયકાદિવત્થુકથા • 55. Anupajjhāyakādivatthukathā

    ૫૬. અપત્તકાદિવત્થુકથા • 56. Apattakādivatthukathā

    ૫૭. હત્થચ્છિન્નાદિવત્થુકથા • 57. Hatthacchinnādivatthukathā

    ૫૮. અલજ્જીનિસ્સયવત્થુકથા • 58. Alajjīnissayavatthukathā

    ૫૯. ગમિકાદિનિસ્સયવત્થુકથા • 59. Gamikādinissayavatthukathā

    ૬૩. ઉપસમ્પદાવિધિકથા • 63. Upasampadāvidhikathā

    ૬૪. ચત્તારોનિસ્સયાદિકથા • 64. Cattāronissayādikathā

    ૨. ઉપોસથક્ખન્ધકં • 2. Uposathakkhandhakaṃ

    ૬૮. સન્નિપાતાનુજાનનાદિકથા • 68. Sannipātānujānanādikathā

    ૭૧. સીમાનુજાનનકથા • 71. Sīmānujānanakathā

    ૭૨. ઉપોસથાગારાદિકથા • 72. Uposathāgārādikathā

    ૭૪. અવિપ્પવાસસીમાનુજાનનકથા • 74. Avippavāsasīmānujānanakathā

    ૭૬. ગામસીમાદિકથા • 76. Gāmasīmādikathā

    ૭૭. ઉપોસથભેદાદિકથા • 77. Uposathabhedādikathā

    ૭૮. પાતિમોક્ખુદ્દેસકથા • 78. Pātimokkhuddesakathā

    ૮૨. અધમ્મકમ્મપટિક્કોસનાદિકથા • 82. Adhammakammapaṭikkosanādikathā

    ૮૩. પાતિમોક્ખુદ્દેસકઅજ્ઝેસનાદિકથા • 83. Pātimokkhuddesakaajjhesanādikathā

    ૮૪. પક્ખગણનાદિઉગ્ગહણાનુજાનનકથા • 84. Pakkhagaṇanādiuggahaṇānujānanakathā

    ૮૬. દિસંગમિકાદિવત્થુકથા • 86. Disaṃgamikādivatthukathā

    ૮૭. પારિસુદ્ધિદાનકથા • 87. Pārisuddhidānakathā

    ૮૮. છન્દદાનકથા • 88. Chandadānakathā

    ૯૧. સઙ્ઘુપોસથાદિકથા • 91. Saṅghuposathādikathā

    ૯૨. આપત્તિપટિકમ્મવિધિકથા • 92. Āpattipaṭikammavidhikathā

    ૯૫. અનાપત્તિપન્નરસકાદિકથા • 95. Anāpattipannarasakādikathā

    ૧૦૦. સીમોક્કન્તિકપેય્યાલકથા • 100. Sīmokkantikapeyyālakathā

    ૧૦૧. લિઙ્ગાદિદસ્સનકથા • 101. Liṅgādidassanakathā

    ૧૦૩. નગન્તબ્બગન્તબ્બવારકથા • 103. Nagantabbagantabbavārakathā

    ૧૦૫. વજ્જનીયપુગ્ગલસન્દસ્સનકથા • 105. Vajjanīyapuggalasandassanakathā

    ૩. વસ્સૂપનાયિકક્ખન્ધકં • 3. Vassūpanāyikakkhandhakaṃ

    ૧૦૭. વસ્સૂપનાયિકાનુજાનનકથા • 107. Vassūpanāyikānujānanakathā

    ૧૦૮. વસ્સાનેચારિકાપટિક્ખેપાદિકથા • 108. Vassānecārikāpaṭikkhepādikathā

    ૧૦૯. સત્તાહકરણીયાનુજાનનકથા • 109. Sattāhakaraṇīyānujānanakathā

    ૧૧૦. પઞ્ચન્નં અપ્પહિતેપિ અનુજાનનકથા • 110. Pañcannaṃ appahitepi anujānanakathā

    ૧૧૨. પહિતેયેવઅનુજાનનકથા • 112. Pahiteyevaanujānanakathā

    ૧૧૩. અન્તરાયે અનાપત્તિવસ્સચ્છેદકથા • 113. Antarāye anāpattivassacchedakathā

    ૧૧૪. સઙ્ઘભેદે અનાપત્તિવસ્સચ્છેદકથા • 114. Saṅghabhede anāpattivassacchedakathā

    ૧૧૫. વજાદીસુ વસ્સૂપગમનકથા • 115. Vajādīsu vassūpagamanakathā

    ૧૧૬. વસ્સં અનુપગન્તબ્બટ્ઠાનકથા • 116. Vassaṃ anupagantabbaṭṭhānakathā

    ૧૧૭. અધમ્મિકકતિકાકથા • 117. Adhammikakatikākathā

    ૧૧૮. પટિસ્સવદુક્કટાપત્તિકથા • 118. Paṭissavadukkaṭāpattikathā

    ૪. પવારણાક્ખન્ધકં • 4. Pavāraṇākkhandhakaṃ

    ૧૨૦. અફાસુકવિહારકથા • 120. Aphāsukavihārakathā

    ૧૨૧. પવારણાભેદકથા • 121. Pavāraṇābhedakathā

    ૧૪૦. દ્વેવાચિકાદિપવારણાકથા • 140. Dvevācikādipavāraṇākathā

    ૧૪૧. પવારણાટ્ઠપનકથા • 141. Pavāraṇāṭṭhapanakathā

    ૧૪૩. વત્થુટ્ઠપનાદિકથા • 143. Vatthuṭṭhapanādikathā

    ૧૪૪. ભણ્ડનકારકવત્થુકથા • 144. Bhaṇḍanakārakavatthukathā

    ૧૪૫. પવારણાસઙ્ગહકથા • 145. Pavāraṇāsaṅgahakathā

    ૫. ચમ્મક્ખન્ધકં • 5. Cammakkhandhakaṃ

    ૧૪૭. સોણકોળિવિસવત્થુકથા • 147. Soṇakoḷivisavatthukathā

    ૧૪૮. દિગુણાદિઉપાહનપટિક્ખેપકથા • 148. Diguṇādiupāhanapaṭikkhepakathā

    ૧૪૯. સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપકથા • 149. Sabbanīlikādipaṭikkhepakathā

    ૧૫૧. અજ્ઝારામે ઉપાહનપટિક્ખેપકથા • 151. Ajjhārāme upāhanapaṭikkhepakathā

    ૧૫૩. યાનાદિપટિક્ખેપકથા • 153. Yānādipaṭikkhepakathā

    ૧૫૪. ઉચ્ચાસયનમહાસયનપટિક્ખેપકથા • 154. Uccāsayanamahāsayanapaṭikkhepakathā

    ૧૫૫. સબ્બચમ્મપટિક્ખેપાદિકથા • 155. Sabbacammapaṭikkhepādikathā

    ૧૫૭. સોણકુટિકણ્ણવત્થુકથા • 157. Soṇakuṭikaṇṇavatthukathā

    ૬. ભેસજ્જક્ખન્ધકં • 6. Bhesajjakkhandhakaṃ

    ૧૬૦. પઞ્ચભેસજ્જાદિકથા • 160. Pañcabhesajjādikathā

    ૧૬૧. મૂલાદિભેસજ્જકથા • 161. Mūlādibhesajjakathā

    ૧૬૩. ગુળાદિઅનુજાનનકથા • 163. Guḷādianujānanakathā

    ૧૬૭. સત્થકમ્મપટિક્ખેપકથા • 167. Satthakammapaṭikkhepakathā

    ૧૬૯. હત્થિમંસાદિપટિક્ખેપકથા • 169. Hatthimaṃsādipaṭikkhepakathā

    ૧૭૦. યાગુમધુગોળકાદિકથા • 170. Yāgumadhugoḷakādikathā

    ૧૭૩. પાટલિગામવત્થુકથા • 173. Pāṭaligāmavatthukathā

    ૧૭૮. સીહસેનાપતિવત્થુકથા • 178. Sīhasenāpativatthukathā

    ૧૭૯. કપ્પિયભૂમિઅનુજાનનકથા • 179. Kappiyabhūmianujānanakathā

    ૧૮૦. મેણ્ડકગહપતિવત્થુકથા • 180. Meṇḍakagahapativatthukathā

    ૧૮૨. કેણિયજટિલવત્થુકથા • 182. Keṇiyajaṭilavatthukathā

    ૧૮૩. રોજમલ્લાદિવત્થુકથા • 183. Rojamallādivatthukathā

    ૧૮૫. ચતુમહાપદેસકથા • 185. Catumahāpadesakathā

    ૭. કથિનક્ખન્ધકં • 7. Kathinakkhandhakaṃ

    ૧૮૭. કથિનાનુજાનનકથા • 187. Kathinānujānanakathā

    ૧૮૮. આદાયસત્તકકથા • 188. Ādāyasattakakathā

    ૮. ચીવરક્ખન્ધકં • 8. Cīvarakkhandhakaṃ

    ૨૦૨. જીવકવત્થુકથા • 202. Jīvakavatthukathā

    ૨૦૩. સેટ્ઠિભરિયાદિવત્થુકથા • 203. Seṭṭhibhariyādivatthukathā

    ૨૦૫. રાજગહસેટ્ઠિવત્થુકથા • 205. Rājagahaseṭṭhivatthukathā

    ૨૦૭. પજ્જોતરાજવત્થુકથા • 207. Pajjotarājavatthukathā

    ૨૦૮. સિવેય્યકદુસ્સયુગકથા • 208. Siveyyakadussayugakathā

    ૨૦૯. સમત્તિંસવિરેચનકથા • 209. Samattiṃsavirecanakathā

    ૨૧૦. વરયાચનકથા • 210. Varayācanakathā

    ૨૧૧. કમ્બલાનુજાનનાદિકથા • 211. Kambalānujānanādikathā

    ૨૧૩. ચીવરપટિગ્ગાહકસમ્મુતિકથા • 213. Cīvarapaṭiggāhakasammutikathā

    ૨૧૪. ભણ્ડાગારસમ્મુતિઆદિકથા • 214. Bhaṇḍāgārasammutiādikathā

    ૨૧૫. ચીવરરજનકથા • 215. Cīvararajanakathā

    ૨૧૬. છિન્નકચીવરાનુજાનનકથા • 216. Chinnakacīvarānujānanakathā

    ૨૧૭. તિચીવરાનુજાનનકથા • 217. Ticīvarānujānanakathā

    ૨૧૮. અતિરેકચીવરાદિકથા • 218. Atirekacīvarādikathā

    ૨૨૧. પચ્છિમવિકપ્પનુપગચીવરાદિકથા • 221. Pacchimavikappanupagacīvarādikathā

    ૨૨૨. સઙ્ઘિકચીવરુપ્પાદકથા • 222. Saṅghikacīvaruppādakathā

    ૨૨૩. ઉપનન્દસક્યપુત્તવત્થુકથા • 223. Upanandasakyaputtavatthukathā

    ૨૨૪. ગિલાનવત્થુકથા • 224. Gilānavatthukathā

    ૨૨૫. મતસન્તકકથા • 225. Matasantakakathā

    ૨૨૭. કુસચીરાદિપટિક્ખેપકથા • 227. Kusacīrādipaṭikkhepakathā

    ૨૩૦. સઙ્ઘે ભિન્ને ચીવરુપ્પાદકથા • 230. Saṅghe bhinne cīvaruppādakathā

    ૨૩૨. અટ્ઠચીવરમાતિકાકથા • 232. Aṭṭhacīvaramātikākathā

    ૯. ચમ્પેય્યક્ખન્ધકં • 9. Campeyyakkhandhakaṃ

    ૨૩૪. કસ્સપગોત્તભિક્ખુવત્થુકથા • 234. Kassapagottabhikkhuvatthukathā

    ૨૩૬. ઞત્તિવિપન્નકમ્માદિકથા • 236. Ñattivipannakammādikathā

    ૨૩૭. ચતુવગ્ગકરણાદિકથા • 237. Catuvaggakaraṇādikathā

    ૨૩૯. દ્વેનિસ્સારણાદિકથા • 239. Dvenissāraṇādikathā

    ૨૪૧. ઉપાલિપુચ્છાકથા • 241. Upālipucchākathā

    ૨૪૨. તજ્જનીયકમ્મકથા • 242. Tajjanīyakammakathā

    ૧૦. કોસમ્બકક્ખન્ધકં • 10. Kosambakakkhandhakaṃ

    ૨૭૧. કોસમ્બકવિવાદકથા • 271. Kosambakavivādakathā

    ૨૭૫. પાલિલેય્યકગમનકથા • 275. Pālileyyakagamanakathā

    ૨૭૬. અટ્ઠારસવત્થુકથા • 276. Aṭṭhārasavatthukathā

    પાચિત્યાદિયોજના • Pācityādiyojanā

    ચૂળવગ્ગયોજના • Cūḷavaggayojanā

    ૧. કમ્મક્ખન્ધકં • 1. Kammakkhandhakaṃ

    ૧. તજ્જનીયકમ્મકથા • 1. Tajjanīyakammakathā

    અધમ્મકમ્મદ્વાદસકકથા • Adhammakammadvādasakakathā

    નપ્પટિપ્પસ્સમ્ભેતબ્બઅટ્ઠારસકાદિકથા • Nappaṭippassambhetabbaaṭṭhārasakādikathā

    ૨. નિયસ્સકમ્મકથા • 2. Niyassakammakathā

    ૩. પબ્બાજનીયકમ્મકથા • 3. Pabbājanīyakammakathā

    ૪. પટિસારણીયકમ્મકથા • 4. Paṭisāraṇīyakammakathā

    અધમ્મકમ્માદિદ્વાદસકકથા • Adhammakammādidvādasakakathā

    ૫. આપત્તિયા અદસ્સને ઉક્ખેપનીયકમ્મકથા • 5. Āpattiyā adassane ukkhepanīyakammakathā

    ૨. પારિવાસિકક્ખન્ધકં • 2. Pārivāsikakkhandhakaṃ

    ૧. પારિવાસિકવત્તકથા • 1. Pārivāsikavattakathā

    ૨. મૂલાયપટિકસ્સનારહવત્તકથા • 2. Mūlāyapaṭikassanārahavattakathā

    ૪. માનત્તાચારિકવત્તકથા • 4. Mānattācārikavattakathā

    ૩. સમુચ્ચયક્ખન્ધકં • 3. Samuccayakkhandhakaṃ

    ૧. સુક્કવિસ્સટ્ઠિકથા • 1. Sukkavissaṭṭhikathā

    ૨. પરિવાસકથા • 2. Parivāsakathā

    પટિચ્છન્નપરિવાસકથા • Paṭicchannaparivāsakathā

    સમોધાનપરિવાસકથા • Samodhānaparivāsakathā

    અગ્ઘસમોધાનપરિવાસકથા • Agghasamodhānaparivāsakathā

    સુદ્ધન્તપરિવાસાદિકથા • Suddhantaparivāsādikathā

    ૮. દ્વેભિક્ખુવારએકાદસકાદિકથા • 8. Dvebhikkhuvāraekādasakādikathā

    ૪. સમથક્ખન્ધકં • 4. Samathakkhandhakaṃ

    ૧. સમ્મુખાવિનયકથા • 1. Sammukhāvinayakathā

    ૨. સતિવિનયકથા • 2. Sativinayakathā

    ૩. અમૂળ્હવિનયકથા • 3. Amūḷhavinayakathā

    ૪. પટિઞ્ઞાતકરણકથા • 4. Paṭiññātakaraṇakathā

    ૫. યેભુય્યસિકાકથા • 5. Yebhuyyasikākathā

    ૬. તસ્સપાપિયસિકાકથા • 6. Tassapāpiyasikākathā

    ૭. તિણવત્થારકાદિકથા • 7. Tiṇavatthārakādikathā

    ૮. અધિકરણકથા • 8. Adhikaraṇakathā

    ૯. અધિકરણવૂપસમનસમથકથા • 9. Adhikaraṇavūpasamanasamathakathā

    તિવિધસલાકગ્ગાહકથા • Tividhasalākaggāhakathā

    તસ્સપાપિયસિકાવિનયકથા • Tassapāpiyasikāvinayakathā

    ૫. ખુદ્દકવત્થુક્ખન્ધકં • 5. Khuddakavatthukkhandhakaṃ

    ખુદ્દકવત્થુકથા • Khuddakavatthukathā

    ૬. સેનાસનક્ખન્ધકં • 6. Senāsanakkhandhakaṃ

    વિહારાનુજાનનકથા • Vihārānujānanakathā

    આસનપ્પટિબાહનાદિકથા • Āsanappaṭibāhanādikathā

    સેનાસનગ્ગાહકથા • Senāsanaggāhakathā

    ઉપનન્દવત્થુકથા • Upanandavatthukathā

    અવિસ્સજ્જિયવત્થુકથા • Avissajjiyavatthukathā

    નવકમ્મદાનકથા • Navakammadānakathā

    અઞ્ઞત્રપરિભોગપટિક્ખેપાદિકથા • Aññatraparibhogapaṭikkhepādikathā

    સઙ્ઘભત્તાદિઅનુજાનનકથા • Saṅghabhattādianujānanakathā

    ઉદ્દેસભત્તકથા • Uddesabhattakathā

    નિમન્તનભત્તકથા • Nimantanabhattakathā

    સલાકભત્તકથા • Salākabhattakathā

    પક્ખિકભત્તાદિકથા • Pakkhikabhattādikathā

    ૭. સઙ્ઘભેદકક્ખન્ધકં • 7. Saṅghabhedakakkhandhakaṃ

    છસક્યપબ્બજ્જાકથા • Chasakyapabbajjākathā

    પકાસનીયકમ્માદિકથા • Pakāsanīyakammādikathā

    સઙ્ઘભેદકથા • Saṅghabhedakathā

    ઉપાલિપઞ્હાકથા • Upālipañhākathā

    ૮. વત્તક્ખન્ધકં • 8. Vattakkhandhakaṃ

    ૧. આગન્તુકવત્તકથા • 1. Āgantukavattakathā

    ૨. આવાસિકવત્તકથા • 2. Āvāsikavattakathā

    ૩. ગમિકવત્તકથા • 3. Gamikavattakathā

    ૪. અનુમોદનવત્તકથા • 4. Anumodanavattakathā

    ૫. ભત્તગ્ગવત્તકથા • 5. Bhattaggavattakathā

    ૬. પિણ્ડચારિકવત્તકથા • 6. Piṇḍacārikavattakathā

    ૭. આરઞ્ઞિકવત્તકથા • 7. Āraññikavattakathā

    ૮. સેનાસનવત્તકથા • 8. Senāsanavattakathā

    ૯. જન્તાઘરવત્તાદિકથા • 9. Jantāgharavattādikathā

    ૯. પાતિમોક્ખટ્ઠપનક્ખન્ધકં • 9. Pātimokkhaṭṭhapanakkhandhakaṃ

    ૧. પાતિમોક્ખુદ્દેસયાચનકથા • 1. Pātimokkhuddesayācanakathā

    ૪. પાતિમોક્ખસવનારહકથા • 4. Pātimokkhasavanārahakathā

    ૫. ધમ્મિકાધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથા • 5. Dhammikādhammikapātimokkhaṭṭhapanakathā

    ૬. ધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથા • 6. Dhammikapātimokkhaṭṭhapanakathā

    ૭. અત્તાદાનઅઙ્ગકથા • 7. Attādānaaṅgakathā

    ૮. ચોદકેન પચ્ચવેક્ખિતબ્બધમ્મકથા • 8. Codakena paccavekkhitabbadhammakathā

    ૯. ચોદકેન ઉપટ્ઠાપેતબ્બકથા • 9. Codakena upaṭṭhāpetabbakathā

    ૧૦. ચોદકચુદિતકપટિસંયુત્તકથા • 10. Codakacuditakapaṭisaṃyuttakathā

    ૧૦. ભિક્ખુનિક્ખન્ધકં • 10. Bhikkhunikkhandhakaṃ

    મહાપજાપતિગોતમીવત્થુકથા • Mahāpajāpatigotamīvatthukathā

    ભિક્ખુનીઉપસમ્પદાનુજાનનકથા • Bhikkhunīupasampadānujānanakathā

    ૧૧. પઞ્ચસતિકક્ખન્ધકં • 11. Pañcasatikakkhandhakaṃ

    ૧. ખુદ્દાનુખુદ્દકસિક્ખાપદકથા • 1. Khuddānukhuddakasikkhāpadakathā

    ૧૨. સત્તસતિકક્ખન્ધકં • 12. Sattasatikakkhandhakaṃ

    દસવત્થુકથા • Dasavatthukathā

    પાચિત્યાદિયોજના • Pācityādiyojanā

    પરિવારવગ્ગયોજના • Parivāravaggayojanā

    સોળસમહાવારો • Soḷasamahāvāro

    પઞ્ઞત્તિવારયોજના • Paññattivārayojanā

    કતાપત્તિવારાદિવણ્ણના • Katāpattivārādivaṇṇanā

    સમુટ્ઠાનસીસવણ્ણના • Samuṭṭhānasīsavaṇṇanā

    સમુટ્ઠાનસીસો • Samuṭṭhānasīso

    પઠમપારાજિકસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Paṭhamapārājikasamuṭṭhānavaṇṇanā

    દુતિયપારાજિકસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Dutiyapārājikasamuṭṭhānavaṇṇanā

    સઞ્ચરિત્તસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Sañcarittasamuṭṭhānavaṇṇanā

    સમનુભાસનાસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Samanubhāsanāsamuṭṭhānavaṇṇanā

    કથિનસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Kathinasamuṭṭhānavaṇṇanā

    એળકલોમસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Eḷakalomasamuṭṭhānavaṇṇanā

    પદસોધમ્મસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Padasodhammasamuṭṭhānavaṇṇanā

    અદ્ધાનસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Addhānasamuṭṭhānavaṇṇanā

    થેય્યસત્થસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Theyyasatthasamuṭṭhānavaṇṇanā

    ધમ્મદેસનાસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Dhammadesanāsamuṭṭhānavaṇṇanā

    અન્તરપેય્યાલ કતિપુચ્છાવારવણ્ણના • Antarapeyyāla katipucchāvāravaṇṇanā

    ખન્ધકપુચ્છાવારો • Khandhakapucchāvāro

    પુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Pucchāvissajjanāvaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો • Ekuttarikanayo

    એકુત્તરિકનયો એકકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo ekakavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો દુકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo dukavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો તિકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo tikavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો ચતુક્કવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo catukkavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો પઞ્ચકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo pañcakavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો છક્કવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo chakkavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો સત્તકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo sattakavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો અટ્ઠકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo aṭṭhakavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો નવકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo navakavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો દસકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo dasakavāravaṇṇanā

    એકુત્તરિકનયો એકાદસકવારવણ્ણના • Ekuttarikanayo ekādasakavāravaṇṇanā

    ઉપોસથાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જના • Uposathādipucchāvissajjanā

    અત્થવસપકરણવણ્ણના • Atthavasapakaraṇavaṇṇanā

    પઠમગાથાસઙ્ગણિકં • Paṭhamagāthāsaṅgaṇikaṃ

    સત્તનગરેસુ પઞ્ઞત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • Sattanagaresu paññattasikkhāpadavaṇṇanā

    ચતુવિપત્તિવણ્ણના • Catuvipattivaṇṇanā

    છેદનકાદિવણ્ણના • Chedanakādivaṇṇanā

    અસાધારણાદિવણ્ણના • Asādhāraṇādivaṇṇanā

    પારાજિકાદિઆપત્તિવણ્ણના • Pārājikādiāpattivaṇṇanā

    અધિકરણભેદં • Adhikaraṇabhedaṃ

    ઉક્કોટનભેદાદિવણ્ણના • Ukkoṭanabhedādivaṇṇanā

    અધિકરણનિદાનાદિવણ્ણના • Adhikaraṇanidānādivaṇṇanā

    સત્તસમથનિદાનવણ્ણના • Sattasamathanidānavaṇṇanā

    સત્તસમથનાનાત્થાદિવણ્ણના • Sattasamathanānātthādivaṇṇanā

    દુતિયગાથાસઙ્ગણિકં • Dutiyagāthāsaṅgaṇikaṃ

    ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ચોદનાકણ્ડં • Codanākaṇḍaṃ

    અનુવિજ્જકકિચ્ચવણ્ણના • Anuvijjakakiccavaṇṇanā

    ચોદકપુચ્છાવિસ્સજ્જના • Codakapucchāvissajjanā

    ચૂળસઙ્ગામં • Cūḷasaṅgāmaṃ

    અનુવિજ્જકસ્સ પટિપત્તિવણ્ણના • Anuvijjakassa paṭipattivaṇṇanā

    મહાસઙ્ગામં • Mahāsaṅgāmaṃ

    વોહરન્તેન જાનિતબ્બાદિવણ્ણના • Voharantena jānitabbādivaṇṇanā

    અગતિઅગન્તબ્બવણ્ણના • Agatiagantabbavaṇṇanā

    કથિનભેદં • Kathinabhedaṃ

    કથિનઅત્થતાદિવણ્ણના • Kathinaatthatādivaṇṇanā

    પુબ્બકરણનિદાનાદિવિભાગવણ્ણના • Pubbakaraṇanidānādivibhāgavaṇṇanā

    કથિનાદિજાનિતબ્બવિભાગવણ્ણના • Kathinādijānitabbavibhāgavaṇṇanā

    ઉપાલિપઞ્ચકં • Upālipañcakaṃ

    અનિસ્સિતવગ્ગવણ્ણના • Anissitavaggavaṇṇanā

    નપ્પટિપ્પસ્સમ્ભનવગ્ગવણ્ણના • Nappaṭippassambhanavaggavaṇṇanā

    વોહારવગ્ગવણ્ણના • Vohāravaggavaṇṇanā

    દિટ્ઠાવિકમ્મવગ્ગવણ્ણના • Diṭṭhāvikammavaggavaṇṇanā

    મુસાવાદવગ્ગવણ્ણના • Musāvādavaggavaṇṇanā

    ભિક્ખુનોવાદવગ્ગવણ્ણના • Bhikkhunovādavaggavaṇṇanā

    ઉબ્બાહિકવગ્ગવણ્ણના • Ubbāhikavaggavaṇṇanā

    અધિકરણવૂપસમવગ્ગવણ્ણના • Adhikaraṇavūpasamavaggavaṇṇanā

    સઙ્ઘભેદવગ્ગદ્વયવણ્ણના • Saṅghabhedavaggadvayavaṇṇanā

    આવાસિકવગ્ગવણ્ણના • Āvāsikavaggavaṇṇanā

    કથિનત્થારવગ્ગવણ્ણના • Kathinatthāravaggavaṇṇanā

    આપત્તિસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Āpattisamuṭṭhānavaṇṇanā

    અપરદુતિયગાથાસઙ્ગણિકં • Aparadutiyagāthāsaṅgaṇikaṃ

    (૧) કાયિકાદિઆપત્તિવણ્ણના • (1) Kāyikādiāpattivaṇṇanā

    (૨) દેસનાગામિનિયાદિવણ્ણના • (2) Desanāgāminiyādivaṇṇanā

    (૩) પાચિત્તિયવણ્ણના • (3) Pācittiyavaṇṇanā

    (૪) અવન્દનીયપુગ્ગલાદિવણ્ણના • (4) Avandanīyapuggalādivaṇṇanā
