Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. પદેસસુત્તવણ્ણના

    6. Padesasuttavaṇṇanā

    ૩૯૨. છટ્ઠે પદેસં ભાવિતત્તાતિ પદેસતો ભાવિતત્તા. ચત્તારો હિ મગ્ગે તીણિ ચ ફલાનિ નિબ્બત્તેન્તેન સતિપટ્ઠાના પદેસં ભાવિતા નામ હોન્તિ.

    392. Chaṭṭhe padesaṃ bhāvitattāti padesato bhāvitattā. Cattāro hi magge tīṇi ca phalāni nibbattentena satipaṭṭhānā padesaṃ bhāvitā nāma honti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. પદેસસુત્તં • 6. Padesasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૬. પદેસસુત્તવણ્ણના • 6. Padesasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact