Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૩. પાકતિન્દ્રિયસુત્તવણ્ણના

    13. Pākatindriyasuttavaṇṇanā

    ૨૩૩. તેરસમે યં વત્તબ્બં, તં વિત્થારિતમેવાતિ યોજના. જન્તુદેવપુત્તસુત્તેતિ જન્તુદેવપુત્તસુત્તસંવણ્ણનાય. ‘‘તત્થ સઙ્ગીતં ઇધાપી’’તિઆદિ અનન્તરસુત્તવણ્ણનાયં વુત્તનયમેવ.

    233. Terasame yaṃ vattabbaṃ, taṃ vitthāritamevāti yojanā. Jantudevaputtasutteti jantudevaputtasuttasaṃvaṇṇanāya. ‘‘Tattha saṅgītaṃ idhāpī’’tiādi anantarasuttavaṇṇanāyaṃ vuttanayameva.

    પાકતિન્દ્રિયસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pākatindriyasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૩. પાકતિન્દ્રિયસુત્તં • 13. Pākatindriyasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૩. પાકતિન્દ્રિયસુત્તવણ્ણના • 13. Pākatindriyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact