Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૯. છન્નવગ્ગો
9. Channavaggo
૧. પલોકધમ્મસુત્તવણ્ણના
1. Palokadhammasuttavaṇṇanā
૮૪. છન્નવગ્ગસ્સ પઠમે પલોકધમ્મન્તિ ભિજ્જનકસભાવં. એવમેત્થ અનિચ્ચલક્ખણમેવ કથિતં.
84. Channavaggassa paṭhame palokadhammanti bhijjanakasabhāvaṃ. Evamettha aniccalakkhaṇameva kathitaṃ.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. પલોકધમ્મસુત્તં • 1. Palokadhammasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧. પલોકધમ્મસુત્તવણ્ણના • 1. Palokadhammasuttavaṇṇanā