Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના

    5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯૦૬. પઞ્ચમસ્સ અનાપત્તિવારે તાય વા અવિપ્પવાસાયાતિ અત્થતો લબ્ભતિ.

    906. Pañcamassa anāpattivāre tāya vā avippavāsāyāti atthato labbhati.

    પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ૯૦૭-૯૧૧. છટ્ઠસત્તમાનિ ઉત્તાનાનિ.

    907-911. Chaṭṭhasattamāni uttānāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga
    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ
    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ
    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā
    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā
    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā
    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૩. નગ્ગવગ્ગવણ્ણના • 3. Naggavaggavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૧. પઠમાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamādisikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi
    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ
    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact