Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૬. પઞ્ચરથસતસુત્તવણ્ણના

    6. Pañcarathasatasuttavaṇṇanā

    ૧૮૫. અભિહરીયતીતિ અભિહારો, ભત્તંયેવ અભિહારો ભત્તાભિહારોતિ આહ ‘‘અભિહરિતબ્બં ભત્ત’’ન્તિ. મચ્છપિત્તન્તિ વાળમચ્છપિત્તં. પક્ખિપેય્યુન્તિ ઉરગાદિના ઓસિઞ્ચેય્યું.

    185. Abhiharīyatīti abhihāro, bhattaṃyeva abhihāro bhattābhihāroti āha ‘‘abhiharitabbaṃ bhatta’’nti. Macchapittanti vāḷamacchapittaṃ. Pakkhipeyyunti uragādinā osiñceyyuṃ.

    પઞ્ચરથસતસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Pañcarathasatasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. પઞ્ચરથસતસુત્તં • 6. Pañcarathasatasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૬. પઞ્ચરથસતસુત્તવણ્ણના • 6. Pañcarathasatasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact