Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૭. પઠમઆમકધઞ્ઞપેય્યાલવગ્ગો
7. Paṭhamaāmakadhaññapeyyālavaggo
૩. પઞ્ઞાસુત્તવણ્ણના
3. Paññāsuttavaṇṇanā
૧૧૩૩. લોકિયમ્પિ વિસુદ્ધત્થેન ‘‘અરિય’’ન્તિ વત્તબ્બતં લભતીતિ ‘‘લોકિયલોકુત્તરેના’’તિ વુત્તં.
1133. Lokiyampi visuddhatthena ‘‘ariya’’nti vattabbataṃ labhatīti ‘‘lokiyalokuttarenā’’ti vuttaṃ.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. પઞ્ઞાસુત્તં • 3. Paññāsuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩. પઞ્ઞાસુત્તવણ્ણના • 3. Paññāsuttavaṇṇanā