Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya |
૧૧. પઞ્ઞાવેપુલ્લસુત્તં
11. Paññāvepullasuttaṃ
૧૦૫૭. …પે॰…. પઞ્ઞાવેપુલ્લાય…પે॰… સંવત્તન્તી’’તિ. એકાદસમં.
1057. …Pe…. Paññāvepullāya…pe… saṃvattantī’’ti. Ekādasamaṃ.
સપ્પઞ્ઞવગ્ગો છટ્ઠો.
Sappaññavaggo chaṭṭho.
તસ્સુદ્દાનં –
Tassuddānaṃ –
સગાથકં વસ્સંવુત્થં, ધમ્મદિન્નઞ્ચ ગિલાનં;
Sagāthakaṃ vassaṃvutthaṃ, dhammadinnañca gilānaṃ;
ચતુરો ફલા પટિલાભો, વુદ્ધિ વેપુલ્લતાય ચાતિ.
Caturo phalā paṭilābho, vuddhi vepullatāya cāti.