Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૭-૧૧. પાપભિક્ખુસુત્તાદિવણ્ણના
7-11. Pāpabhikkhusuttādivaṇṇanā
૨૧૮-૨૨૨. લામકભિક્ખૂતિ હીનાચારતાય લામકો, ભિક્ખુવેસતાય, ભિક્ખાહારેન જીવનતો ચ ભિક્ખુ. ચિત્તકેળિન્તિ ચિત્તરુચિયં તં તં કીળન્તો. અયમેવાતિ ભિક્ખુવત્થુસ્મિં વુત્તનયો એવ.
218-222.Lāmakabhikkhūti hīnācāratāya lāmako, bhikkhuvesatāya, bhikkhāhārena jīvanato ca bhikkhu. Cittakeḷinti cittaruciyaṃ taṃ taṃ kīḷanto. Ayamevāti bhikkhuvatthusmiṃ vuttanayo eva.
પાપભિક્ખુસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Pāpabhikkhusuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
સારત્થપ્પકાસિનિયા સંયુત્તનિકાય-અટ્ઠકથાય
Sāratthappakāsiniyā saṃyuttanikāya-aṭṭhakathāya
લક્ખણસંયુત્તવણ્ણનાય લીનત્થપ્પકાસના સમત્તા.
Lakkhaṇasaṃyuttavaṇṇanāya līnatthappakāsanā samattā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૭. પાપભિક્ખુસુત્તં • 7. Pāpabhikkhusuttaṃ
૮. પાપભિક્ખુનીસુત્તં • 8. Pāpabhikkhunīsuttaṃ
૯. પાપસિક્ખમાનસુત્તં • 9. Pāpasikkhamānasuttaṃ
૧૦. પાપસામણેરસુત્તં • 10. Pāpasāmaṇerasuttaṃ
૧૧. પાપસામણેરીસુત્તં • 11. Pāpasāmaṇerīsuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭-૧૧. પાપભિક્ખુસુત્તાદિવણ્ણના • 7-11. Pāpabhikkhusuttādivaṇṇanā