Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨-૩. પપાતસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Papātasuttādivaṇṇanā

    ૧૧૧૨-૧૩. દુતિયે પટિભાનકૂટોતિ એકો મહન્તો પબ્બતસદિસો મરિયાદપાસાણો. તતિયે અનિટ્ઠરૂપન્તિ અનિટ્ઠસભાવં.

    1112-13. Dutiye paṭibhānakūṭoti eko mahanto pabbatasadiso mariyādapāsāṇo. Tatiye aniṭṭharūpanti aniṭṭhasabhāvaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. પપાતસુત્તં • 2. Papātasuttaṃ
    ૩. મહાપરિળાહસુત્તં • 3. Mahāpariḷāhasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨-૩. પપાતસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Papātasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact